Norge må bekjempe globalismen; en politisk farse blitt

Av Dan Odfjell. 
 
Globalismen representerer mye glatt løgn, overfladiskhet, egoisme og ondskap. Jeg snakker nå om den av Erna Solberg, tilsynelatende, adopterte FN-ideologien - som synes å inkludere det politiske klima-anførte hysteriet. Med Jonas Gahr Støre på sitt lag. Men angående klima har jeg lyttet til en professor i atmosfærisk vitenskap, John Christi, fra Universitet i Alabama, USA. Han sier det er på tide vi innser at klima-målene til WEF og FN er falske og ikke representerer sistnevntes virkelige mål, nei brukt kun for å påtvinge oss et teknokratisk-kapitalistisk tyranni. Som ligner mest på varianter av fascisme og kommunisme. Jeg tillater meg å tro, forresten, at Erna neppe er bedre enn folk flest mht atmosfærisk vitenskap. Hun lærte iallfall ikke det av å selge inngangsbilletter til Akvariet i Bergen. Om Jonas vitenskapelige «forutsetninger» vites svært lite - han er som orakelet i Delfi, knapt til å bli klok på.
 
Jeg mener ikke å være stygg med Erna, ei eller med stakkers Jonas; jeg bryr meg og sloss kun for et bedre, et sannere norsk samfunn, noe helt annet enn det meningsmonopolet som nå regjerer oss. For når de nevnte to er ihuga globalister, samt aktivt  arbeidende for fremmede krefter - og det sågar uten tydelig å ville forklare oss hvorfor - er det hele mistenkelig og helt  logisk undermåls  blitt. Jeg er fullblods nasjonalist, uten selvsagt  å være imot internasjonalt samarbeide og handel, noe det frie Norge naturlig har stått for i hundrer av år. Men som medlemmer av WTO, kan vi handle og samarbeide med akkurat hvem vi vil i den hele store verden, uten å være underlagt det klart fordyrende og udemokratiske EU-kartellet. Som nå sågar har tiltatt seg kontroll over arvesølvet vårt, den billige strømmen. Folkens, snakk om en nasjonal katastrofe, i tillegg til at vi av-industrialiseres.
 
Det triste med disse politikerne, de kan aldri innrømmer feil, så som at Acer-avtalen var og er en ren gigantisk tabbe. Som det klart nå må ryddes opp i. Globalister må avløses av nasjonale pragmatikere som logisk setter Norge først. Uten den logikken på plass kan vi i lengden knapt hjelpe andre. Over tid, dessverre, har løgnaktige politikerne rigget til et statsstyre i Norge som gjør at de som herskere, ikke våre tjenere, regelrett kan herse med oss som var vi kun til de reneste saltstøtter blitt. Stortingspendlersaken, nettopp henlagt av den politisk korrekte og sleipe(?) statsadvokaten, betydde at de mange, simple, løgnaktige fuskerne urettmessig slapp unna, som omtalt med tydelighet 23/12/22 av Julie Dahl på rights.no. Så skammelig er «rettskaffenheten» blitt i landet her, at det ikke ligner på grisen. 
 
Siden Gro Harlem Brundtlands tid, sånn omtrent fra rundt 1970 av, har det gått jamt nedover med nasjonalstaten Norge, i minst 50 år. Og det politiske nær-ekteparet, «Jonas og Erna», vil tydeligvis fortsette svenskenes nær presis molboaktige ferd. Men vekk med dette «skuespiller-ekteparet» som later seg som politiske motstandere, som 3dje klasses skuespillere. Og det selv med deres «gratis» statsbetalte medier, statister og andre fordelsfolk som gjør sitt aller beste for at vi andre «folk flest» ikke skal forstå rollespillet. Dog det siste til tross, avslørende realiteter har i økende grad fremstått likevel.. Med Ap på rundt 15% etter meningsmålingene og Sp under sperregrensen, tyder mye på at riksmediene ikke lenger makter å «holde» dikene, de brister.. Hurra sier jeg, du frie, du stolte, gamle Norge, likevel ikke fortapt, ikke ennå. 
 
Nettstedet document.no, nå med økende seertall, skriver sannhet som ikke noe annet norsk sted mht lokal og internasjonal virkelighet. Blant annet derfor er globalister og sosialister kommet i retrett i dette landet. Men nettstedet, uten offentlig støtte, har sloss utrettelig som David i løvehulen opp mot de stats-subsidierte masse mediene. Etter mer enn 10 års virke er det dog mange som fremdeles ikke vet nettstedet eksisterer, selve pustehullet til alminnelig sannhet. Som kjemper for egen finansiering og ytterligere ekspansjon. Men med en børs-notering og vips, landet kan få et solid mediahus over natten som kan hamle opp med selveste NRK, statsmaktens Pravda.. 
 
Og som jeg foreslår, da med utgivelse av minimum en lørdags ukeavis, som i tillegg kan oppsummere aktuelle viktige saker, og slik utfordre riksmediene, også på papir, svært lite ressurskrevende det. Readers Digest het det på engelsk, en nøktern oppsummering av ukens større nyheter. Innledningsvis forsøksvis kunne «ukeavisen» postes først på nettet, som trofaste doc-kunder lett kunne videresende til venner og kjente. Eldre mennesker, og travle sådanne, har knapt tid til eller ønske om å leve med nesen i nettet. Men en fredags-utgave kan leses i ro og mak i løpet av helgen for oppdatering. Mange nordmenn i utlandet ville også satt stor pris på en sann ukentlig Norge-oppdatering, dvs sett med friske norske konservative og nøkterne øyne, en unik orientering; for undertegnede likeså. 
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer