Sverige ille ute å kjøre, over 50% av befolkningen føler seg utrygge

Av Dan Ofjell. 

Ikke overraskende det, ei heller at Ungarns null-muslim-politikk bærer frukter: Budapest er kåret som EUs tryggeste by. Myndighetene hevder det moralsk riktig å garantere folks trygghet, spesielt mht kvinner. Hørte dere det, norske politikere? At Ungarn er blitt en favoritt turist destinasjon innen EU er forståelig. Det kunne lett Norge også vært var det ikke for Gro Harlem Brundtland som i sin tid skjødesløst overså det farlige religiøse aspektet med multikultur, hun overså det bevisst i sin plan for Ap-klienter.. Det vil hun selvsagt benekte, en utkrøpen ung og ambisiøs statsminister som ikke satt Norge men Ap først, og som endte opp som godt betalt WHO-sjef i Sveits og unnslapp som skatte flyktning, hun også.. Hun var lege av utdannelse, så WHO kvalifisert var hun nok, og ingen misunner henne den stillingen. Mens hun selv forlot Norge, etterlot hun seg problemene; en nasjonal katastrofe som vi ikke ser slutten av.

Alle har noe å lære av Ungarns Viktor Orban, men siden han skjemmer ut de fleste andre EU-lands ledere, ved sitt mot og sin resolutte handlekraft, forsøkes han og Ungarn av EU hele tiden straffet, for sin i realiteten helt fornuftige politikk. Også USA har noe å lære når ungarerne sier at ved å trygge grensene, trygger de borgerne.. Det forsøkte Donald Trump også tappert og logisk, men ikke før var Biden-regimet installert så åpnet det grensene på vidt gap, selv under Covid19 pandemien uten kontroll og uten identifikasjon. På kort tid har USA sluppet inn ukjente mennesker fra mer enn hundre land, et par millioner i året og kriminaliteten og narko trafikken er drepende, nå ca 70,000 mennesker det siste året, mest ungdommer og mest på basis av innsmuglet fentanyl i sør. Dette er ekstremistisk venstreside galskap satt i system. Men mediene der som her heier på galskapen som synes nær ustoppelig. Kanskje Kina står bak, uansett utilgivelig.

Hele den vestlige verden er alvorlig ute å kjøre, udemokratisk, liberalistisk og ulogisk, om da det ikke bevisst er fra noen som ønsker oss autokratisk styrt og globalistisk totalitært underlagt. USA, som tradisjonell ledestjerne i Vesten har dummet seg ut noe helt grusomt, like korrupt som de eksisterende allerede totalitære samfunnene, slik vi alle er på vei? EUs medier holder tydeligvis med galskapen, iallfall kritiserer de knapt den nærmest senile Joe Biden og hans katastrofale regime. I USA er det Woke kulturen som kjøres, og Russland er et land blant flere som klart vil skjerme og beskytte seg mot ukulturen. Ungarn er nevnt, men Polen vil også stolt beskytte sitt land, og nekter logisk plent å underlegge seg EU - slik som Norge synes parat til å gjøre. Hvorfor vil ikke vår statsminister forklare oss, heller ikke den forrige, hvorfor, mistenkelig dette synes som ren selvtekt, ja verre er det, et svik mot folket, en regissert av-industrialisering og fattig-gjørende av landet, referer senest ACER-avtalen og de ødeleggende høye elektriske priser. Ikke forklart de heller..

Nettopp publisert 11/5/23 på document.no er Erling Marthinsens kronikk «Title 42 avskaffes, USA blir invadert av migranter» samt at det korrupte Biden-regimet viser sin bevisste USA-ødeleggende og hensynsløse grusomhet, på flere måter.  Regimet har lenge kjempet for å få avskaffet regelen slik at ytterligere millioner migranter illegalt kan strømme inn i USA.. Planen er lik den vår egen Gro Harlem Bruntland hadde, sikre seg nye stemmer og politisk flertall og makt, i USA for å gjøre landet til en et-parti og korrupt stat. Om dette skrev Wall Steet Journal, at migrasjonen hadde vært en av de største dilemmaene til Biden-regimet. Men dette er slettes ikke et dilemma, det er en ønsket og brutal politikk, dvs av et gjennomsyret korrupt diktatorisk system som overhodet ikke bedre er enn det russiske, kanskje nå verre. Men USA trenger noen   å hate, å krige mot, det viser dets imperialistiske historie, med Norge unødig på slep. 

Etter Norges frigjøring fra nazi-Tyskland i 1945, jeg husker gleden, var det naturlig å være USA stor takk skyldig, og jeg arbeidet selv i New York under Kuba krisen og attentatet som drepte John F Kennedy, at det var selveste CIA som sto bak er først nylig kommet frem, det bekrefter den dype statsmakten der borte som, senest, opererer korrupt og udemokratisk, ja på lag med Biden-regimet som del av systemet, det har fått mange med meg til å få avsmak på USA, dessverre. Bak Nato står imperialistsystemet selv, det viser Ukraina-krisen og Nord Stream sabotasjen til fulle, en krigshandling mot USAs allierte sågar, her er det ikke venner, men interesser kun som gjør seg gjeldene. F´ck Europa som Nuland uttrykte det i Kiev, det mener jeg å huske. Så hvorfor EU nær enstemmig «kjøper» USAs krigs-kampanje mot Russland, som i realiteten mest forsvarer seg mot et USA som vil knuse det, det vil forhåpentlig tydeligere komme frem etterhvert. Vi er lurt eller truet på plass forsvarsløse og avhengige av et Nato dirigert krigersk og nådeløst fra USA. Etter dette innlegget føler jeg meg knapt helt trygg i Norge heller lenger.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer