Project Veritas har brutt Pfizers Gain-of-Function Research Program Wide Open

Av P54. 

Pfizers forskning er farlig, umoralsk og må legges ned, NÅ!

Se hele videoen. Det er verdt det.

Jeg legger ut en oppdatert lenke etter at YouTube sensurerer denne. Det er et brudd på YouTubes vilkår for bruk å legge ut videoer som får Pfizer til å se dårlig ut, så jeg er sikker på at den vil bli fjernet.

Mainstream media vil aldri vise denne videoen.

Forvent at alle i det vanlige medisinske miljøet holder kjeft og ikke sier noe. Forvent fullstendig stillhet.

Se dypt inn i ansiktet til denne ambassadøren fra en annen verden, lytt nøye til disse verdenene. Slik kom vi hit. Dette er kulturen som har gitt oss denne globale menneskelige tragedien.

Se det banale ansiktet til uangrende ondskap.

Tilsynelatende er det flere videoopptak som vil bli utgitt i dag.

Høydepunkter fra videoen:

Jordon Trishton Walker, Pfizer direktør for forskning og utvikling, strategiske operasjoner - mRNA Scientific Planner: "En av tingene vi utforsker er, hvorfor muterer vi ikke det [COVID] selv slik at vi kan skape - forebyggende utvikle nye vaksiner, ikke sant? Så det må vi gjøre. Hvis vi imidlertid skal gjøre det, er det en risiko for lignende, som du kan forestille deg - ingen ønsker å ha et farmasøytisk selskap som muterer jævla virus."

Walker: "Ikke fortell noen. Lov at du ikke vil fortelle det til noen. Måten det [eksperimentet] ville fungere på er at vi legger viruset i aper, og vi får dem til å fortsette å infisere hverandre, og vi samler inn serieprøver fra dem.»

Walker: "Du må være veldig kontrollert for å sikre at dette viruset [COVID] som du muterer ikke skaper noe som bare går overalt. Som, jeg mistenker, er måten viruset startet i Wuhan, for å være ærlig. Det gir ingen mening at dette viruset dukket opp fra ingensteds. Det er bullsh*t.»

Walker: "Fra det jeg har hørt er at de [Pfizer-forskere] optimaliserer den [COVID-mutasjonsprosessen], men de går sakte fordi alle er veldig forsiktige - tydeligvis vil de ikke akselerere den for mye. Jeg tror de også bare prøver å gjøre det som en utforskende ting fordi du åpenbart ikke vil annonsere at du finner ut fremtidige mutasjoner.»

Pfizer-svar på Veritas Expose


Kommentarer