Stealing Your Vote

Av Olav Hermod Kydland. 

Vil du vite hvordan valgfusk er utbredt og hvordan du kan stoppe det før det dreper Amerika? 

Skaff deg Christina Bobbs nye bok «Stealing Your Vote: The Inside Story of the 2020 Election and What It Means for 2024» – link her

Fra beskrivelsen av boken:

Mainstream-mediene har kalt det "Den store løgnen", men fakta på bakken forteller en helt annen historie. Mens politikere på begge sider av midtgangen kjemper for å kvele alle etterforskninger av valgfusk, og mainstream media pumper ut "ingenting å se her"-historier, avslører etterforskningsreporter Christina Bobb den stygge sannheten: Valget i 2020 var full av løgn, juks, tyveri og stemmedumping som fratok millioner av amerikanere stemmeretten og sannsynligvis påvirket utfallet av valget. Som vanlig var dekningen enda verre enn forbrytelsen, da politikere, media og aktivister startet et fullstendig angrep på fakta og bevis, og gjorde alt i deres makt for å begrave sannheten og baktale alle som våget å stille de ubeleilige spørsmålene.

Stealing Your Vote forteller historien om korrupsjon i Det demokratiske partiet – men avslører også feigheten i hele det republikanske partiet, da fete og glade politikere fra begge partier desperat jobbet for å beskytte status quo. Bobb forteller også historien om en håndfull modige patrioter som prøvde, og fortsetter å prøver å finne ut hva som skjedde i 2020.

Når vi ser frem til 2024, står vi overfor en krise uten sidestykke: millioner av amerikanere har nå mistet troen på integriteten til valget. Landet har blitt stadig mer polarisert, og setter de som tror at valget ble stjålet, opp mot de som er fast bestemt på å avlyse både etterforskningen og tvilerne. Men valgintegritet bør ikke være et partipolitisk spørsmål. Rettferdige og ærlige valg er grunnfjellet i vår republikk – mens forurensede valg er kjennetegnet på tyranni. Hvis vi ikke klarer å gjenvinne valgintegritet og tilliten til det amerikanske folket, er vi alle, demokrater og republikanere, liberale og konservative, dømt til en mørk fremtid.

Christina Bobbs  Stealing Your Vote  er den første og eneste undersøkende rapporten om hva som virkelig skjedde i valget i 2020 og dekningen som fulgte, og hva vi må gjøre nå når vårt neste presidentvalg nærmer seg.

Kommentarer