COVID-vaksinen er mye farligere enn hva de har fortalt oss

Av Steve Kirsch. Tipset av P54. 

Denne søndagen vil det israelske helsedepartementet innrømme at COVID-vaksinen er mye farligere enn de fortalte alle. IKKE GÅ GLIPP AV DETTE.

WHO, FDA, CDC og de fleste andre helsemyndigheter i verden anbefaler at du IKKE ser denne videoen. Hvorfor? Fordi det beviser at de alle er inkompetente til å overvåke sikkerhetssignaler. Vi sees kl 11 PST.

Kortfattet sammendrag

Denne videoen avslører det faktum at COVID-vaksinen er farlig, forårsaker alvorlige uønskede hendelser som ikke løser seg, beviser årsakssammenheng, beviser at vaksineskader er reelle, beviser at verdens myndigheter bevisst holder disse dataene fra offentlig syn (dvs. at de er korrupte ), og beviser at nesten alle verdens helsemyndigheter tok feil om sikkerheten til COVID-vaksinene.

Og vi vil også vise at YouTube er like korrupt når de sensurerer direktesendingen, slik at du ikke finner ut sannheten om hva de israelske forskerne fortalte det israelske helsedepartementet.

Du vil ikke gå glipp av det.

Den er endelig her


Dette er videoen som ingen helsemyndigheter i Amerika (bortsett fra Troy Ross og Joe Ladapo) vil at du skal se.

Dette er videoen som ALLE mainstream-mediereporter er FORBUDT å se. Hvis du ser det, vil de sparke deg.

Dette er videoen ingen av vennene dine med blå piller vil kunne se.

Tips om å tjene penger: Du kan tjene store penger raskt ved å satse 100 dollar hos vennene dine på at de ikke kan se filmen fra start til slutt og huske alt som skjedde i videoen . Etter de første minuttene vil sinnet deres stenge seg fra den kognitive dissonansen, og øynene deres vil bli blanke. De vil ikke huske noe.

Årets video

Dette er videoen som BEVISER, med data som ikke kan ignoreres, at COVID-vaksinene er usikre og at CDC ignorerte alvorlige sikkerhetssignaler som ikke forsvinner.

Dette er videoen som BEVISER at det er vaksineskadde.

Den israelske regjeringen vil ikke at du skal se denne videoen, den er ikke godkjent for visning på YouTube, ingen av dere lokale, statlige og føderale helsemyndigheter vil at dere skal se videoen. Mainstream media vil ikke at du skal se det. Kongressmedlemmet ditt vil ikke at du skal se det. Joe Biden vil ikke at du skal se det. Ashih Jha og vennen hans Vivek H. Murthy vil absolutt ikke at du skal se den. Legen din vil ikke at du skal se det. Vennene dine med blå pille vil ikke at du skal se det.

Så hva har du tenkt til å gjøre?

Meld deg på selvfølgelig!

Her er lenken med påmeldingsinformasjonen.

Jeg har bedt dem om å legge ut en Rumble-livestream (hint: det er en grunn til at senator Johnson ikke livestreamer til YouTube).

Hvor raskt vil YouTube sensurere videoen?

La oss se om leserne mine kan gjette hvor mange sekunder som vil gå før YouTube sensurerer direktesendingen. Tross alt er dette en HEMMELIG diskusjon mellom det israelske helsedepartementet (MoH) og toppforskere i Israel angående en studie bestilt av MoH. Fordi den kvalifiserer som sannhet og fakta, bryter den med YouTubes fellesskapsstandarder (som bare tillater videoer som støtter myndighetenes "sikker og effektiv" propaganda):


Merk: Hvis du svarte «De vil ikke sensurere det i det hele tatt», vennligst forklar i kommentarfeltet hvor du har bodd de siste 3 årene.

For mer om videoen
Dette kommer til å bli episk

Legg den til i kalenderne dine nå.

Her er lenken med påmeldingsinformasjonen.

Del gjerne dette bredt.

Kommentarer