"Arbeidernes dag"

Av Spikeren. 

Siden det er "Arbeidernes dag" i dag, kan det være greit å få noe gjort, istedenfor å lytte til politikernes hykleriske løgner. Før var det kapitalistene og overklassen som var arbeidernes verste fiender. I dag er det våre egne politikere som har overtatt den rollen, der de utnytter den arbeidende og skattebetalende delen av befolkningen. Kapitalistene flykter til utlandet, en etter en, på grunn av skyhøye skatter og avgifter, mens resten av befolkningen sakte men sikkert kveles av stadig større press på alle fronter, det være seg økonomisk, sosialt og kulturelt. Det gode og trygge Norge som vi hadde bare for få tiår siden er ødelagt av våre egne politikere. "Arbeidernes dag" har rett og slett blitt en hån for de som ennå forsøker å gjøre en innsats for vårt norske Fedreland. SKAM over dagens politikere, fra ytre Venstre til ytre Høyre! Dere burde være kastet på dør, rettsforfulgt og straffet, alle som en.

Med dette sagt, vil jeg først av alt få rette en STOR TAKK til MOD1, som har holdt SC gående med daglige andakter i disse ukene jeg har vært borte. Dette vil du nok få din belønning for i sin tid, for Gud glemmer ikke sine trofaste tjenere. Hjertelig tusen takk, MOD1! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg.

Egentlig var det litt merkelig; For SC ble startet Langfredag 2013, og så ble det bråstopp på Oppstandelses-dagen, nøyaktig 10 år etterpå. Jeg har alltid sagt at jeg føler det er Gud som styrer SC, ikke jeg. Derfor ble denne bråstoppen en liten tankevekker for meg. Kan det være forandringer i sikte? Kan det være at nådetiden snart tar slutt? Jeg vet ikke, men jeg tror de fleste som lever i dag føler på at der er noe stort i emning. Det er liksom stille før stormen... 

"De spiste og drakk, giftet seg og ble giftet bort, like til den dag da Noah gikk inn i arken. Så kom flommen og gjorde ende på dem alle." (Luk 17,27)

Kom dere inn i Arken (Jesus), før det er for sent!

"og de skjønte ingenting før flommen kom og tok dem alle. Slik skal det også være når Menneskesønnen kommer." (Matt 24,39)

- - -

Til slutt lurer dere kanskje på hvordan det går med meg etter at jeg skadet meg på kokende vann...

Vel, det går bra, men det har vært litt av en heisatur. Jeg føler meg enda sliten og kraftløs, så jeg kommer til å ta det litt rolig framover. Jeg håper derfor at MOD1 fortsetter å legge inn daglige andakter, inntil jeg kommer meg litt mer ovenpå. Jeg måtte faktisk gjennom 2 operasjoner for å få renset brannsårene, og det har tatt litt på. Men de på Haukeland sykehus er utrolig flinke, og både leger og personalet er bare helt fantastiske! Det samme kan jeg si om hjemkommunen min, Karmøy, som har gitt meg all mulig hjelp og støtte. Jeg er rett og slett overveldet, og ikke minst takknemlig. Så nå får jeg bare legge alt i Guds hender, ta tiden til hjelp og prøve å komme meg i gjenge igjen.

"Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende." (Matt 28,20)

Kommentarer