Vil du spise insekter og syntetisk kjøtt - for å "redde planeten"?

Av P54. 

I vår World Domination Series kan du lese hvordan World Economic Forum har en offisiell agenda for å oppnå total verdensherredømme. I følge deres offentlige og offisielle uttalelser, planlegger WEF å eie bokstavelig talt alt på jorden, mens resten av menneskeheten ikke vil eie noe, World Economic Forum regjerer over FN, Verdens helseorganisasjon og de fleste andre globalistiske organisasjoner. De hevder å "forbedre verdens tilstand" med en serie "Globale mål for bærekraftig utvikling". 

Et av disse målene er "Zero Hunger", som er agendaen for å mate alle mennesker i verden med nye "bærekraftige" matløsninger. Denne planen innebærer å ødelegge den naturlige, sunne, gressmatede storfekjøttindustrien, og erstatte sunt kjøtt med genmodifisert og tungt sprøytet planteprotein; kunstig, laboratoriedyrket "plast" kjøtt og genmanipulerte insekter som er avlet opp i enorme insektfabrikker. 

Ved å gjøre dette vil vi "redde planeten", sier de... Bill Gates - som jobber tett med WEF - kjøper opp en enorm mengde jordbruksland i Amerika (kilde), mens han bygger fabrikker hvor syntetisk kjøtt skal dyrkes (kilde). Ja, du leste riktig... syntetisk kjøtt, dyrket i laboratorier.

Trodde du at kreft allerede er en alvorlig pest på jorden som dreper millioner hvert år? Vent til befolkningen begynner å konsumere syntetisk kjøtt i massevis. Storfekjøtt fra industrielle matpartier har allerede vist seg å være svært kreftfremkallende sammenlignet med naturlig gressmatet storfekjøtt. Kreftraten har gått gjennom taket siden fremveksten av den kriminaliserte, svært giftige kjøttindustrien.

"Jeg visste at jeg solgte kreft til folk"

En dag spurte jeg en økologisk kjøttslakter i Europa hvorfor økologisk kjøtt er så dyrt. Han forklarte at han hadde vært leder for den største kjøttindustrien i Belgia. Han så hva slags absolutt søppel dyrene ble matet med, og hvordan de alle var veldig syke som følge av for mye stress, for lite bevegelse, ingen sollys og forgiftning gjennom hele deres korte eksistens.

Den eneste grunnen til at disse dyrene ikke faller døde om, er fordi de blir injisert med medisiner hele tiden. Jeg visste at jeg solgte kreft til folk da jeg ga dem det kjøttet. Til slutt kunne jeg ikke lenger fortie samvittigheten min...."

"Nå selger jeg bare sunt kjøtt fra dyr som har god plass til å streife omkring, tilbringer mesteparten av livet utendørs, bare spiser naturlig, sunn mat og aldri trenger en dråpe medisiner. Disse er glade, sunne, sterke, stress- frie dyr hvis kjøtt er en velsignelse for mennesker."

Siden denne slakteren åpnet seg slik for meg, kjøpte jeg aldri mer kjøtt fra et supermarked. Det er en av de mest giftige "matene" menneskeheten noen gang har spist.

Finanstyrannene presser nå agendaen for å forgifte matindustrien enda mer, ved å tvinge menneskeheten til å spise deres genmodifiserte, laboratoriedyrkede, kunstige matprodukter.

For å lykkes har de ødelagt hundrevis av matproduksjons- eller distribusjonsanlegg over hele verden. Bare i USA ble mer enn hundre (!) av de største næringsmiddelbedriftene ødelagt de siste årene (kilde). For nylig gikk verdens største produktmarked, som ligger i Paris, opp i flammer (kilde).

La dette synke inn... mange store matfabrikker i USA, og nr. 1 produksjonsmarked i verden, brenner ned akkurat når WEF snakker om å avslutte dagens matforsyning, og gjøre hele menneskeheten avhengig av deres nye syntetiske matvarer.

I Nederland krever regjeringen - som kontrolleres av WEF - alle bønder å drepe mye av husdyrene deres (kilde). Regjeringen truer med å beslaglegge landet til bønder som nekter å ødelegge dyrene deres.

Den latterlige unnskyldningen er at storfe produserer for mye karbondioksid, som er "dårlig for klimaet". Men samtidig ønsker regjeringen å erstatte jordbruksland med industriparker og nye byområder. De planlegger å koble alle større byer til en monstrøs Mega Smart City  kalt  TriState City Network,  som vil ta opp det meste av Nederland og Belgia. Dette vil faktisk være "så mye bedre" for klimaet enn alle kyrne som beiter i grønne beitemarker!

Den samme agendaen blir presset på rundt om i verden. I Australia blir det å dyrke din egen mat demonisert som "veldig farlig" på grunn av "biosikkerhet" (kilde), og i Storbritannia hevder regjeringen at hagearbeid øker hjertesykdom (kilde)! Folk blir fortalt at de bør bruke en ansiktsmaske mens de jobber i hagen sin!

I mellomtiden bygges insektfabrikker rundt om i verden for å avle frem trillioner av genmodifiserte insekter for å erstatte den naturlige matforsyningen.

Dette bildet viser verdens største insektfabrikk, hvor genetisk konstruerte insekter avles opp for massekonsum av massene, som blir fortalt at dette er "bra" for dem, og det vil "redde jorden" - fordi kyr er "farlige".

Naturligvis vil disse insektene bli matet med det billigste søppelet man kan tenke seg for å minimere kostnadene og maksimere avkastningen, i likhet med de svært giftige oppdrettsanleggene, hvor fisken mates med den verste av den verste genmanipulerte "maten" (kilde). Alt for en "bedre og mer bærekraftig verden", heier galningene fra World Economic Forum.

Målet med å oppnå «Zero Hunger» handler i realiteten om å gjøre menneskeheten avhengig av en ny kunstig matforsyning, fullt kontrollert av WEF.

Kommentarer