Hvor blir vår nasjonale selvstendighet og identitet av?

Av Dan Odfjell. 
 
Jonas Gahr Støre, er vårt «nasjonale» blitt en ren belastning for deg og dine følgesvenner? Og har du fremdeles Erna Solberg med på ditt ødeleggende lag, denne unasjonale globalisten fremfor nesten noen andre? I et politisk spill nå for å ødelegge Norge som nasjon? Skal fedrelandet omgjøres til et underordnet «haleheng», til det udemokratiske tyskdominerte EU, samt andre fremmede krefter - og slik ikke lenger i stand til å stå opp for seg selv en gang? Er det Sverige dere har som modell for det grunnleggende og forenende felles ønskede fremtidsbildet, ja selve den ønskede nye norske samfunnsmodellen? Er det bare makt som teller for dere korttenkte elitepolitikere, som tror på den ensidige Ukraina propagandaen som utgår fra, og nå heies på, fra det skitne Biden-regimet? Da sier jeg lykke på reisen og vel bekomme.
 
Akademisk, dersom alle fikk tenke, si og skrive etter eget hode i det offentlige rom, da hadde samfunnet naturlig fått «slipt seg» til et bedre og et sant demokratisk felleskap hvorved «ytterpunktene» ble avslipt.. Det «korttenkte» ville da bli dominert av det nødvendige, nemlig det langt mer sindige, det demokratiske midtpunktet, som opplagt er hele folket det langt mest belærende og slik bærende, samt generelt betryggende. Men slik er det ikke, men derved illustreres det ideelle, og at Norge i dag er langt fra det sistnevnte. Det ble ment illustrert med mitt poeng på SC 3/11/22 med overskriften «Realitet: Uten kontroll over riksmediene er Ap ferdig». Den kronikken ble få dager senere oppfulgt av min «Vår statsstøttede løgnpresse etc» nok et slag for ytringsfriheten.
 
Nå hisser jeg de onde maktene på meg og takker SC (spikerscorner.blogspot.com) som det det lille, mest sannhetsrapporterende og uredde nettstedet i landet her. De som er i tvil, slå det opp selv, og helt gratis, for vi som kommuniserer der er patrioter som kjemper en nær umulig overlevelsessak for og som Norges siste «mohikanerne». Men ettertiden skal kunne lese og se hva og hvordan vi ble forsøkt lurt og knust av den falske, selvgode politikerklassen som er blitt rådende, både innenlands og Norge utenriks, aller senest gjennom det venstrevridde Biden-regimet i spissen for Vestens ødeleggelse. Måtte imperialisme-regimet sprekke som trollet i solen, for verre kan det knapt bli. 
 
For å synliggjøre dette hadde jeg 4/11/22 på SC innlegget «Synes USAs propaganda mot Russland djevelsk?» For ordens skyld, jeg har tidligere gitt USA og Nato hovedskylden for Ukraina krisen. Og den kjente statsviteren John Maersheimer mener og sier det samme. 
 
Men som min vise far sa, det er ikke nok å ha rett.. Med politiske kommissærer (ledere) som tillater grov tildekning, selv mht vold og kriminalitet, for sin usle makts skyld.. Og «fakta» mørk-legges bevisst og med vitende vilje: Covid19 pandemien var og er en katastrofe, men sannheten pipler ut etter hvert.  Norske helsemyndigheter nekter fremdeles å innrømme noe, selv om bevisene for de negative bivirkningene hoper seg opp. De som kan, de kryper i skjul.. En kjent, meget mistenkelig person heter Ursula v. d. Leyen som er president for EU. Den kjente svenske skribenten Helena Edlund rapporterte nemlig at «Korrespondansen mellom denne EU-presidenten og Pfizer om vaksinekjøp til 700 milliarder Euro er forsvunnet. Er det mulig, hvor udemokratisk er EU blitt, rett og slett kriminell? Og Jonas og Erna er de på de kriminelle, hensynsløse´s side? Blir ikke de også trukket med ned av dragsuget?
 
For et nær totalt uærlig «dragsug» som nå gjør seg gjeldene for mange norske politikerne, noe avdekket ifm pendler sakene, men nå søkt glemt.. Den eneste som står oppreist og er tydelig er Erik Selle. Men han står jo for de kristne, fy og skam, kan noen synke så dypt? Jeg går selvsagt ikke god for alle kristne, på langt nær. Men vi nordmenn er nå tuftet på en kristen kultur i over 1000 år. Så hva man ellers måtte mene om «De ti Bud», så gjør de seg fornuftig gjeldende, den dag i dag. Den mer moderne islamske læren har bevist, også i Norge, å føre med seg langt mer kriminalitet, men politi og myndigheter tildekker også feigt det og fremmer slik Norge ned den svenske undergangen. Bare følg med, ved å lese annet enn riksmediene som også er Norge grovt fornedrende. 
 
Hva får sånne som meg av erkjennelse for å fremme det sannere narrativet, kun sjikane fra de uærlige, fanatiske som er blitt som saltstøtter i ørkenen. Historien fra Bibelen om Lot og konen hans som snudde seg for å se tilbake, isteden for som befalt å se fremover, forteller oss om retningen som så mange nå trosser. Derfor, min mening, elitepolitikerne har stelt oss i stand en ikke bærekraftig utvikling, det kan vi sågar i akta nå med egne øyner. Det vil si, dem som vil og tør se og innrømme den dype kløften som åpner seg, spesielt i den vestlige verden tuftet  nettopp på Bibelens budskap om fred og fordragelighet, og elsk din neste. Men utvilsomt, også vi som tror på God er syndere uten grunn til hovmod og aller minst det å seile under falsk flagg.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer