Avslørende video om FN og de som styrer verden

Av P54. 

AGENDA 2030? Hva er det? Mange har kanskje ikke hørt om det og tror det er konspirasjonsteorier, men du kan lese om det på den norske regjeringens nettsider

FN lover verden himmelen, men drar menneskeheten til helvete

Forrige helg ble den utrolige sannheten om FN avslørt for verden, av en av deres egne embetsmenn på høyt nivå. 


Dette vil vekke mange nøkkelpersoner over hele verden, som nå er fullstendig hjernevasket til å gå med i Agenda 2030: skolelærere, helsepersonell, myndighetspersoner, rettshåndhevere, dommere, industriledere, forretningsmenn, bankfolk og så videre. Jeg tror til og med at det vil åpne øynene til nåværende ansatte i FN.

Suksessen til FN og Agenda 2030 er måten de presenterer sine helvetes planer for menneskeheten. De tilbyr den i en strålende skinnende gaveeske, som spiller en gledelig melodi mens den glitrer i solen. Det ser så fint ut, det er nesten hypnotiserende.

Se hvor gledelig og positivt deres fargerike hjul med bærekraftsmål er designet.

Visste du at dette er designet av psykologer, som vet nøyaktig hva som vil få folks tillit?

FN ansatte også verdens beste tekstforfattere, eller skal jeg si "WORD WIZARDS"? Eksperter som lager magi med ord. Når du leser Agenda 2030, føler du at du er i ferd med å komme inn i himmelen. De lover de mest fantastiske endringene på jorden, som å utrydde fattigdom, få slutt på sult, sosial rettferdighet, helse for alle, og så videre. Slik får de verden på sin side:

De spiller magiske triks med skinnende ord. De lover himmelen, mens de slipper helvete ut.

Millioner av mennesker er bokstavelig talt i transe, totalt hypnotisert, overbevist om at FN er sete for englene, som vil helbrede verden. Det er slik de lurer alle.

What a beautiful mask!

Flere mennesker sa til meg: "Jeg kan ikke se noe galt med Agenda 2030, det er rett og slett fantastisk!" Selvfølgelig er det det.

D E T - E R - M A S K E N !

Naturligvis vil de ikke få menneskeheten på sin side når de sier: "Vi vil drepe de fleste av dere, slavebinde resten og bli eneeiere av alt på jorden." De må pakke den inn i en gave med det mest fargerike papiret de kan finne, som har gull vevd gjennom det, og sølvbjeller som dingler til sidene. En nydelig dame løfter den opp i luften, mens et kongelig orkester bryter ut i ekstatiske melodier. Det må se helt fantastisk ut, den beste planen for å redde verden – noensinne! Men det hele er en maske.

Det er derfor vi kaller dette AVMASKING av FN. Det er derfor vi sier at deres MØRKE HEMMELIGHETER vil bli avslørt.

Det du vil se er imidlertid så mye mer enn bare en sjokkerende eksponering av ondskap. Vær trygg på at dette ikke er en film som vil øke frykten for å vite hvor mye mørke det er. Det gir en fantastisk visjon for fremtiden. Det er derfor jeg er så glad for å kunngjøre dette til verden. Du er i ferd med å motta en vakker, styrkende visjon for menneskehetens fremtid.

Alle som ser denne avslørende filmen vil sitte igjen med håp, spenning, lidenskap og visjoner.

Vennligst hjelp med å spre denne virkelig banebrytende åpenbaringen. Ikke vær redd for å minne folk på det. Folk må bli minnet på! Så del alt igjen, hvor enn du kan, så det virkelig blir en eksplosjon over hele verden.

Kommentarer