Redaktørstyrte riksmedier; Norge i et nøtteskall..

Av Dan Odfjell. 
 
Under Biden-regimet drives USA i den feile retningen, stats-sensurert og indoktrinert til uvitenhet, men hvorfor også i Norge, Jonas? Er det fordi «folk flest» ikke tåler sannhet? Jeg spør deg fordi du har statsminister-ansvaret. «A trend is a trend is a trend, the question is, when will it end», spørres det på engelsk.  Og jeg svarer, neppe før USA kommer til hektene igjen, min spådom. Jeg hørte på Tucker Carlson forleden foran en stor forsamling av festkledde hvor han var invitert til å holde en middagstale og der fikk spørsmålet, hva er vår tids største problem. Han stusset knapt et sekund før han svarte, det er manglende informasjon. Og han mente opplagt sann informasjon, hvilket, som vi alle vet, har med ytringsfrihet å gjøre; selve demokratiets forutsetning. Uten ytringsfrihet er vi alle slaver, det var Tucker´s ord. Barbariet tar da over, mine enkle ord.. Kun et spørsmål om tid?
 
Etter at det ble kjent at Tucker var sparket fra Fox News, hadde DocTV 25/4/23 et program med Hans Rustad og Rebecca Mistereggen som omtalte denne store saken, samt med opplysningen om 1) at Joe Biden stiller til gjenvalg, samtidig som 2) Robert Kennedy Jr stiller til nominasjonskamp som Demokratenes 2024-presidentkandidat.. Mye på en gang dette, men som Rustad sa det, de amerikanske massemediene har skrudd på «fryktpornoen» fordi Carlson besitter de utvidede videoene fra 6. januar som gjør ham til en trussel mot demokratiet.. Hvordan våre riksmedier vil vinkle dette, blir det interessant å se. De har jo sammen med politikerne stilltiende vist at de holder med det korrupte Biden-regimet i nær tykt og tynt, antagelig for ikke å avkle den latterlige og korrupte Presidenten.. Det eneste mediet i Norge som har rapportert sannferdig fra USA i sakens sammenheng, er document.no.
 
Det spekuleres på hva Tucker Carlson nå vil finne på, han har vist en viss respekt både overfor Donald Trump og Robert Kennedy Jr., sistnevnte som er en mer «gammeldags», sindig demokrat som sier seg forferdet over hvordan hans parti har sklidd mot kommunismen. Derfor, at vi nå lever i interessante tider, er absolutt sikkert. Ikke  minst pga Ukraina-krigen som ikke er avsluttet fordi, dette i realiteten er en krig mellom USA og Russland, ved blant annet førstnevntes misbruk av «forsvarsorganisasjonen» Nato. Men ingen skulle lenger trodd Nato var forsvarsorientert, for dette er ikke første gang USA bruker Nato i sine regimeskiftekriger. Husk Jens Stoltenberg som statsminister fikk norske jagerbombefly til å bombe Libya sønder og sammen på USA´s vegne. Og sannsynligvis, som takk for den «velvilligheten og hjelpen» fikk Stoltenberg jobben som Nato´s generalsekretær; nemlig, fordi det er USA som dirigerer den organisasjonen..
 
Men resten av verdenen ser med sterkt økende skepsis til gangster-gjengen i USA, ikke minst innen BRIC-landene, som med Kina i spissen har fått mer enn nok av USA´s imperalistiske handlemåter samt bruk av dollaren i sine globale kontrollerende hensikter.. Russland har nå økende sympati mht krigen i Ukraina på sin side, fordi USA eglet Russland på seg ved blant annet stadig å presse Nato østover og det ved å true Russlands sikkerhetsinteresser gjennom Ukraina. Ja verre, ved offentlig å erklære at Russland skal knekkes.. For å tildekke realitetene, har USAs propagandakrig vært voldsom - og mulig mest gjennom sitt nakketak på det forsvarsløse Europa, dvs gjennom «sitt krigerske» Nato. Dette er en bakke-krig og grusom som alle kriger hvor sannheten som alltid var det første som gikk tapt. Propagandaen fortsetter, ingen av sidene kan tillegges full sannhet. 
 
Jeg var tidligere en USA-fan, som så mange andre, men dessverre er jeg blitt gradvis skuffet og synes det landet ikke lenger er til å kjenne igjen. Med det nåværende regimet er USA ikke lenger en Vestens ledestjerne med sin tilnærmede stats-sensur, noe som enda tydeligere nå fremkommer etter at Tucker Carlson-den-ærlige ble tatt av luften, noe som ble ypperlig forklart og satt i en større sammenheng av den uredde Glenn Greenwald, advokat på konstitusjonelle spørsmål og med sitt eget talk-show. Jeg lyttet der på ham nærmere en time i går 25/4/23. Og det blir neppe det siste vi har hørt om og fra Tucker Carlson selv, som har opparbeidet seg en formidabel troverdig relativ nøytral journalistisk stemme ikke bare i USA, men også internasjonalt. Hadde han stilt som presidentkandidat til valget neste år, eller som vise-president til Donald Trump, hadde det kunnet blitt en uslåelig kombinasjon.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer