Det er ikke Ukraina det kjempes om..

Av Dan Odfjell. 

Nei, det er selveste verdens hegemoniet.. Og Vesten ligger nå særs dårlig an, mye takket være det korrupte Biden-regimet som norske politikere utrolig, ja ærlig sagt helt stupid holder med. Hvorfor? 

Hvordan er det mulig å posisjonere vårt Norge så ugunstig og midt plassert forkjært, ja unasjonalt og globalistisk som Jonas Gahr Støre har greidd? Og NATO er en ulykke, et USA instrument til alt annet enn fred; nei, fredsbevarende er NATO overhodet ikke. Jens Stoltenberg lyver, han vet at krigen i Ukraina ikke startet i februar i fjor etc, men plaprer nær slavisk videre USA´s rene propaganda, som bevisst skjuler Russlands lenge anstrengelser for fred med Vesten. I min ungdom hadde jeg aldri trodd jeg skulle finne meg i «forakt til USA» dvs som Vestens leder. Men dit er jeg uhyggelig nok kommet.

Dersom ikke USA og Nato går for øyeblikkelig våpenhvile frykter jeg den 3dje verdenskrig, ja, hvilken dag som helst. Og da vinner Russland og Kina overveldende og Vesten er ødelagt minst for en hel generasjon fremover, med ufattelige lidelser og destruksjon. Og den hvite rasen er til en nær kuriositet blitt. Det er som våre myndigheter er hypnotisert i sitt eget politisk overmot med slike alminneligheter som våre arrogante to siste statsministre, nemlig Erna Solberg og Jonas Gahr Støre, begge Norge direkte nedverdigende. Istedenfor «alt for Norge» sprader de som spurv i tranedans på verdens scenen heller enn i potet åkeren her hjemme.

Det vi trenger er statsministre på dekk, stødige fåmælte som gjør jobben som de er betalt for og som fremmer landet på alle slags måter med et minimum bruk av penger, ikke unødig til fjas og stas; dvs nøkterne og besparende. Ingen andre offentlige enn statsministeren selv lenger på business klasse, takk. Jeg garanterer, Norge som land hadde blitt respektert verden over som et edruelig land og et eksempel til etterfølgelse. Andre lands myndigheter hadde kanskje sågar blitt beskjemmet nok til etterfølgelse. Dette ville blitt til enorme statsbesparelser og mindre lystbetont dyr og unødig reising. Ved heller, opplagt i en elektronisk tid, å bruke FaceTime slik det private næringslivet mest mulig gjør. Et «varsel» samtidig til korrupte forfinede tredje lands herskere og andre blærer; Norge er ingen honning krukke lenger.

Management by showing the way, de offentlig ansatte brakt ned på jorden til respekt for andres penger og til noenlunde menneskelig likeverdighet, ikke et politiker klasseskille mellom seg og vanlige folk, slik det nå er blitt. Det som ikke fungerer og/eller koster mer enn det bør, det må avsluttes. Offentlige subsidier må elimineres, da har vi råd til å redusere og nær kutte ut all personlig beskatning, i alle fall alt som koster mer enn det å inndrive provenyet.. Staten er til for oss vanlige, ikke for seg selv, slik det dessverre synes blitt. Norge er til et overbyråkratisert vanvidd gjort, noe som omhyggelig er skjult for oss vanlige folk, klart det med vilje. Staten skal forenkle, ikke komplisere livet for folk flest.

Dan Odfjell, SamfunnsdebattantKommentarer