G20 signerer erklæring for internasjonalt vaksinepass

Fra Mercola, tipset av P54. 

G20, en gruppe på 19 nasjoner – inkludert USA – pluss EU, holdt nylig sitt årlige forretningsmøte (B20) på Bali, Indonesia, hvor de erklærte at et digitalt vaksinepass, standardisert av Verdens helseorganisasjon, vil bli del av internasjonal pandemiforebygging og respons fremover.

Regelen for standardiserte internasjonale vaksinepass vil bli innført som en revisjon av det internasjonale helseregelverket under neste verdenshelseforsamling i Genève.

G20-anbefalingene inkluderer også opprettelsen av retningslinjer for en globalt koordinert respons på kriser, "forsterket av en teknologiaktivert 'alltid-på' global helseinfrastruktur," og en gjensidig anerkjennelse av COVID-19-vaksiner laget av G20-medlemmer.

President Biden signerte erklæringen til tross for løftene gitt av lederen for det hvite hus COVID-19 Response Team, Jeff Zients, som i april 2021 uttalte: "La meg være tydelig på at regjeringen ikke er nå, og vi vil heller ikke støtte et system som krever Amerikanere skal ha en [vaksinasjon] legitimasjon"

Det faktum at covid-skuddene ikke hindrer smittespredning har nå blitt fastslått mange ganger. Dette alene beviser at vaksinepass ikke har til hensikt å forhindre epidemier. Et internasjonalt vaksinepass er inngangsporten til fullstendig totalitær kontroll, fordi hele kontrollnettet rundt en person blir bundet sammen av det.

Kommentarer