I 2009 samlet Bill Gates, George Soros og andre milliardærer seg for å legge planer om å bekjempe overbefolkning

Av Spikeren. 

Er den nåværende avfolkningen en ulykke?

For to uker siden påpekte Igor Chudov at vi objektivt sett lever gjennom en periode med avfolking: I 2022 økte antallet dødsfall og fødsler betydelig.

Han spurte, er denne pågående avfolkningen en uheldig ulykke som oppstår på grunn av tilfeldige omstendigheter, eller er det et resultat av en forhåndsplanlagt og bevisst strategi? Sjekk innlegget hans, da det gir den siste statistikken over fødselsnedgang og dødsøkning og introduserer avfolkningsspørsmålet:


Denne Sunday Times - artikkelen fra 2009 belyser dette ytterligere. Våre ledende milliardærer var så bekymret for overbefolkning i 2009 at de innkalte til et hemmelig møte for å diskutere fremtidige anstrengelser for å dempe den.


Møtet deres var veldig privat: Den uformelle ettermiddagsøkten var så diskret at noen av milliardærenes medhjelpere ble fortalt at de var på "sikkerhetsbriefinger".

Stacy Palmer, redaktør av Chronicle of Philanthropy, sa at toppmøtet var enestående . "Vi har bare lært om det etterpå, ved et uhell. Normalt er disse menneskene glade i å snakke om gode saker, men dette er annerledes - kanskje fordi de ikke ønsker å bli sett på som en global kabal ," sa han.

Det er vanskelig å være uenig med Stacy Palmer! Jeg kan fullt ut forstå ønsket om IKKE å bli sett på som en global kabal . Jeg mener, hvem ønsker å bli sett på som en global kabal når man diskuterer midler for å dempe overbefolkning, ikke sant?

Etter å ha tatt signalet fra Gates var de enige om at overbefolkning var en prioritet.

Bill Gates hadde ikke bare private, personlige tanker om avfolkning; han innkalte til et møte med ledende milliardærer, i hemmelighet, for å diskutere favorittsaken sin, legge planer og gjennomføre dem!

En annen gjest sa at det ikke var "ingenting så rått som en stemme", men det ble enighet om at de ville støtte en strategi der befolkningsvekst ville bli taklet som en potensielt katastrofal miljømessig, sosial og industriell trussel.

Det er liten tvil om at medlemmer av Godklubben har gjort en fantastisk jobb. Bill og Melinda Gates Foundation, med en nåværende begavelse på mer enn 30 milliarder dollar, er den største filantropiske organisasjonen noensinne. …

Soros-stiftelsen har gjort et verdifullt arbeid med å opprette demokratiske institusjoner og uavhengige medier på tvers av den tidligere sovjetblokken. Disse filantropiens titaner har også startet en trend blant de litt mindre velstående. …

Men det er en potensiell bakside ved veksten av disse «über-giverne», spesielt hvis enkeltpersoners luner begynner å gå foran fagfolks ekspertise.

Den merkelige sannheten er at det er vanskelig og risikofylt å gi bort milliarder av dollar. Det kan være sløsing, dårlig forvaltning og dårlige investeringer. Samtidig kan det faktisk gjøre skade. "Hvis du legger enorme mengder penger i et fellesskap som ikke kan takle det, kan du implodere det samfunnet," sa Peterson.

Andre er enda mer frittalende overfor den økende dominansen til en liten håndfull milliardærer i utviklingssektoren. "Problemet med en hvilken som helst Good Club er at alle menneskene kanskje ikke er 'gode'. Eller i det minste ikke 'gode' i universelle definisjoner," sa Louise Uwacu, den rwandiskfødte grunnleggeren av den kanadiske veldedighetsorganisasjonen Positivision.

Louise Uwacu ovenfor, født i Rwanda, traff spikeren på hodet og forklarte at disse menneskene er «ikke gode».

Louise har ikke akkurat sklidd inn i det skjulte og har ikke glemt Bill Gates siden hun advarte oss om ham i 2009. Her er Louises tweet fra 2022:

Louise er en smart kvinne, og hun vet hvordan hun skal koble sammen prikkene!

Google vet om dette - men vil IKKE at du skal vite det

Når du søker på google etter Times-artikkeltittelen, dukker det opp en stor melding:


Den slags advarsel fra Google betyr vanligvis at faktasjekkere er opptatt med å skrive artikler som avkrefter spørsmålene du og jeg kan stille. Google venter på faktasjekker for å sette dem inn øverst i søkeresultatene.

Den hemmelige avfolkningsstrategien

Hva var milliardærenes hemmelige strategi for å dempe overbefolkning? Det er vanskelig å si siden ingen informasjon ble offentliggjort.

Jeg har noen tanker å diskutere senere, siden poenget med denne artikkelen er å rette oppmerksomheten mot eksistensen av en hemmelig milliardærklubb som ble sammenkalt for å bekjempe overbefolkning, ikke for å bringe frem en ufordøyelig mengde teorier.

Kilde: Igor Chudov


Kommentarer