Dommedagspropagandaen i ferd med å tape sin kraft?

Av Dan Odfjell. 
Foto: Christine Olsson / TT via AP / NTB. 

Du kan rope ulv i lang tid, men dersom den aldri sees avtar advarselens kraft.. Slik er det også med «klimahysteri» og andre av myndighetenes «snakkende» og påståtte villedende trusler. Men 11/5/23 hadde Christian Skaug på document.no innlegget «Fjorårets nobel-prisvinner i fysikk:- Det finnes ingen klimakrise» sa han og den satt.. Så istedenfor å ødelegge vår økonomi og vårt levesett ytterligere gjennom det grønne skiftet etc kan vi nå normalisere landet, hvor vidunderlig, ikke sant, Jonas Gahr Støre, hurra, du kan nå be «ekstremistene og fantastene» slappe av, alt er normalt. Var ikke det nettopp hva du og vi alle ønsket? 

Men onde tunger sier krisemaksimering dessverre er nettopp myndigheters vilje og hensikt, gjennom sine egne «og dertil egnede» riksmedier å kunne holde folket passe sjakk matt hele tiden, nemlig ikke med tid til å kunne tenke dypere og kritiske tanker, måtte Gud forby. Altså, at den nå hele verdens elendighet faktisk er nødvendig for å «distrahere oss» fra å tenke og bry oss om vår egen fattig-gjørende norske realitet, den rene dyrtid misere. Dette synes samtidig som en form for skjult egen propaganda, lur den? Fordi den tapes av syne når folk flest, som Jonas alltid er mest opptatte av å lure, den vanlige mann og kvinne, dem kontinuerlig.. Men så var det de få forbaskede annerledes tenkende, de som ser tvers igjennom deg, Jonas.. 

Demokrati er noe skikkelig herk, ikke sant? Det forutsetter åpen ærlig adferd og hele folkets beste, ikke bare polikerklassen og fordelsfolkenes beste, slik som det så misunnelig fungerer i de totalitære stater.. Men se globalismen er middelet, denne skjulte kommunismen som både Jonas og Erna Solberg nå arbeider for. Og «jobben» er tilforlatelig «outsourced» for å si det på engelsk, slik at alle skal kunne forstå det, nemlig til WEF og FN, som ærlig arbeider for alle fattige og eierløse å bli, men mirakuløst likevel alle lykkelige, presis som lovet oss også av kommunismen.. Det synes nå som om mellomstadiet «sosialismen» er helt oppgitt, den har bare forsinket den ønskede totalitarismen. Men nå må alle kluter settes til for FNs «2030-resultater», dvs den annonserte udemokratiske en-verdenen etc, den kan ikke lenger utsettes, den bent ut skriker på sitt komme..

Høyre var et borgerlig parti inntil den store Erna fikk tak i tøylene, da ble vognen «med de gale opportunistiske hestene» lagt babord hardt over, så brått at sanne konservative ble kastet av i svingen, meg inkludert. Offentlig ble det sagt at Erna hadde stjålet klærne til Jonas og at han bare måtte forsvare seg med en forsterket venstresving. Nei, sannheten er nærmere at de to nå sammen skjult er nær uadskillelige og enige på samme EU-kurs til fedrelandets ulykke, det er ett fett hvem som er eller blir statsminister, «same shit» på engelsk. Odfjell da, respekt for øvrigheten og dannelse hører da til, ja, men respekt må være tosidig og jeg er opp mot riksmediene og allslags regissert spill så massivt at jeg føler meg helt av-maktet og uten anledning lenger til å utvise diplomati.

Den demonstrasjonen vi idag 12/5/23 fikk av norsk idioti med den kinesiske utenriksministeren på besøk viste oss at han «vasket gulvet» med den hatbesatte Anniken Huitfeldt og hennes NRK spørsmål. Norge ble skikkelig satt på pass, han var hard men noenlunde diplomatisk, men ikke vår egen tåpelige utenriksminister. Har våre politikere helt tapt retning, sitt nord på kompasset? Vår nesegruse politikk med Nato, mot Russland gjennom Ukraina, er Norge lite tjenlig, den er hasardiøs, Jonas, og vi står i risiko for store negative konsekvenser. For Kina har mye rett i sin kritikk av oss og EUs krigsinnsats på linje med det korrupte uansvarlige Biden-regimet, som senker den vestlige verden - med et Kina som kan le hele veien til banken, slik avtegner det seg nå. 

Mer våpen, sa Jens Stoltenberg, det er veien til fred.. Foreløpig ser det motsatt ut, rent bortsett fra at det er umenneskelig å fremme krig, og spesielt andres krig.. Hvorfor? Det gjør knapt ærefulle mennesker. USAs propaganda har vært og er meget forfeilet og skjuler et uforståelig egoistisk USA selvbilde, massevis av løgner utgått fra en imperialistisk makt, samt avledende manøvrer i Biden-regimets egen regi, nemlig deres økende problemer på hjemmebane. At Norge lar seg bruke i dette skitne spillet vil også avtegne seg etterhvert. Kinas implisitte kritikk av Norge var helt berettiget, dessverre.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer