Jødene bak Russland-Ukraina-krigen for å danne ny jødisk stat - hevder islamsk lærd

Av P54. 

Ifølge MEMRI sa Mraweh Nassar at Vesten har forlatt jødene fordi det sionistiske prosjektet vil mislykkes om to år.

Jødene er de som står bak den russiske invasjonen av Ukraina, og deres mål er å opprette en ny jødisk stat for å erstatte det mislykkede sionistiske prosjektet Israel, har den palestinske islamforskeren Mraweh Nassar hevdet, som rapportert av Middle East Media Research Institute (MEMRI).

Nassar, som MEMRI identifiserte som generalsekretæren for Jerusalem-komiteen til International Union of Muslims Scholars, kom med sine påstander 22. mars (2022) mens han snakket med Channel 9, en arabiskspråklig TV-stasjon i Tyrkia som medievakthunden sier er tilknyttet det muslimske brorskapet .

Palestinian Islamic Scholar Mraweh Nassar: Jews Now Claim Biblical Jerusalem Is Located in Ukraine

I følge Nassar har de tradisjonelle allierte til jødene – USA og Vesten – innsett at Israel vil «komme til en slutt» innen bare to år, noe som har fått dem til å forlate det.

Hans teori går følgelig ut på at den jødiske staten har funnet nye allierte i Russland og Kina med et nytt mål: å skape en jødisk stat i Ukraina.

Dette vil igjen bli støttet av påstander om at Ukraina er jødenes sanne hjemsted, som til og med vil erklære at bibelske Jerusalem, sammen med det første og andre templet, faktisk var lokalisert i Ukraina hele tiden, siterte MEMRI Nassar.

Russlands invasjon av Ukraina har pågått siden 24. februar. I følge Moskvas offisielle uttalelser om saken, ble krigen, som de har kalt en "spesiell militæroperasjon", iverksatt for å beskytte russisktalende og "avnasifisere" Ukraina. De fleste internasjonale observatører peker imidlertid på en rekke andre årsaker, som et ønske om å hindre Ukraina i å slutte seg til Vesten, nærmere bestemt EU og NATO.

Invasjonen har forårsaket omfattende ødeleggelser og ødeleggelser over hele landet, og både ukrainske sivile og russiske tropper har lidd betydelige tap.

Men det ser ut til at dette ifølge Nassar er å forvente.

"[Israelerne] forstår ingenting annet enn makt," sa han til Channel 9, ifølge MEMRI. "Hvis sikkerheten til staten deres er avhengig av å innrette seg med Russland, eller i det minste være nøytral, vil de gjøre dette selv om det betyr å ofre de [ukrainske] jødene."

Dette offeret av ukrainsk jødedom vil inkludere Ukrainas president Volodymyr Zelensky , statsminister Denys Shmyhal og forsvarsminister Oleksii Reznikov, som alle er jøder.

Men ville jødene virkelig ofre andre jøder for dette målet? I følge MEMRI mener Nasser helt klart at dette er tilfellet, og bemerker at jødene har gjort dette før, etter det "falske holocaust."

"Selv i det falske Holocaust er det en bok skrevet av en jøde som spør 'Hvem drepte jødene?' De ble tilbudt å ta jødene for fem dollar hver», sa Nassar ifølge MEMRI.

«De tok dem i øyesyn, så at de fleste av dem var gamle, og sa: 'Vi vil ikke ha dem.' En jøde skrev denne boken og sa: 'Vi drepte jødene' – det er det han mener – 'fordi vi nektet å ta imot 100 000 eller 200 000 jøder som var i Tyskland i bytte for en håndfull dollar.' De ville bare ha unge mennesker; de ville ikke ha det gamle.»

Hvorfor skulle det ha skjedd? Nassar spør og gir en forklaring, om enn en som avkreftes av nesten alle med forståelse og nedskrivninger om Holocaust, andre verdenskrig og verdenshistorien generelt.

«Hvorfor skjedde egentlig Holocaust? Legg til side alt som blir sagt. Under andre verdenskrig sluttet noen av jødene seg til amerikanerne og Vesten, og andre sluttet seg til Tyskland. De sa: 'Hvis tyskerne vinner, er vi med Tyskland, og hvis Vesten vinner, er vi med Vesten'», forklarte Nassar, ifølge MEMRI. "Hitler fant ut at det var [jødiske] spioner, så han drepte noen av dem. Det var ikke hundretusener som de sier. Dette er alle løgner."

HVORFOR VILLE Israel henvende seg til Russland og Kina?

Hvis du spør de fleste eksperter, vil de si at Israel ikke har gjort noe slikt, og at støtten til den jødiske staten blant dens vestlige allierte fortsatt er sterk.

Men hvis du spør Nassar, ifølge MEMRI, er det langt fra tilfelle, og Israel har vendt seg mot øst fordi "Amerika har forlatt dem."

"[USA] fortalte dem kort: Ditt [sionistiske] prosjekt er en fiasko, og det kommer uten tvil til å ta slutt - hvis ikke i år, så det neste," forklarte forskeren, ifølge forskningsinstituttet. "Amerikanerne forstår at de støtter et mislykket prosjekt, så [israelerne] leter etter et alternativ, som kan være Russland eller [Kina]."

Mens Vesten kanskje tror Israel er dømt til å falle i løpet av de neste to årene, ifølge Nassar, hva mener Israel, eller i det minste det israelske politiske sjiktet? Når det gjelder Nassar, er de ifølge MEMRI svært bevisste.

«Jødene selv, inkludert [finansminister Avigdor] Liberman og [opposisjonsleder Benjamin] Netanyahu, er nå overbevist om at Palestina ikke kan være staten for jødene. Så de begynte å si at det hellige Jerusalem er i Ukraina og ikke i Palestina. Ukraina er nå kandidaten til å bli den fremtidige jødiske staten, sa MEMRI til Nassar.

"Kanskje en av grunnene til at de startet denne krigen var å tømme Ukraina, så de [Israel] ikke ville ødelegge forholdet til Russland eller [Kina] over en håndfull jøder. Så langt det er opp til dem kan disse [ukrainske] jødene gå til helvete.»

Men hvorfor Ukraina, av alle steder? Andre steder i verden har større jødiske befolkninger, selv om Ukraina har en av de største. Nassar har en forklaring: Det er allerede en jødisk stat der.

"Hele verden vet om den jødiske staten i det østlige Ukraina," uttalte han, ifølge medievakthunden. "Jeg husket at det var 43 000 [jøder] der, men nå sier de 200 000."

Hvor kommer disse tallene fra?

Ukrainas jødiske samfunn er estimert til å være på det meste 200 000, i henhold til kriteriene for å være kvalifisert til å immigrere til Israel via Loven om Retur, som bemerket av data fra prof. Sergio Della Pergoala ved det hebraiske universitetet i Jerusalem i 2018 World Jewish Population rapportere .

Når det gjelder de som identifiserer seg som jøder, har Ukraina imidlertid bare rundt 50 000 – det 12. største slike samfunn i Diasporaen – mens den ukrainske regjeringen har sagt at det var mer enn 106 000 jøder i landet.

Er jødene konsentrert i det østlige Ukraina, slik Nassar antydet?

Lokaliteten i Ukraina som er mest identifisert med jøder er Uman, hjemmet til graven til Rabbi Nachman av Breslov og et stort jødisk pilegrimsmål. Men Uman selv har ikke den største jødiske befolkningen.

Estimater peker på at de fleste ukrainske jøder bor i fire store byer, med omtrent halvparten i hovedstaden Kiev. De andre store byene er Dnipro, Odesa og Kharkiv. Men Dnipro ligger i likhet med Uman sentralt i Ukraina mens Odesa ligger mer sør. Kharkiv ligger imidlertid i det østlige Ukraina og er landets nest største by.

Så er det hva Nassar sikter til?

"Det er en uavhengig stat, og de ønsket ikke å spre ordet om det, så de ville ikke bli bedt om å dra dit i stedet for å komme til Palestina," sa Nassar, ifølge MEMRI, og utelukker Kharkiv, som ikke er en uavhengig stat, og har heller aldri vært det.

Uansett har invasjonen av Ukraina gått mye langsommere enn mange forventet, spesielt russerne, med logistiske problemer og ukrainsk motstand som hindrer russiske tropper i å gjøre betydelige fremskritt. Noen, spesielt Nassar og personer med lignende synspunkter og meninger, kan anta at dette også var en del av et uhyggelig jødisk komplott.

Hvis det er tilfelle, hvor vil jødene gå hvis Russlands invasjon mislykkes og denne antatte nye jødiske staten ikke lenger er mulig?

Ifølge MEMRI hevder Nassar å ha et svar.

«De sier nå at tempelet og det bibelske Jerusalem ligger i Ukraina og ikke i Palestina. Hvis dette ikke fungerer, kan de i morgen si at de er i Nederland.»

https://www.jpost.com/international/article-703061


Kommentarer