Al Gore tjente uselvisk 300 millioner dollar på klimaalarmisme

Av P54. 

Al Gore, den tidligere visepresidenten i USA, har blitt en fremtredende forkjemper for klimaendringer. Han er alltid i forkant av arbeidet med å advare oss om farene ved global oppvarming. Sjekk ut hans siste hysteriske ran på WEFs årlige samling i Davos. Han advarer oss mot kokende hav og andre skumle konsekvenser av klimaendringer.

I 2009 spådde Al Gore berømt at Arktis ville forsvinne om fem år.

Al gjorde det også overraskende bra for seg selv, ifølge denne DailyMail-artikkelen.

Artikkelen er veldig interessant med gode kilder

På det tidspunktet han stilte til presidentvalget [i år 2000], etter å ha tjent som Bill Clintons lojale underordnede i åtte år, var nettoformuen hans bare 1,7 millioner dollar, hovedsakelig gjennom familiens landbeholdning i Tennessee.

Den tidligere VP har vært i forkant av grønn teknologiinvesteringer som har sett hans formue øke til anslagsvis 330 millioner dollar.

Gore tjener også på minst 200 000 dollar per offentlige talerengasjement. Gores råd om å "gå grønt" er også etterspurt av de største bedriftene i verden for ikke avslørte summer.

Hvorfor skulle et typisk selskap betale Al Gore for "taleoppdrag"? Det er vanskelig å forestille seg at å lytte til en mann hvis klimaspådommer konsekvent ble motbevist over tid, ville generere forretningsråd som ville øke et selskaps bunnlinje.

Hvordan kan vi forklare at Al Gore mottar $200 000 per engasjement?

Det er en grunn til at selskaper gir penger til en mann som pisker klimafrykt og skaper klimaangst som fører til en psykisk helsepandemi. Årsaken er at store bedrifter blir utpresset av ulike «koalisjoner», komiteer og allianser. En bedrift som nekter å betale penger til støtte for fasjonable formål, eller tillater ytringsfrihet, som Twitter, er målrettet til å få dårlig presse, trakassering og boikott:

Al Gore er også økonomisk støttet av Apple og Google, langt mer enn noen mulig forretningsverdi han kunne gi dem som individuell rådgiver:

På det tidspunktet han signerte på [sic] en rådgiver hos Google i 2001, fikk Gore aksjeopsjoner som var verdt mer enn 30 millioner dollar.

Gore har vært medlem av Apples styre siden 2003, og i løpet av den tiden har han samlet mer enn 100 000 aksjer og begrensede aksjer i selskapet.

Så når du ser Al Gore gå inn for sine favorittsaker, vær oppmerksom på at hans talsmann fungerte veldig bra for ham økonomisk.

Det er bare en tilfeldighet, ikke sant?

Her er talen til Al Gore i OSLO da han fikk Nobel prisen i 2007. Han kom med flere apokalyptiske spådommer og i denne linken kan du lese hvordan hver spådom har feilet.  

I løpet av de 15 årene siden Gore tok imot sin Nobels fredspris, har ikke en eneste apokalyptisk klimaspådom gått i oppfyllelse. "Vi har et troverdighetsproblem," sa han ved åpningen av COP-27. Han har faktisk det.

Her kan du høre ham tale på Davos nylig:

Her kan du høre en snutt av John Kerry tale på samme WEF Davos møte. Han mener eliten på Davos som kommer dit i sine private jetfly er som "utenomjordiske" for å "Redde Planeten" - utroper seg selv som en av en "utvalgt gruppe mennesker"

På WEF Davos møtet snakker de åpent om befolkningsreduksjon for å bekjempe klimaproblemene.

Kommentarer