Bottolf Boblemus (halvbroren til Nostradamus) spår fremtiden

Her er mine spådommer for 2023:

- Negerkung slippes som kjent inn igjen på SC, men allerede i løpet av første halvår blir han utestengt igjen pga. utidig oppførsel, denne gang for godt!

- Invernes faller ut av vinduet fra tredje etasje i bygården i Oslo etter å ha tatt en overdose Seidel. Man skulle nesten tro han var russisk oligark! Han overlever, men blir en lallende tulling som innkvarteres på ett av byens sykehjem. Han kan fortsatt lese og peke på en pc, så fra da av blir det bare "likes" fra invernes. Hele Spikermenigheten ber for ham!

- Spikeren er en smule overbelastet med sitt livsprosjekt, og den storrøykende nattuglen reduserer antall artikler til annenhver dag.

- Kirkehøyden kommer hjem fra sitt eksil i et skatteparadis.

- VerdenErGal blir gal selv av all galskapen, og får hallusinasjoner om at jorden er flat.

- Lillemor kommer i sterke anfektelser når hun begynner å tvile på at jorden er flat. Når Lone Wolf oppdager det intensifiserer han sine anstrengelser for å omvende andre til denne troen. Han går helt i fistel når han oppdager at Lillemor forblir en frafallen.

- Charis drar på disko for første gang i livet. Hun rapporterer gledesstrålende på Loungen at hun til og med har sippet til en halvliter, vi får gå ut i fra at det er øl som menes. Men det skjer først på vårparten når sola står høyere på himmelen og sevja stiger.

- Tradisjonal nordmann blir avslørt som russertroll, og må flytte sin virksomhet til helt andre nettsteder og land. MelodiAnna bryter ut i klagesang i Portugal.

- Morild bestemmer seg for å anlegge trønderbart. Om det er for å virke mer mandig eller om det er for å gli bedre inn i miljøet vites ikke.

- TorsteinP frekventerer ut og inn av SC alt ettersom LW kommer med åpenbaringer om jødene.

- Crytearia må krype til korset og får installert høreapparat i løpet av året.

- Konspi-mmmmama flytter til indre Finnskogen til et gammelt finnetorp der og begynner med selvberging.


Kommentarer