Dagens sodomitter

Av P54. 

Behandlingen mottatt av dommer Stuart Kyle Duncan ved Stanford Law School har fått enorm oppmerksomhet, men denne oppmerksomheten handler utelukkende om tilstanden til ytringsfrihet ved en elite jusskole. Nesten ingenting om hvorfor talen hans ble forstyrret. La meg antyde at årsakene bak studenthefdigheten er like viktige som selve forstyrrelsen.

Dommer Duncans samtale ble forstyrret på grunn av hans standpunkt om homofiles rettigheter. For de rabiate demonstrantene er han skyldig i homofobi, og i første grad. The Human Right Campaign , USAs organisasjon for über-homofil, gjør tiltalen tydelig:

Duncans rekord av anti-LHBTQ-talsmann er alarmerende. Han representerte Gloucester County School Board i deres sak mot Gavin Grimm, den transkjønnede videregående eleven hvis toalett tilgang var begrenset basert på hans transkjønnede status. Han tok til orde på vegne av Louisiana i statens forsøk på å opprettholde forbudet mot ekteskap av samme kjønn og skrev en amicus-brief for Louisiana og 14 andre stater der han hevdet at deres forbud mot ekteskap av samme kjønn ikke undergravde avgjørelsen i US v. Windsor,  Supreme Court landemerke sak som krevde at den føderale regjeringen skulle anerkjenne ekteskapene til par av samme kjønn. Han argumenterte også for at et par gift i New York ikke kunne få navnene sine lagt til fødselsattesten til et barn de adopterte i Louisiana fordi staten ikke anerkjente ekteskap av samme kjønn på den tiden og adopsjonsloven tillater ikke ugifte par å adoptere.

Han har videre hevdet at det ikke eksisterer spesielle rettigheter for tilgang til offentlige toaletter og andre intime fasiliteter, og det er heller ingen medisinsk bevis som rettferdiggjør behandling for kjønnsdysfori. Dommeren støttet også Hobby Lobbys rett til å motta et religiøst unntak fra prevensjonsmandatet under Affordable Care Act.

Mer er imidlertid involvert enn de umiddelbare rettslige avgjørelsene. Dommer Duncan er den siste lynavleder i en flere tiår lang kulturkrig om homoseksualitet og, underforstått, reproduktiv sex. Det som begynte som den libertinske «seksuelle revolusjonen» på 1960-tallet har nå utviklet seg til en kamp om én type sex – sex for å lage babyer. Sex, i henhold til den revolusjonen, fortsetter å bli feiret, men ikke med det formål å få barn.

Den gamle juridiske definisjonen av sex skilt fra forplantning var sodomi . I dagens vanlige bruk refererer "sodomi" til analt samleie, men det gjaldt en gang all seksuell atferd utenfor penis/vagina-sex. Det var således munn sodomi, bestialitet og andre seksuelle handlinger som vanligvis ikke ble eksplisitt beskrevet. I prinsippet kan gifte heterofile par gjøre seg skyldig i sodomi.

Dommer Duncan er ikke engasjert i en Quixotic-kampanje for å returnere homofile til skapet. Homofile har faktisk hatt ubegrenset frihet i flere tiår før dagens åpne feiring av gay Pride. Husk de dystre detaljene om AIDS-epidemien forårsaket av badehus som muliggjør hundrevis av anonyme kontakter hvert år. Det som er nytt er ikke homofil sex i seg selv, men mainstreaming av ikke-prokreativ sex som normalt.

Kampanjen mot forplantning lykkes. En fersk samling av undersøkelser (12 000 totalt respondenter) utført mellom 2012 og 2021 viste dramatiske økninger for de som identifiserer seg som LHBT. Blant millennials (født 1980 og 1999) skjedde det en merkbar økning i de som betrakter seg selv som LHBT, fra 5,8 % til 10,5 %. Betydelig nok var disse selvidentifikasjonstallene i utgangspunktet flate for tidligere generasjoner, babyboomere, generasjon X (1965-1979) og så videre. Men for det som kalles Generation Z (1997-2002) var tallet i 2021 20,8 %. Det vil si at litt over 1 av 5 så på seg selv som lever utenfor den tradisjonelle definisjonen av "normal". Ja, modning kan bringe tilbake tidligere mønstre, men gitt at forplantningssex er det faste standard alternativet i menneskets natur, er det noe mektig som skyver ungdommer bort fra det normale.

Skoler på nesten alle klassetrinn forkynner nå gledene ved ikke-reproduktiv sex. Organisasjonen GLSEN presser på homo-agendaen i offentlige skoler, inkludert de tidligste klassene, og de har allerede lykkes i seks stater og driver lobbyvirksomhet med flere allierte i flere andre. GLSENs homofile budskap er tydelig: «GLSEN jobber for at LHBTQ-elever skal kunne lære og vokse i et skolemiljø fritt for mobbing og trakassering. Sammen kan vi forvandle landets skoler til det trygge og bekreftende miljøet alle ungdom fortjener.» I praksis kan undervisning om homofile og transkjønnede dermed sammenlignes med å feire hvordan svarte, jøder, italienere, irere, armenere og lignende alle bidrar til Amerikas storhet. På en måte er dragshow for småbarn det første trinnet i å seksualisere barn for å sette dem på veien til "en alternativ livsstil."

Enda viktigere, seksualundervisningen i dagens skoler har kommet langt utover de tradisjonelle beintørre, uerotiske fuglene og biene. Under etiketten "omfattende seksualundervisning" inkluderer leksjonene nå grafiske skildringer av oral og analsex sammen med onani. Massachusetts sjuendeklassinger lærer å forme Saran Wrap for å danne en tann demning for sikker cunnilingus. Videregående skoleelever i Eugene, Oregon ble nylig instruert om massasjeolje, sirup med smak, et stearinlys, musikk, fjær eller en boa på veien til seksuell tilfredsstillelse.

Leksjonene om ikke-reproduktiv sex fortsetter på college, og om noe blir de mer eksplisitte. Homofile studenter behøver ikke lenger bekymre seg for å leve sølibat i fiendtlige campus miljøer. Nå, takket være nettstedet Campus Pride Index, kan de i LGBT+-samfunnet se hvordan over 400 studiesteder blir vurdert etter deres vennlighet mot homofile for å sikre år med seksuell utforskning. Siden tilbyr også pride-arrangementer og campusmesser hvor likesinnede ungdommer kan møtes og utveksle informasjon. Deres jobboppslagstavle inkluderer et homovennlig forskningsinstitutt og tilgang til et pride-mediesenter.

Deretter legger du til den voksende populariteten til offisielt sponsede campus " sex uker " hvor studenter blir utsatt for kinky sex. Ja, det kan være snakk om trygg sex sammen med gratis kondomer, men hvis campus skal gjøre «sexuken» spennende i en hel uke, må det til mer enn kjedelig heterofile samleie. Leksjonene kan dekke queer-sex, praktiske demonstrasjoner av sexleketøy, de personlige reisene til ikke-binære mennesker, og gledene ved onani og, for de virkelig eventyrlystne, leksjoner i trelldom, dominans, underkastelse, sadisme, masochisme og fetisjer. Harvard College, som det sømmer seg for sin høye status, tilbyr hele seminarer om å snakke om skitten og analsex, sammen med å dele ut gratis sexleketøy til studenter.

I flere tiår har homofile karakterer gradvis infiltrert TV , men det siste forumet for disse tingene er sport, ingen liten sak siden millioner av "gjennomsnittlige Joes" elsker sport. Nettstedet outsports gir seerne de siste nyhetene om hvem som er "ute" sammen med positive historier de forteller om sine opplevelser. Nylige beretninger beskriver åpent homofile idrettsutøvere innen svømming, hockey, gymnastikk, løping, fotball, skøyter, volleyball, roing, rugby, tennis og college-basketball. Historier forklarer gjentatte ganger hvordan homofile idrettsutøvere hadde fordel av å være ærlige om sin homofili for å oppmuntre andre. Lesere kan lære om de 16 homofile og bi-seksuelle som har spilt i National Football League .

Mindre åpenlyst er en hit-and-run-tilnærming til mainstreaming av homofili i sportsverdenen. Høsten 2022 så NFL-fans som så kampen torsdag kveld på TV en reklamefilm for et produkt kalt "Boy Butter, et smøremiddel som eksplisitt markedsføres til homofile for å lette analt samleie. Gitt at disse TV-spotene er enormt dyre, og Boy Butter-markedet lite, var denne reklamefilmen bare homopropaganda. Og, for god ordens skyld, var selve annonsen eksplisitt homoseksuell, og portretterer to unge Adonis-lignende unge menn som har en romanse på en strand. Den nøyaktig samme TV-reklamen dukket nylig opp på den konservative Fox Cable News. Selv den ultimate tabubelagte seksuelle praksisen for homofile, analt samleie, er nå "G" vurdert.

Macho profesjonell hockey ble også med på fremstøtet til mainstream homofil seksualitet. National Hockey League (NHL) ga nylig mandat til en " Pride Night " der alle spillere måtte bære regnbuens "Pride"-farger fra den homofile bevegelsen. Ingen spillere skulle unnskyldes selv om en håndfull nektet på religiøse grunner, og ble raskt kjent for sin motstand.

I mellomtiden har Dylan Mulvaney, en kjent transaktivist som jobber som "influencer" på TikTok, blitt talsperson for Bud Light Beer . (Dylan fikk berømmelse på et TV-intervju med president Biden). Nå har ansiktet hans dukket opp på bokser med Bud Light som en del av firmaets "365 Days of Girlhood"-kampanje. Denne transpersonligheten er også en del av ølselskapets "March Madness" basketball kampanje, en av USAs mest sette TV-ekstravaganzer. Dylan kan også sees i et badekar mens han nyter Bud.

Konklusjoner

Den homoseksuelle politiske bevegelsen har marsjert fra et «ikke fengsle eller utpress oss» for å «kurere vår selvpåførte dødelige sykdom» for å «ære vår seksuelle identitet». Dette er en utrolig suksess, uansett standard. Dessverre er det imidlertid samfunnsmessige kostnader forbundet med denne vellykkede proselytiseringen. Med forplantningssex bare et prosaisk alternativ, vil millioner falle ut av «make babies workforce». Hvis en baby blir produsert ved et uhell, er det alltid lett tilgjengelig abort.

Etter hvert som kulturen utvikler seg, kan det å være en "oppdretter" godt bli et tegn på lavere middelklasseverdier. Blant homofile selv, kan praksisen med forfalsket respektabilitet ved å ha en familie og barn mens de i all hemmelighet engasjerer seg i homoseksualitet også forsvinne. Tross alt er det ingen sosial kostnad for å være en flammende dronning. Til sammen kan disse trendene bare være dårlige nyheter for Amerika ettersom fødselsraten faller og arbeidere med lav IQ må importeres.

Mindre åpenbart vil imidlertid være et skifte i kulturen og politikken. Kjernefamilien – Ozzie, Harriet, David og Ricky – vil bli bare én til av mange gyldige «livsstiler». I likhet med andre «livsstiler» vil identifikatorer samles i enklaver som imøtekommer deres spesielle behov – barneklærbutikker, barnehager og skoler. Slike steder finnes allerede, for eksempel New York Citys Park Slope, Brooklyn, mens andre nabolag flyter over av støyende single barer og restauranter som serverer de som ikke er beheftet med familieansvar.

I mellomtiden vil de som er forpliktet til ekteskapsbasert formeringssex ha flere avkom, og gitt at disse "oppdretterne" er uforholdsmessig religiøse , vil de religiøse vokse i antall på bekostning av de barnløse. Det skjer allerede. I delstaten New York, for eksempel, har ultraortodokse jøder nå blitt en stor politisk kraft som bidro til å snu flere kongressdistrikter «røde» i valget i 2022. Den nåværende israelske politiske situasjonen illustrerer perfekt hvordan de ortodokse har forplantet seg til makten.

Det sies i Romerbrevet 11:33: «Å, dybden av Guds rikdom og visdom og kunnskap! Hvor uransakelige er hans dommer og hvor uransakelige hans veier!» Kanskje, bare kanskje, har Gud forsagt ild og svovel for å slå de ugudelige og sendt sine engler for å lokke syndere til å omfavne sodomi, og med den omfavnelsen kommer utryddelse. Ikke den hevngjerrige Gud i Det gamle testamente, for å være sikker, men kanskje mer subtil, men likevel effektiv. Uansett hva de transkjønnede, de ikke-binære, de seksuelt flytende og alle de andre seksuelle eventyrlystne som omfavner ikke-reproduktiv sex vil oppnå i sin proselytisering så vil de ikke arve jorden.


Kommentarer