Hva galt har vi nordmenn gjort som lar oss styre av kjeltringer?

Av Amund Garfors. 

"Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me." Ja bedre og sannere kan det vel ikke sies? For hvor mange ganger har ikke velgerne kjøpt politikernes løgner? For jeg er nå av den oppfatning at nordmenn flest nå bare kan begynne å betale prisen for sin idiotiske naivitet. Husk at på gresk er ordet "idiot" en som ikke bryr seg om politikk. Og nordmenn generelt har blitt dorske, mette, late, selvtilfredse idioter. Ja som ikke bryr seg, eller der de ikke engang forstår noe som helst av det sjofle spillet. Ja som valgår etter valgår gir sin stemme til de samme løgnerne. Og da kan man egentlig ikke klage på noen andre enn seg selv, nå når tinga går ad undas.

Men det som er så innmari synd, det er at disse idiotene drar oss andre ned i søla samtidig. Men heldigvis har noen av oss sett dette komme, og at der finnes alternativer til Stortingspartiet. For alle ser jo nå at det spiller absolutt ingen rolle om det er AP, Høyre/Frp eller de andre nissene som styrer landet. Alt er på selvstyring, ja verre enn den natta ta s/s "TITANIC" forsvant i dypet. For om man skal prøve å forstå hva som foregår inne i hodet på disse folka som omtrent har kuppet makta i landet, så kan man kanskje inntil videre utelukke mentale forstyrrelser, noe som kanskje gir noe fornuft?

Men som jeg har påpekt en rekke ganger og til det kjedsommelige, så er det visse mennesker som tiltrekkes av ondskap og intriger, der disse elsker politikk, parlamentarisme, makt, rampelys, intrigemakeri og spill. Og der disse partienes eget partiapparat har sin egen utklekking og utrugningsanstalter for disse demagogisk anlagte broilerne. Systemet ser nesten ut som om det var designet med vitende og vilje for å tiltrekke seg og skape narsissister og sosiopater/psykopater.   For det er en ting jeg ikke forstår, noe som egentlig er veldig merkelig, og det er at ikke grasrota i AP og SP gjør opprør for å få Gahr Støre og Vedum fjernet? Samtidig har jeg en følelse av at Gahr Støre er styrt av en ytterliggående politisk fløy i partiet. For han fører absolutt ikke Ap-politikk av godt og gammelt merke. Og der han samtidig tråkker på arbeidsfolk!

Ja så galt er det blitt at jeg mener at grunnen til at Gro H. Brundtland i sin tid valgte Gahr Støre som var hennes lakei, puddel og koffertbærer, der hun så at han trolig var den eneste som var ondskapsfull og dum nok, til å svikte sitt land og det norske folk.

Og nå viser det seg at han også er en sviker. For han er frekk nok til å late som om det er krigen i Ukraina og ikke ACER som gjør at strømprisene i Norge er blitt ekstreme. Norsk vannkraft blir sendt ut av landet, der våre innenlandspriser følger prisene i EU unisont, selv om vi ikke er EU-medlemmer, så åpnet dessverre ACER for denne svindelen.

Får mer og mer følelsen av at Gahr Støre og Vedum enten er mindre intelligente og/eller totalt mangler empati og forståelse med folk flest, og særlig de som var dumme nok til å la seg lure av disse to komikerne under valgkampen. Hele denne ønskede "krisen" som vi nå så vidt har begynt på, det har de sjøl og deres gode venner i Brussel og WEF i Davos, samt de andre stortingspartiene skapt. Mens de er frekke nok til å be det norsk folk om ta og regninga for deres egen svindel. Og den regninga, den er det mange som ikke makter å betal nå.

Vi har lenge visst at et "spleiselag" betyr at vi alle skal betale, men nå blir det så altfor mye for så altfor mange. Og det er ikke noe grunnleggende i Norge, i Europa eller i den vestlige verden som tilsier det vi nå opplever. For dyrtiden og "krisen" er SKAPT av disse politiske broilerne og kalkunene som er ruget ut innafor partiene. Der de neppe sjøl forstår hvilke farlig vei de nå har lagt ut på. Når Gahr Støre uttaler seg om strømprisene, så er dette narrativet 100% knyttet opp mot krigen i Ukraina og Russlands terminering av gasseksporten. Noe de alltid er frekk nok å trekke fram. Det å ta billig norsk strøm vekk fra norske forbrukere eller å innføre max-pris, det er totalt galskap og viser bare at disse politikeren er helt fraværende fra virkeligheten. Og det samtidig som de sleiker EU opp etter ryggen og godtar alle de tusenvis av forordninger fra disse fascistene i Brussel.

Ja Gahr Støre har helt rett når han sier at han ikke kan løfte Norge ut av verden. Men likevel, så vet vi velgerne at det er mulig å gå ut av EØS og ACER, kutte kablene og selge gassen dyrt til EU. Vern heller om norsk industri, og gi opp disse forbannede vindmøllene av hensyn til norsk natur og fauna! Hvor vanskelig kan det være?

Når ble det populært blant politikere å ignorere egne velgere til fordel for fremmede land, unioner og internasjonal fora? Har Gahr Støre større respekt for dette tyske kvinnfolket, EU-sjefen Von der Leyen og kjeltringen Klaus Schwab, enn de har for det norske folk? Samtidig kan jeg jo minne Gahr Støre på at AP nå ligger på ca 14% på meningsmålingene, mens Vedums parti SP, ligger godt under sperregrensa. Så de må bare fortsette!

Og denne stolleken mellom Høyre og AP, der velgerne er dumme nok til å tro at Erna er redningen, der vil sluttresultatet være konkurs og alt av landets verdier og resurser vil forsvinne i lommene på WEF og den nye adelen i nazismens ompakkede tredje rike. Erna/Støre-riket... der strømmen allerede er koblet ut, slik at sistemann ut ikke trenger engang å slå av lyset.

Ja, det er all grunn til å være bekymret for den tiden vi nå lever i. Men enda mer bekymret for den tiden vi nå snart går inn i, når vi snart bikker over til 2023. Klarer dessverre ikke å ønske noe godt nyttår. For det virker mer som en hån!

Ankenes 28.desember 2022.

Amund Garfors

DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer