Vestens dobbeltspill; Norge uforstandig på lag

Av Dan Odfjell. 

Dette synes tilfellet, og leiesoldaten Jens Stoltenberg vet det, Jonas Gahr Støre også, at Ukraina-krigen daterer seg råttent tilbake til 2014 og kanskje før. Den som røpet falskheten, var Angela Merkel, hun ble intervjuet nylig i Der Spiegel med referanse til Minsk-avtalen som bevisst tilslørte et av Tyskland, Frankrike og Ukraina samt Nato avtalt dobbeltspill med USA styrende i bakgrunnen - for å lure Russland mht Vestens reelle, krigerske hensikter. Det eneste spinkle «forsvaret» Vesten nå kan komme opp med, er at i krig og kjærlighet er alt tillatt, at de som underskrev Minsk-avtalen ikke var i god tro, kun for å vinne tid. I mellomtiden, på tvers av diverse forsikringer til det motsatte; Nato har stadig presset seg østover og for øvrig likt med John F Kennedy, sa Vladimir Putin, at også for ham går der en rød linje.. Men mens Nikita Khrushchev med atomkrig som trussel bøyet av, ville ikke de som står bak den korrupte USA- presidenten Joe Biden, det. Han selv uttalte høyt og tydelig at Russland skulle knekkes, med eller uten Putin, en direkte trussel mot Russland. Så mye for USAs imperialistiske hensikter, men se, sannheten synes også, at USA samtidig har villet knekke Tyskland og Europa fra å bli for sterkt sammen med Russland, at sabotasjen av rørledningene i Østersjøen må sees i denne samme skitne, geo-politiske sammenheng.
 
Nå banner jeg i Nato-menigheten, som falsk er fremmet som en forsvarsorganisasjon. Jens og Jonas hhv som statsminister og utenriksminister ikke bare kjapt sanksjonerte Libya-krigen, en ettermiddag eller kveld, men lovet USA norske piloter og fly til å bombe Libya i knas, for å fremme et regimeskifte, dog resultatet ble et verre, et nytt og ustabilt regime. Norge var bare en lydig USA-nikkedukke. Med norske politikere som synes blitt anti-nasjonale oss underlagt EU; men obs nå banner jeg også i Norges tilslørte, ideologiske makt apparat. Så jeg får si som Elon Musk nylig, blir jeg rapportert som selvmord, så var det ikke meg.. For alle som står frem mot globalismen og løgnkreftene, stiller seg for ekstremistenes hugg, det selv der ytringsfrihet pretenderes. Således, det sanne demokratiet er avgått ved døden. Konklusjonen er at vårt nåværende Storting må erstattes med nye og andre partier og politikere som respekterer og sloss for norske interesser samt det å få landet ut av det korrupte rottereiret EU som, gjennom direktiver og på andre måter, nasjonalt voldtar oss. Det seneste mest synlige eksempelet på EU-uforstand er oss tillatt fratatt vår tradisjonelle, billige vannkraft og strøm.
 
Den modige mannen som tør fortelle oss om realitetene rundt Ukraina er Scott Ritter, som under overskriften «Det ser ut til at krig er det eneste alternativet Russlands motstandere noensinne vurderte» på steigan.no 10/12/22 under et bilde av Putin og Merkel i angivelig intense samtaler - med spørsmålet, var dette bare et narrespill fra Merkels side? Jeg kjenner ikke amerikaneren Scott Ritter, men også tidligere har jeg lest ham punktere det vestlige krigs-propaganda-narrativet. Men uansett dette geopolitiske imperialistiske spillet, jeg fordømmer Jonas og det norske spillet med å sende angrepsvåpen til Ukraina, helt på tvers av lenge etablerte regler om ikke å sende slike våpen til «krigførende» parter. Og det er nær vanvidd av lille forsvarsløse Norge, med sin Pride-forsvarsminister og «klovnen» Anniken Huitfeldt som utenriksminister, å glemme den felles norsk-russiske grensen i nord. Samt med interesser også på Svalbard å beskytte, var det unødvendig å legge seg slik ut mot vår atom-nabo. (At Jens Stoltenberg som privat person fristes av god betaling synes galt nok, men hvorfor tør ikke Jonas som statsminister hevde opplagte norske interesser?).
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer