50 grunner til å gi barnet ditt COVID-vaksinen

Av P54. 

Lurer du på om det er en god idé å gi barnet ditt covid-sprøyte? Jeg vet at det er et hav av mis/dis/mal/informasjon der ute å navigere i, så jeg har samlet denne praktiske listen over grunner til at du vil skynde barnet ditt til nærmeste injeksjonssted.

1) Barnet ditt vil leke en ekte forsøkskanin.

2) Du er for opptatt til å undersøke de potensielle risikoene ved en ny genterapi som mangler langsiktige sikkerhetsdata.

3) Du veide nulldødelighet og mikroskopisk risiko for alvorlige komplikasjoner fra COVID til barn og tenkte, hvorfor ikke øke sannsynligheten for å bli innlagt på sykehus med 74 prosent, bli skadet med tjuefem ganger og dø med tjue ganger?

4) Du ønsker å øke barnets sjanser for å få covid – flere ganger.

5) Du ønsker å nedgradere barnets naturlige immunitet mot antistoffavhengig forbedring.

6) Du tror at å holde barnets vaxxport oppdatert med den siste injeksjonen (Tyskland oppmuntrer hver 90. dag – det samme er Canada) vil omgå behovet for maskering.

7) Du mener at informert samtykke er passé.

8) Du stoler på The Experts™ – ikke vitenskap.

9) Du synes livet er kjedelig og ønsker å krydre det med en tragedie.

10) Du ønsker å legge til de 54 697 bivirkningsrapportene mottatt for barn (ut av 1 394 703 rapporter) til og med 26. august 2022, for tilstander som hjernebetennelseBells pareseaneurismerhjerneblødningmyokarditttrombocytopeniGuillain-Barré syndromblindtarmbetennelsehjertesykdom og død.

11) Du skulle ønske at barnet ditt kunne nyte et liv med kronisk sykdom fra et progressivt skadet immunsystem.

12) Du tror at pjokken vil ha nytte av periodiske anfall.

13) Du mener mindre enn en måned med effekt etter den andre dosen er verdt å gi tenåringen myokarditt.

14) Du ønsker å gå konkurs og dekke de medisinske regningene som regjeringen skjermer legemiddelfirmaer fra.

15) Du ønsker å fortsette å beskytte produsenter mot ansvar når autorisasjonene deres for nødbruk utløper takket være Reagans 1986 National Childhood Vaccine Act, som gir dem godkjenning så lenge produktet administreres til barn.

16) Du synes det ville vært gøy om barnet ditt utviklet turbokreft.

17) Du tror det vil være en god livsleksjon for barnet ditt å bli lam fra livet og ned og stole på en ernæringssonde som Maddie de Garay.

18) Du vil at barnet ditt skal gå fra å se slik ut:

 til dette:

19) Du skulle ønske du kunne føle som denne faren gjorde etter at sønnen hans fikk vaksine-indusert myokarditt, som kommer med en forventet levealder på fem år.

20) Du vil at barnet ditt skal oppleve erfaringen med et hjerteinfarkt.

21) Du synes det er spennende å spille russisk rulett med barnets liv og planlegger allerede begravelsen.

22) Du vil at kiste produsenter skal selge enda flere bulk bestillinger av kister i barnestørrelse, slik at de kan overgå økningen på 400 prosent siden desember 2021 rapportert av et nordamerikansk selskap.

23) Du vil at barnet ditt skal ende opp som tre år gamle Ámbar Suáreztretten år gamle Jacob Clynicknitten år gamle Simone Scottsytten år gamle Sean Hartman og seksten år gamle Ernesto Ramirez Jr. så du trenger ikke å bekymre deg for å betale for college eller andre utgifter forbundet med å være i live.

24) Du tror du kan bruke et godt, livslangt rop som denne Trinidad-moren som mistet sønnen sin

Nok et tragisk plutselig dødsfall

25) Du føler at myndighetene har rett til å ofre barnet ditt for «det større gode».

26) Du mener Danmarks beslutning om å slutte å injisere barn basert på dataene er vitenskapelig hensynsløst .

27) Du er kul med medisinsk tyranni.

28) Du har bestemt deg for at det er lettere å tro på den store løgnen enn å erkjenne at den skjer og gjøre noe med det.

29) Du er livredd for å bli stemplet som fienden.

30) Du vil heller sette barnet ditt i fare enn å bli kalt en anti-vaxxer, vitenskapsfornekter, konspirasjonsteoretiker eller høyreekstremist.

31) Du føler det er viktigere for barnet ditt å passe inn på skolen enn å være frisk eller i live.

32) Du er sikker på at farmasøytiske selskaper aldri ville lyvebegå svindelmanipulere forskningsresultaterforvrenge kliniske studierholde dødelige produkter på markedetutpressing av regjeringer; eller bestikkemobbe og presse andre til å dekke over sine forbrytelser.

33) Du tror på alt media forteller deg, selv om tre fjerdedeler av annonse budsjettet deres kommer fra farmasøytisk industri.

34) Du tror også deres senere tilbaketrukne bakvasking om en nobelprisvinnende medisin som ville ha motvirket etterspørselen etter milliard-dollar-injiserbare legemidler fordi det reduserer COVID-dødeligheten med 92 prosent.

35) Du tror Big Bird er en mer pålitelig kilde enn forskeren som har ni patenter på mRNA-teknologi.

Dr. Robert Malone: Før du injiserer barnet ditt! HASTE ADVARSEL!!! Alle foreldre trenger å høre dette!

36) Du bryr deg ikke om det viser seg at barnet ditt ikke kan få barnebarn.

37) Du er sikker på at Big Tech har dine beste interesser på hjertet når de truerstanser og sensurerer mot-narrative stemmer på oppdrag fra regjeringen og mega selskaper.

38) Du stoler på regjeringen mer enn en million forskerelegerforskerevarsleredata analytikerestatistikerekatter og andre kunnskapsrike individer som risikerer karrieren, stipend, omdømme og stille liv for å avsløre korrupsjon, skade og de dødelige konsekvensene av de eksperimentelle injeksjonene.

39) Du er sikker på at byråene som tjener milliarder på å gjennomgågodkjenne og anbefale disse injeksjonene aldri vil prioritere overskuddet sitt fremfor barnets liv.

40) Du synes ikke det er noe skummelt ved at WHO forsøker å gripe makten for en diktatorisk verdensregjering for sin ikke-valgte nesten-sikkert-en-krigsforbryter- generaldirektør.

41) Du bryr deg ikke om at Pfizer manipulerte sine kliniske utprøvingsdata for barn for å sikre FDA-godkjenning, eller at FDA prøvde å hindre publikum i å se Pfizers kliniske studiedata i syttifem år.

42) Du kan aldri bli lurt for mange ganger.

43) Du bukket under for «den største psykologiske fryktkampanjen i menneskehetens historie».

44) Du vil heller få aksept fra jevnaldrende enn å unngå å traumatisere barnet ditt.

45) Du mener intellektuell nysgjerrighet, kritisk tenkning og viljen til å stille spørsmål er farlige egenskaper som bør stigmatiseres og frarådes.

46) Du tror barnet ditt er forbruksvare og kan erstattes hvis noe går galt.

47) Du foretrekker å forbli forvirret enn å innrømme at du har sviktet barnet ditt.

48) Du "avviser bevisene fra dine øyne og ører" fordi du er en trofast Covidian.

49) Du ønsker å hjelpe samarbeidspartnerne med å oppfylle filantropatenes og tyrannenes drømmer.

50) Du synes ikke barnet ditt er verdt å kjempe for.

https://margaretannaalice.substack.com/p/50-reasons-to-give-your-child-the


Kommentarer