VIKTIG BESKJED

Av P54. 

Lørdag 28. januar avsløres FNs mørke hemmeligheter

FN ruller for tiden ut Agenda 2030 over hele verden, som er satt til å bli den største transformasjonen gjennom tidene. Den involverer alle nasjoner og alle folkeslag, og vil transformere alle aspekter av det menneskelige samfunn: finans, landbruk, mat, reiser, forretninger, seksualitet, utdanning, etc.

EKSTREMT TYRANNI

Vi har allerede fått en smak av det de siste to årene: ekstrem politibrutalitet mot fredelige demonstranter, dødelig feilinformasjon fra nyhetsmedier og myndigheter, undertrykkelse av millioner av leger og forskere, utestenging av alle kurer mot covid, tvangsvaksinasjoner med eksperimentelle stoffer, langtrekkende sensur av alle som uttaler seg osv.

I flere land så vi en første prøvekjøring for et splittet samfunn, der uvaksinerte mennesker ble nektet grunnleggende rettigheter som reise, shopping og til og med banktjenester. En del av Agenda 2030 er kun å slippe mennesker inn i samfunnet som stadig aksepterer nye injeksjoner i kroppen. Forskere og leger som motsetter seg dette tyranniet ble sparket, truet, fortiet, ærekrenket, arrestert, fengslet i psykiatriske sentre, og noen ble plutselig funnet døde.

Andre Agenda 2030-utviklinger inkluderer ødeleggelse av den nåværende matforsyningen, og erstatter gressmatet storfekjøtt med genetisk konstruerte insekter. Under dekke av "likhet" blir transkjønnet aggressivt pålagt, med millioner av barn over hele verden som blir psykologisk manipulert for å få sitt biologiske kjønn kirurgisk endret, ofte uten foreldrenes samtykke.

Dette er bare noen få eksempler på galskapen som for tiden fungerer på globalt nivå, som en del av Agenda 2030. Det magiske ordet for å lure alle til å gå med på denne galskapen, er "bærekraftig utvikling" som visstnok vil "redde" jorden.

Det endelige målet med Agenda 2030 er å sette opp en verdensregjering med ikke-valgte ledere. De forente nasjoner er i hjertet av denne verdensregjeringen, sammen med Verdens helseorganisasjon (WHO) og World Economic Forum (WEF). Over dem er økonomiske interessegrupper, som opererer totalt skjult for offentligheten slik at ingen noen gang kan holde dem ansvarlige for deres forbrytelser mot menneskeheten.

Gitt det dype alvoret i det som foregår, er det et kritisk behov for å gjøre FNs kriminelle agenda kjent for våre medmennesker. Derfor arrangerer Stop World Control, i samarbeid med International Crimes Investigative Committee, en netteksponering lørdag 28. januar 2023. En høytstående tjenestemann som har jobbet på toppnivå i FN i to tiår vil avsløre organisasjonens mørke hemmeligheter. Denne eksponeringen vil skje på StopWorldControl.com

Vi inviterer deg hjertelig til å delta, og håper du vil bidra til å gjøre denne viktige begivenheten kjent. Det vil gi et kraftig løft til den globale bevegelsen som kjemper for frihet og en bedre verden. Arrangementet vil være flerspråklig: engelsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk og nederlandsk.

Kommentarer