En kristen helt i et samfunn som avkristnes på rekordfart

Enoch Burke ankommer High Court i Dublin
Fra Dailymail. Tipset av Tradisjonal Nnordmann. 

En kristen lærer som ble fengslet etter at han nektet å bruke kjønnsnøytrale pronomen, har blitt fortalt at han vil forbli bak murene over julen .

Enoch Burke ble fengslet i september etter å ha nektet å adlyde en rettskjennelse om å holde seg borte fra Wilson's Hospital School i County Westmeath, Irland, en skole han er ansatt ved.

Skolen hans ba ham holde seg borte i august etter at han ble suspendert med full lønn for å nekte å tiltale en overgangsstudent som "de" (they) i stedet for "han", med henvisning til hans kristne tro, som han hevdet er mot "transgenderisme".

Men herr Burke ignorerte ordren og fortsatte å møte opp på skolen, noe som førte til arrestasjonen hans. Burke tryglet dommeren over videolink i dag fra Mountjoy Prison, Dublin, om å slippe ham ut i høytiden.

Det må nevnes at Mr Burke VELGER å la seg fengsle fordi at dommen som kunne slippe ham ut krenker kristne verdier.  Flott forbilde om å stå på i Guds tro!

Storbritannias våkne embetsverk har forbudt mange av medlemmene fra å arrangere «julefester», og insisterer på at bare alkoholfrie «festlige feiringer» er tillatt i stedet.

Krigen mot julen lever i beste velgående i 2022, med deler av Storbritannias ultravåkne siviltjeneste som angivelig implementerer et forbud mot den tradisjonelle julefesten på slutten av året, og tillater medlemmene å bare arrangere alkoholfrie "festlige feiringer" i stedet .

Et slikt forbud kommer kort tid etter at britiske folketellingsdata avslørte at England og Wales ikke lenger er kristne land, med antallet troende blant forskjellige kirkesamfunn som faller under 50 prosent av den totale befolkningen i begge nasjoner.

Kommentarer