En mislykket statsminister, verre enn Erna Solberg?

Av Dan Odfjell. 

Jeg har lovet meg selv ikke å nevne ham ved navn. Det forklarer dagens overskrift. Han er imidlertid tett på lag med Nato´s generalsekretær som jeg portretterte via Spikers Corner 3/6/23 under overskriften «Karriere-mennesket Jens Stoltenberg (Ap)». 

Mindre enn 1% av landets velgere får lest kronikken. Hvorfor? Fordi i Norge blir vi lurt trill rundt til nær uvitende mennesker av en god politisk grunn, nemlig at vi ikke skal kunne forstå vårt eget beste i et samfunn med tapt demokrati og flust med politiske fordels-mennesker. Mange er kjøpte og betalte, og rått det med folkets penger, for et nær meningsmonopol til fordel for de utvalgte og egoistiske. Og sammen pretenderer disse vårt et folkedemokrati med glatte fjes på TV og ellers. Hva skal vi best kalle dem, disse innbarkede løgnere uten evne til å unnskylde, kun til å lure seg selv? Som bevisst dramatisk har senket det norske skole-nivået, hvorfor, det blir tema for en ny kronikk. 

Løgnaktig-heten kommer godt frem i disse Ukraina-tider. Samt at Vesten rotter seg kriminelt sammen mot Russland. Og gjennom hardtslående propaganda avles sågar et hat frem mot alle russerne, etter min mening kun for å kunne rettferdiggjøre seg selv.. Er gjennomsnitt nordmenn bedre enn gjennomsnittlige russere, neppe. Uansett, russerne synes mer patriotiske og mindre vestlig kontaminert enn oss. Hvorfor rakker norske riksmedier samstemte ned på russerne? Kommer dette kanskje fra våre selvgode skruppelløse elitepolitikere i deres politiske spill for å forherlige og forsvare seg selv - til mer makt og penger, usympatisk og forkastelig det hele? Ja, samt til å la seg uhederlig dirigere av det korrupte Biden-regimet som betaler og dirigerer Nato-Stoltenberg. Hvordan kan han stå frem som en ren USA-papegøye og å messe om at veien til fred er mer støtte og våpen til Ukraina? Når han vet bedre - det senker ham i mine øyne. For dum er mannen ikke, han vet godt at dette er del av en lenge USA-ønsket krig og slik et bevisst middel til å knuse Russland gjennom et blodbad.

Han jeg ikke nevner stemmer også på det udemokratiske EU og synes rent ryggesløs i all sin vandel og handel, og tillater seg, ja verre, tillater oss og Norge brukt av et korrupt Biden-regime som fortjener snarlig utskifting.. På hvilke måter Stoltenberg - som USA leiesoldat - må svare for sine ord og handlinger, det blir hans sak. Derimot hvordan våre elitepolitikere kan ødelegge vårt naboforhold til Russland på, det er alle gode nordmenns sak.. Vi vil ikke involveres i farlige krigslignende tilstander, det har vi aldri stemt for. Riksmediene blir brukt mot oss, jeg hadde nær sagt alltid, til å forme oss «passive» til urett og politisk bedrag. Russland propagandaen stammer fra USA ut fra dets imperialistiske hensikter, som adopteres og slukes rått av EU- politikere og deres trofaste media, altså alle med-kjeltringene.

Hangarskipet, verdens største, USS Gerald R. Ford, med 90 kampfly og atomvåpen og mere til om bord, ligger nå i fjorden mellom Bodø og Lofoten klar for «aktiviteter» for å bruke den norske forsvarssjefens ord. Tydeligere kan det knapt sies, siktemålet synes Moskva og en mulig tredje verdenskrig. Men hvorfor? Fordi Biden-regimet har kjørt seg fast i Ukraina, slik de gjorde det i Afghanistan (ingen sammenligning forøvrig) og har knapt lenger bedre løsning til å kunne redde fjes.. Og et slikt USA-regime innordner altså den her unevnte seg under, er det rart vi mange fortviler? Enhver øverste ansvarshavende pr definisjon har ansvar.. Men som Hans Rustad alvorlig impliserte, tiden synes knapp til et Fadervår. 

Jeg ser knapt lenger vestlige statsmenn som kan tre inn og redde oss, en dekadent super-liberalistiske del av verden, ingen som tappert tør stå frem og falle for sitt eget sverd, ja å dø om så det gjelder, som nødvendig.. Hvilken trist og skammelig verden dominert av små og selvgode alminneligheter, hvor hovmodet til de grader regjerer. 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer