The Twitter Files

Av P54. 

RASKT OVERBLIKK
  • Twitter-dokumenter utgitt av Elon Musk avslører lovløsheten til våre etterretningsbyråer og den psykologiske krigføringen mot den amerikanske offentligheten er langt verre enn forventet
  • Bare mellom oktober 2019 og februar 2021 betalte FBI Twitter 3,4 millioner for å sensurere visse synspunkter og historier på deres vegne, inkludert den fordømte Hunter Biden bærbare historien, som sannsynligvis ville ha senket Joe Bidens bud på presidentskapet hvis den hadde fått den oppmerksomheten den fortjente
  • FBI, Twitter og Facebook kjørte til og med en bordøvelse om "hacket" informasjon knyttet til Hunter Biden en måned før den virkelige historien brøt ut. Under den øvelsen praktiserte de fortellingen som uker senere ble "offisiell sannhet"
  • Et stort antall nåværende og/eller tidligere FBI-agenter jobber på og med Twitter for å holde narrativet på nett i sjakk. Mer enn 100 angivelig "tidligere" etterretningsagenter jobber også i Facebooks avdeling for innholdsmoderering
  • Mens han jaktet på og forbød skjulte propagandakontoer knyttet til utenlandske myndigheter, samarbeidet Twitter med det amerikanske forsvarsdepartementet for å fremme og beskytte amerikanske propagandakontoer, og hjalp amerikanske etterretningsbyråer i deres forsøk på å påvirke utenlandske myndigheter ved å bruke falske nyheter, datastyrte dypfalske videoer og roboter.
Hvis du fortsatt er under den naivt feilaktige troen på at det ikke er noen Deep State, dumper Twitter-filen1 fra Elon Musk som beskriver hvordan Twitter, før hans oppkjøp av selskapet, ble tvunget til å gjøre FBIs bud, med faktiske FBI-agenter i staben. for å kontrollere den nettbaserte fortellingen, burde det være klart.

Faktisk er lovløsheten til våre etterretningsbyråer og den psykologiske krigføringen mot den amerikanske offentligheten langt verre enn folk flest noen gang forventet.

FBI betalte Twitter enorme pengesummer - skattepengene dine, kan jeg legge til - for å sensurere visse synspunkter og historier, for eksempel den fordømte Hunter Biden bærbare historien, som sannsynligvis ville ha senket Joe Bidens bud på presidentskapet hvis den hadde fått den oppmerksomheten den lovlig. fortjent.

FBI kjørte til og med en bordøvelse om "hacket" informasjon knyttet til Hunter Biden EN MÅNED før den virkelige historien brøt ut. Under den øvelsen praktiserte de fortellingen (det vil si løgnene) som uker senere ble "offisiell sannhet".

Det er en Deep State som driver showet, og de gjør hva de vil, uten hensyn til loven eller den amerikanske grunnloven. De handler helt utenfor reglene i vår konstitusjonelle republikk og landets lover, og de har bevæpnet selve byråene som skal beskytte oss og handle i allmennhetens beste og vendt dem mot oss.

Sagaen for Twitter-filer utvides for hver dag, så jeg vil ikke kunne dekke hver minste detalj her. Bøker vil være nødvendig for å dekke denne skandalen i dybden. I mellomtiden foreslår jeg at du går gjennom referansene som er sitert og holder øynene åpne for senere oppdateringer.

FBI brukte Twitter til å spore og spionere på amerikanere

I videoen ovenfor gjennomgår den undersøkende journalisten Glenn Greenwald hvordan Washington har utvidet krigsstaten og demokratens sensurregime. Omtrent 39 minutter senere begynner han å gjennomgå bevis som viser at FBI ikke bare sensurerte innhold på sosiale medier, men byrået ba også på jevnlig basis Twitter om å avsløre plasseringen til spesifikke Twitter-brukere - for hvilket formål, vet ingen. Som bemerket av den uavhengige journalisten Matt Taibbi i et Twitter-innlegg 17. desember 2022:

"Hvilket "lovhåndhevelsesmål" tjener man ved å spørre om Billy Baldwins plasseringsinformasjon? Hvorfor er FBI/DHS [Department of Homeland Security] i gang med å analysere og flagge innhold på sosiale medier i det hele tatt? Når ble disse programmene opprettet og hvem godkjente dem?"

Dette er alle gode spørsmål. Historisk sett har FBIs jobb vært å overvåke og adressere kriminell aktivitet, ikke «feilinformasjon». Et eller annet sted underveis, og det er uklart nøyaktig når mandatet endret seg og av hvem, har DHS/FBI (FBI støtter DHS ved å etterforske trusler) og andre byråer pålagt seg å ulovlig undertrykke ytringsfrihet og forme offentlige fortellinger gjennom offentlig-private partnerskap med Big Tech.

Biden-administrasjonens Orwellske «Sannhetsministerium», avslørt sommeren 2022, var en av de første indikatorene vi hadde på at noe var fryktelig galt. Og selv om byrået raskt ble oppløst etter offentlig ramaskrik (og ingen liten mengde hån), ble politiarbeidet av feil- og desinformasjon ganske enkelt flyttet andre steder i den føderale regjeringen.

Videre, som gjennomgått av Greenwald, viser interne DHS-memoer, e-poster og dokumenter at DHS har jobbet med å utvide sin innflytelse over teknologiske plattformer i ÅR. Så regjeringens sensur er ikke noe som "bare skjedde" som svar på COVID-krisen.

Sensuren er heller ikke begrenset til COVID eller folkehelseinformasjon generelt. Vi har nå bevis som viser at FBI aktivt har blandet seg aktivt inn i flere valg, for eksempel – aktivitet som Sen. Josh Hawley (R-MO) nøyaktig advarer er "den største trusselen mot vårt konstitusjonelle demokrati i dag."2

Du kan lese resten i PDF ovenfor, her er noen overskrifter i artikkelen.

FBI oppfant "utenlandsk innblanding"-fortelling

Hvordan media har blitt bevæpnet for å gi falske bevis

Twitter-FBI-øvelse: Managing the Hunter Biden Laptop Story

FBI-agenter tildelt Twitter-sensurplikt

Etterretningsbyråer har bevæpnet sosiale medier

FBI betalte Twitter millioner

Løgn og mer forbannede løgner

Twitter samarbeidet med det amerikanske forsvarsdepartementet for å fremme og beskytte amerikanske propagandakontoer, og hjalp amerikanske etterretningsbyråer i deres forsøk på å påvirke utenlandske myndigheter ved å bruke falske nyheter, datastyrte dypfalske videoer og roboter.

 Som vanlig blir sannheten kalt konspirasjonsteorier av de som konspirerer.

Kommentarer