Stopp våpenleveransene til Ukraina - NÅ!

Av Amund Garfors. 

Er det ikke snart på tide at norske naive og ansvarsløse politikere innser at denne konflikten/krigen som for tiden pågår mellom Ukraina og Russland, det er en krig som Ukraina ikke på noen måte vil vinne. Ja, sannheten er den, at dette er ikke en krig mellom to broderland, men det er en proxykrig som Ukraina utfører på vegne av USA og NATO. En svært stygg og brutal krig, der minst 300.000 soldater på begge sider har mistet livet. Og der det mangedoble er skadet og traumatisert for resten av livet.

Kriger har alltid tapere og vinnere, men i denne krigen som nå kjempes, der ser jeg kun tapere. Og la det være helt klart; jeg har ikke tatt side i denne konflikten. Der mitt eneste anliggende er å få både norske politikere og resten av Europa til å innse at dette kan bli vår alles undergang! Og det i en tid der denne lite oppegående Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg, lover til stadighet flere, tyngre og mer avanserte våpen til Ukraina. Der han mener at våpen er eneste veien til fred! 

Ja der han, denne puppet og papegøyen til Biden, uttaler at dette er våre vestlige og gode verdier, en kamp for at demokratiet skal vinne over tyranni og undertrykkelse. Har det klikket for Jens nå? Noe denne tosken også uttalte nylig, mens han besøkte denne gamle fascisten og nazisten Klaus Schwab i hans diktatur lignende hovedkvarter i Davos, og som leder dette sørgelige og meget farlige WEF (World Economic Forum), som skal ødelegge hele Europa og få oss alle på fattigkassa. Ja, der disse kjeltringene som sitter der nede i Davos som er en megaloman elite av narsissister. Og som tror at de er en guds gave til folk flest. Der flere av disse psykopatene er norske. Ja bl.a så jeg et glimt av denne miljøministeren Bart-Eide som er full av komplekser, og klarte med et nødskrik å komme seg inn i denne skammelige regjeringen til Gahr Støre.

Jeg fulgte med på Debatten på NRK forleden, der nordlendingen Joakim Møllersen fra Rødt sto fram, sammen med ei dame, der de talte sannheten mot disse krigshisserne som var samlet i dette panelet hos Fredrik Solvang. Ikke minst denne krigskåte Høyre-kjerringa Ine Eriksen Søreide, der hvor ondskapen og dumskapen lyste av henne. Mens hun snakket slik alle globalister og krigshissere alltid gjør. Men Joakim Møllersen, han skal ha all ære, som ikke feiget ut, men sto stødig i stormen. Tenk om vi hadde hatt flere slike kloke hoder som Møllersen i dette landet?

Den siste ukes fokus blant vestlige myndigheter, politikere og militære, og ikke minst media, har omhandlet Vestens våpenpakker til det krigsherjede Ukraina. Og som det eneste som de mener kan redde dette landet og vinne over Russland. I Ukraina sitter denne komikeren Zelensky og gauler og skriker til stadighet etter våpen. Ja gauler og vifter med armene etter enda mer våpen og milliarder av dollar. Og det han hyler høyest om, og ønsker seg aller mest, det er at han får oversendt den tyske stridsvogna "Leopard II" - som ikke akkurat er noe leketøy. Men en livsfarlig og hurtiggående stridsvogn som selv General Patton hadde fått sjokk av. Heldigvis har den tyske Forbundskansler Olaf Scholtz satt ned foten og nektet både eget land og flere andre land til å sende disse meget effektive og livsfarlige stridsvogner til Ukraina.

Nylig kom President Putin med en kraftig advarsel nok en gang, der han på det sterkeste advarer Washington og alle NATOs medlemsland som leverer våpen og som skal brukes til å angripe sivile byer i Russland. Ja der de skal forsøke å erobre russisk territorium, noe som Zelensky truer med, det vil da lede til et motangrep med tyngre våpen som vil sette 2.verdenskrigs våpen helt i skyggen. For saken er den, og det må vi ikke glemme, at jo flere tyngre våpen som blir brukt på slagmarka, jo mer kan atomfaren øke. Dersom russerne møter denne kolossale økningen av NATOs tilstedeværelse med tanks fra England, Frankrike, USA, Tyskland og andre vestlige land, jo verre kan dette gå.

USA har tidligere varslet at de planlegger å levere, og har levert en rekke meget avanserte våpensystemer til Ukraina. Der M-142-systemet omtales som en "game changer" av den britiske forsvarseksperten Michael Clarke. Og dersom Ukraina får mange nok av disse nye systemene innen kort tid, så kan dette endre spillet så mye at russerne tyr til helt andre midler. Og der det landet som da har mest energi igjen, og ikke minst erfarne soldater, trolig da vil vinne dette kappløpet mot undergangen for oss alle...

For nå satser USA på at Ukrainas kvinner, barn og menn kan ofres i store mengder, noe som er ganske åpenbart, der de fortsatt snakker om at Ukraina "må kjempe til siste mann" i en krig der våpen pumpes inn i meget store mengder. Og som de tror skal ta knekken på Russland. Men dersom USA og disse lite oppegående generalene i Pentagon, tror at russerne, som har sin histori skrevet i blodet til millioner av fallende soldater gjennom århundrer, der inntrengere som Napoleon og Hitler ikke tok russerne alvorlig, slik som også dagens trussel fra NATO utgjør på sin vestlige grense, ja da undervurderer de russerne til de grader. Der de ikke på noen måte kjenner sjela til den russiske soldat. En soldat som er villig og ikke minst har utholdenhet til å slå tilbake når landet og folket er i fare. Ja, mot dagens trussel som NATO og USA er blitt.

Nei, jeg tror ikke at de tyske Leopard-II stridsvognene eller noen av de andre tanksene vil hjelpe Ukraina, i den situasjonen de er i nå. Vestlige land har dårlige leder som ser ut til å tro at jo mer avansert utstyr ukrainerne får, jo lettere blir det å slå russerne. Ja egentlig så virker det som om eliten i hele Vest-Europa har fått panikk. Der de ikke tør ikke annet enn å adlyde den gamle syke og senile Josef Biden, (navnebror til Josef Stalin og Josef Gøbbels). Problemet er at disse svært avanserte systemene som vestlige land sender avgårde, de krever nemlig måneders og års opplæring for å kunne utnyttes effektivt. Og den tiden har ikke ukrainerne. I tillegg har ukrainerne hatt enorme tap på slagmarka, opptil 400-500 soldater om dagen, der det for to russiske som drepes, der faller det 8 ukrainsk soldater. Bare helt tragisk, der man bare kan tenke seg alle som såres...

Spørsmålet er ikke lenger om russerne vinner, men når den seieren kommer. Ja hvor lenge ukrainerne kan stå i mot presset er ikke godt å si, men med det skakk-kjørte vesten, som ikke har finansielle resurser lenger til å opprettholde USA sin proxykrig mot Putin, så vil jeg tro det ikke vil gå mange uker før vestens farlige forsøk og deres korthus vil falle sammen. Saken er den at russerne nå planlegger et svært kraftig motoffensiv til vinteren setter inn, som kan komme i løpet av svært kort tid. Der over 1 million soldater blir satt inn i kampene. Et tanks-slag som verden ikke har sett siden Pattons dager i Europa. Da er løpet kjørt for NATO! Dette kan bli meget stygt. Ja dersom USA/NATO da får panikk, så kan de fort gripe til denne livsfarlig utveien som betyr atomvåpen. Der de da i sin desperasjon vil gi russerne skylda for å ha tatt i bruk nuclear. Hvor dette så fører oss, det vet alle. Og jeg behøver ikke å utbrodere dette noe nærmere.

Men jeg har da noen ord som jeg gjerne vil dele md mine lesere, ikke minste med de sinnssyke som sitter med makta og kan utslette hele denne planeten. Og disse sanne ord, de kommer nemlig fra den gamle General Douglas MacArthur som ledet kampene under 2.verdenskrig i Stillehavet og under USAs bombing av Hiroshima og Nagasaki i Japan i 1945. Han sa nemlig følgende, og jeg siterer ordrett hva han sa: "We have had our last chance. If we do not now design some greater scheme to resolve conflicts, Armageddon will be at hand", sitat slutt.

Kanskje noe som denne General Mark Miley som for tiden besøker sin kollega, forsvarssjef Eirik Kristoffersen i Oslo, der de begge to burde ta inn over seg ordene fra General MacArthur! Og ikke bare fordømme Russland og kjøre hele Europa ad undas, der USA prøver å få oss i kne via NATO?

Og det er sannelig ganske spesielt at FN ikke løfter en finger for å stoppet den vanvittige krigen i Ukraina. Men der de har gått av hengslene i markedsføring og hauser opp klima-narrativet. En skammelig klubb av kjeltringer som denne fascisten Klaus Schwab også har tatt kontroll over.

Og de som tror at Russland noen gang vil tape denne krigen, de lever trolig i eventyrland, uavhengig hva man ellers måtte mene om Russland og Putin!

Ankenes 22/1-2023

Amund Garfors.

Styrmedlem.
Norgesdemokratene
NORDLAND

Kommentarer