Ingenting er som det ser ut til...

Av P54. 

Du blir lurt av din egen regjering. Begravd under lag av grådighet, forræderi og propaganda er en infrastruktur, en "skyggeregjering", skapt av mektige individer som søker å kontrollere verden. Dette er ikke en konspirasjonsteori. Dette er veldig reelt og Nations In ACTION er forpliktet til å avsløre sannheten.

38 av verdens mektigste individer kontrollerer mer enn halvparten av regjeringene på jorden. Den "valgte" regjeringen er bare en fasade. I de fleste tilfeller er folk som jobber i regjeringen fullstendig uvitende om eksistensen av denne enheten. Hvis de mistenker at det eksisterer, aner de ikke hvem som står bak.

Nations In ACTION står for sannhet og åpenhet i regjeringen, og vi er fast bestemt på å ikke bare avsløre sannheten, men avslutte denne ugudelige regjeringen over livene våre og gjenopprette makten til folket i alle nasjoner.

Når du forstår sannheten, begynner alt å gi mening.


Til tross for at det fremstår som en operasjon av Demokratene ble den globale vaksine infrastrukturen vi ser utfolde seg faktisk bygget av en skjult skyggeregjering som stille og i bakgrunnen trekker i trådene til de synlige regjeringene vi alle har lov til å se. Og denne skyggeregjeringen har vært opptatt med dette i mange, mange tiår.

Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation, UNICEF, U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), GAVI, USAID, Verdensbanken og mange andre globalistiske enheter og grupper har alle jobbet i tandem for å orkestrere dette globale vaksine regimet, som er omtrent komplett.

Velstående investorer oppretter ofte midler fra "non-profit" organisasjoner som utgir seg for å være offentlige helseinstitusjoner. Pengene deres blir deretter kanalisert til dype statlige operasjoner som har som mål å tvinge hele verden med eksperimentelle legemidler som Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaksiner".

Disse pengegrabbende maktmeglerne kjøper også rutinemessig politikere og kontrollerer hver eneste bevegelse – og de gjør dette på begge sider av den politiske midtgangen. 

"Kort sagt, velstående organisasjoner og enkeltpersoner får deg og din regjering til å betale for og implementere private interesser gjennom offentlig politikk," rapporterer The Exposé. "Retningslinjer som er rettet mot en forhåndsbestemt konklusjon som er til fordel for de velstående interessene."

Trettiåtte mennesker kontrollerer livene til de andre åtte milliardene, sier fransk milliardær.

I følge den franske milliardæren og RDH-presidenten Philippe Argillier ligger denne skyggemyndighetens infrastruktur bak myndighetene som er synlig for verden. Menneskene vi ser, er med andre ord bare marionetter som følger globalistenes ordre.

Noen av disse politikerne blir betalt med bestikkelser, mens andre blir utpresset til å følge dem. De verste av de verste politikerne, det vil si de som besøker steder som Epstein Island via Lolita Express, er ivrige etter å adlyde for å forhindre at deres skitne gjerninger blir avslørt for verden.

"Til sammen driver 38 individer dagliglivet til åtte milliarder mennesker på jorden," er Argillier sitert på å si til Nations in Action. «Biden-administrasjonen er under kontroll av skyggeregjeringen. Jeg kan uten å nøle bekrefte dette basert på informasjonen jeg har."

Ikke bare politikere, men også finansfolk på høyt nivå er også under full kontroll av de skjulte globalistene som trekker maktens strenger bak forhenget, omtrent som det som ble avbildet i filmen Trollmannen fra Oz. De unngår rampelyset, og de fleste mennesker på jorden har ingen anelse om hvem de selv er.

"Argillier forklarte at skyggeregjeringen nesten er som et selskap med en kort, mellomlang og langsiktig agenda," rapporterer The Exposé. «Det meste av tiden er deres innflytelse basert på økonomi eller penger. Men vanligvis er deres innflytelse rettet mot geopolitiske avtaler, med militær intervensjon om nødvendig, sammen med noen av de mektigste landene."

"For eksempel er USA, Kina og Frankrike de mektigste landene som jobber med skyggeregjeringer bak kulissene."

Som du kanskje forventer, har ingen av menneskene som utgjør skyggeregjeringen noen følelse av samvittighet eller moralske verdier. De er hensynsløse, og velger i stedet å stjele, drepe og ødelegge fra de som produserer mens de samler alle pengene og kontrollen for seg selv.

"Når du er på toppen, på toppen [som] de tror de er, [sier de], 'la oss skape vår egen verden; la oss bestemme på vegne av åtte milliarder mennesker på jorden, sier Argillier.

«Det er nesten som å spille et monopolspill der du bestemmer hva det store neste steget vil være. Så langt har det fungert fordi med den typen penger kan du kjøpe hva du vil.»

Les artikkelen HER.

Få også med deg dette:

Nations In ACTION ber om en umiddelbar etterforskning av forflytningen av paller som inneholdt 400 millioner dollar i kontanter ført gjennom Iran under tidligere president Barack Obamas administrasjon.

Kommentarer