Norske riksmedier gleder seg over Trump-uretten, utrolig men sant

Av Dan Odfjell. 

Vår er blitt en udemokratisk, ja merkelig skjev og ond verden. Verst her til lands, riksmediene reflekterer «som et lydig speil-billede» de norske politikernes globalistiske målsettinger, og det med Jonas Gahr Støre og Erna Solberg unisont i spiss formasjon; radarparet til landets hurtigst mulige nasjonale fortapelse, og det selv med vår grunnlovs fastsatte, pålagte selvstendighet.. Oss heretter redusert til en slags EU-vasall og B-kategori stats-funksjon og/eller som et helt feigt voldelig regime a la Sverige, for å kunne bestå? Stattholderne (for oss som fremmede underlagt) er godt eksemplifisert ved de siamesiske tvillingene, Jonas og Erna, som lett og uanstrengt veksler om ledertrøyen. Hvem først over målstreken er helt uvesentlig, det blir jo norsk seier uansett.. Og aller senest ved at disse to i fellesskap gjennom sine partier har sikret oss borgere selveste den store Seieren: som oss heltids overvåket, det gjennom et vellykket utvidet PST-vedtak forleden. Dette blinker Rødt, hurra Erna, du er vel fornøyd nå?

Jeg trodde Høyres landsmøte prinsippfast nylig ville ha satt ned foten mot en ny omdreining av «diktatur-skruen» som Ap mer typisk lenge har stått for, nemlig det marxistiske kollektivet foran individet og dets frihet, trivsel og ytringsfrihet. Jeg tror ikke Erna liker bibelske referanser, men forsøker meg likevel: «Den som vet hva godt hun burde gjøre, men ikke gjør det, hun synder». En annen enkel måte å si dette på er slik: «den som mot bedre vitende likevel gjøre det» har ingen god unnskyldning». Nylig 31/3/23 her på SC omtalte jeg tydelig denne store politiker løgnaktigheten slik: «Jonas  Gahr Støre lyver for å fremme sin agenda, nær hele tiden». Jeg begynte kronikken slik: «Men han er ikke alene, Erna Solberg gjør også det, unødig, og alle elitepolitikerne synes slik, uten unntak? Den som kan påpeke meg et troverdig unntak, vennligst stig frem..»

Det som forundrer en gammel «Norge forkjemper» og Sjøkrigsskole mann som meg, en tidligere USA beundrer, er Norges totale underdanighet og ubegripelige u-forstandighet overfor det ekstremistiske Biden-regimet. Som sågar har dratt Norge med seg i krig mot Russland, vår store nabo i nord. Jeg har lest og lyttet til Alf R. Jacobsens tanker mht hvor utrolig uklokt våre myndigheter oppfører seg overfor Russland, vår nabo i nord. Hører Jonas mest på den glorifiserte Jens Stoltenberg og hans USA-propaganda om seier i Ukraina uten å tenke tanken, nemlig, hva om Russland vinner, hva om Nato avvikles ved at USA ser seg nødt til å forsvare seg selv mot Kina - etter uklokt å ha tapt sitt verdens hegemoni - slik det faktisk nå ser ut. Uklokt, Jonas brøt forbudet om ikke å sende kampvåpen inn i en pågående krig; han hisser dessuten til stor negativitet overfor Russland, som neppe glemmer slikt - ei heller, at Jonas skjult har støttet USAs Nord Stream sabotasje i Østersjøen. Gjett om vi blir populære som «gass profitør» blant våre «EU-venner» når de forstår dette..

«Fredsnasjonen» Norge er dessverre massivt indoktrinert og har avslørt seg som knapt annet enn en bløffende USA-rævdilter, ja alt annet enn en verdig Nobels fredspris-utdeler rolle. Den amerikanske kjente grave-journalisten, Seymour Hersh, har avslørt Norge som en villig USA håndlanger i det skjulte helt siden Vietnam krigen. Samt i flere USA regimeskifte kriger, Libya, Jugoslavia og Afghanistan, ingen av dem, eller noen av de andre, har stått opp til ettertidens skarpe lys. USA er slik heller dårlig kommet ut. USAs prektighet og skryt har også vært Ap´s usmakelige måte å forlede det norske folket på, til å tro på seg. Og nå etter Erna´s kuvending vekk fra det fornuftige konservative er hun ikke et hår bedre enn Jonas, jeg mener henne verre under falskt flagg og overfladisk. Måtte hun aldri mer kunne bekle en statsminister rolle. Gallupp-målingen representerer på ingen måte Høyre´s virkelighet. Bare vent.

Men tilbake til dagens overskrift mht det skurkaktige Biden-regimet, noe våre riksmedier og politikere utrolig nok unnlater å fortelle oss. Som for eksempel det seneste desperate forsøket fra demokratenes venstreside ved falskt å rettsforfølge og ødelegge folkets favoritt, Donald Trump. Ved å oppkonstruere en retts forfølgelse av ham gjennom bruk av uærlige og ulovlige midler. Det er å håpe det amerikanske folket ser dette og derfor, at det bare gjør Trump ennå vanskeligere å knekke. Det hele viser det amerikanske demokratiet til en dårlig vits er blitt under skurken Joe Biden. Samt at også det norske demokratiet tildekker og dessverre har sluttet å reagere sundt. Stilltiende fornektes de reelle politiske USA-realitetene samt de grove uhyrlighetene som ulykkelig utspiller seg. Nær hele verden fordømmer nå USA med rette. Som siden 2014 har planlagt og tilrettelagt for uforsonlighet mot Russland via Ukraina. Og som nå nekter det stakkers korrupte landet en våpenhvile. Fortsetter dette risikerer verden den tredje verdenskrigen. Alle i Europa ønsker fred og antipatien mot USA bare øker i hele verden. Mens våre norske politikerne ikke tør stå frem.. Jonas, er det Jens Stoltenberg vi ikke skal skuffe? Dere to ligger sannelig også dårlig an.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer