GRØNN APE DNA FUNNET I C19 VAKSINE

Av P54. 

Original artikkel HER

VIDEO HER.

RASKT OVERBLIKK


Mikrobiolog Kevin McKernan - en tidligere forsker og teamleder for MIT Human Genome-prosjektet - har oppdaget massiv DNA-forurensning i mRNA COVID-skuddene, inkludert simian virus 40 (SV40) promotere.

SV40 har vært knyttet til kreft hos mennesker, inkludert mesotheliomas, lymfomer og kreft i hjernen og beinet. I 2002 publiserte Lancet bevis som koblet poliovaksiner kontaminert med SV40 til Non-Hodgkins lymfom. I følge forfatterne kan vaksinen være ansvarlig for opptil 50 % av de 55 000 tilfellene av non-Hodgkins lymfom diagnostisert hvert år.

Nivået av kontaminering varierer avhengig av plattformen som brukes til å måle det, men uansett hvilken metode som brukes, er nivået av DNA-kontaminering betydelig høyere enn de regulatoriske grensene i både Europa og USA. Det høyeste nivået av DNA-kontaminering som ble funnet var 30 %.

Funnet av DNA betyr at mRNA COVID-skuddene kan ha evnen til å endre det menneskelige genomet.

Selv om genetisk modifikasjon ikke skjer, utgjør det faktum at du får fremmed DNA inn i cellene dine en risiko i seg selv. Delvis uttrykk kan forekomme, eller det kan forstyrre andre transkripsjonsoversettelser som allerede er i cellen. Cytoplasmatisk transfeksjon kan også tillate genetisk manipulasjon, ettersom kjernen demonterer og utveksler cellulære komponenter med cytosolen under celledeling.

I video 1 ovenfor intervjuer Dr. Steven E. Greer mikrobiolog Kevin McKernan – en tidligere forsker og teamleder for MIT Human Genome-prosjektet 2 – og Dr. Sucharit Bhakdi om DNA-forurensningen McKernans team har funnet i Pfizer og Moderna mRNA vaksiner.

Som det viser seg, er piggprotein og mRNA ikke de eneste farene ved disse injeksjonene. McKernans team har også oppdaget simian virus 40 (SV40) promotere som i flere tiår har vært mistenkt for å forårsake kreft hos mennesker, inkludert mesotheliomas, lymfomer og kreft i hjernen og beinet. 3 Funnene 4 , 5 , 6 , 7 ble lagt ut på OSF Preprints tidlig i april 2023. Som forklart i abstraktet: 8

"Flere metoder ble brukt for å vurdere nukleinsyresammensetningen til fire utgåtte hetteglass med Moderna og Pfizer bivalente mRNA-vaksiner. To hetteglass fra hver leverandør ble evaluert ... Flere analyser støtter DNA-kontaminering som overstiger det europeiske legemiddelbyråets (EMA) krav på 330 ng/mg og FDAs 10 ng/dosekrav ..."

Som bemerket av Greer 9 betyr dette at myndigheter og legemiddelfirmaer «har villedet verden i langt større grad enn tidligere kjent». Hvis disse funnene er korrekte, vil det også bety at "de såkalte 'vaksinene' faktisk endrer det menneskelige genomet og forårsaker permanent produksjon av det dødelige piggproteinet," og denne interne produksjonen av piggprotein ville i sin tur "utløse immunsystemet til å angripe sine egne celler, sier Greer.

I intervjuet forklarer McKernan hvordan DNA-forurensningene som finnes i COVID-vaksiner kan resultere i genetisk modifisering av det menneskelige genomet, og Bhakti gjennomgår hvordan og hvorfor skuddene kan utløse autoimmune sykdommer.

Bakgrunn: Hva er SV40?

I 2002 publiserte Lancet 10 bevis som koblet poliovaksiner kontaminert med SV40 til Non-Hodgkins lymfom. Ifølge forfatterne kan vaksinen være ansvarlig for opptil halvparten av de 55 000 non-Hodgkins lymfomtilfellene som diagnostiseres hvert år.

Hvordan kom dette simian (ape) viruset inn i den menneskelige befolkningen? I følge avdøde Dr. Maurice Hilleman, en ledende vaksineutvikler, slapp Merck utilsiktet løs viruset via deres poliovaksine. 11 Det er uklart nøyaktig når SV40 ble eliminert fra poliovaksinen. Tidspunktet varierer også fra land til land. For eksempel ble SV40-kontaminerte poliovaksiner administrert i Italia så sent som i 1999. 12

Som rapportert i en Lancet-bokanmeldelse av "The Virus and the Vaccine: The True Story of a Cancer-Causing Money Virus, Contaminated Polio Vaccine and the Millions of Americans Exposed": 13

"I 1960 visste forskere og vaksineprodusenter at apenyrer var en “kloakk” av apevirus. Slik forurensning ødela ofte kulturer, inkludert de til en NIH-forsker ved navn Bernice Eddy, som jobbet med vaksinesikkerhet ... Oppdagelsen hennes ... truet et av USAs viktigste folkehelseprogrammer …

Eddy prøvde å dele kunnskapen til kolleger, men fikk munnkurv og ble fratatt sine vaksineforpliktelser og laboratoriet ... [To] Merck-forskere, Ben Sweet og Maurice Hilleman, identifiserte snart rhesusviruset senere kalt SV40 - det kreftfremkallende stoffet som hadde unnsluppett Eddy.

I 1963 bestemte amerikanske myndigheter seg for å bytte til afrikanske grønne aper, som ikke er naturlige verter for SV40, for å produsere poliovaksine. På midten av 1970-tallet, etter begrensede epidemiologiske studier, konkluderte myndighetene med at selv om SV40 forårsaket kreft hos hamstere, så det ikke ut til å gjøre det hos mennesker.

Spol frem til 1990-tallet: Michele Carbone, da ved NIH, jobbet med hvordan SV40 induserer kreft hos dyr. En av disse var mesothelioma, en sjelden kreft i pleura antatt hos mennesker å være forårsaket hovedsakelig av asbest. Ortodoksien mente at SV40 ikke forårsaket kreft hos mennesker.

Oppmuntret av en NEJM-artikkel fra 1992 som fant DNA-"fotavtrykk" av SV40 i hjernesvulster i barndommen, testet Carbone humane mesothelioma-tumorbiopsier ved National Cancer Institute: 60 % inneholdt SV40-DNA. Hos de fleste var apeviruset aktivt og produserte proteiner.

Han publiserte resultatene sine i Oncogene i mai 1994, men NIH nektet å offentliggjøre dem ... Carbone ... flyttet til Loyola University. Der oppdaget han hvordan SV40 deaktiverer tumorsuppressorgener i humant mesothelioma, og publiserte resultatene hans i Nature Medicine i juli 1997. Studier i Italia, Tyskland og USA viste også assosiasjoner mellom SV40 og kreft hos mennesker.»

mRNA COVID vaksiner forurenset med dobbeltstrenget DNA

Med den bakgrunnen, la oss gå tilbake til McKernan sine funn, som i tillegg til den omtalte videoen også er omtalt i Daniel Horowitz sin podcast ovenfor. Kort fortalt oppdaget teamet hans forhøyede nivåer av dobbelttrådede DNA-plasmider, inkludert SV40-promotere (DNA-sekvens som er essensiell for genuttrykk) som er kjent for å utløse kreftutvikling når de møter et onkogen (et gen som har potensial til å forårsake kreft).

Nivået av kontaminering varierer avhengig av plattformen som brukes for å måle det, men uansett hvilken metode som brukes, er nivået av DNA-kontaminering betydelig høyere enn de regulatoriske grensene i både Europa og USA, sier McKernan. Det høyeste nivået av DNA-kontaminering som ble funnet var 30 %, noe som er ganske forbløffende.

Som forklart av McKernan, når du bruker en typisk PCR-test, vil du bli ansett som positiv hvis testen oppdager SARS-CoV-2-viruset ved å bruke en syklusterskel (CT) på rundt 40. Til sammenligning oppdages DNA-kontamineringen ved CT-er. under 20.

Det betyr at forurensningen er en million ganger større enn mengden virus du må ha for å teste positivt for COVID. "Så, det er en enorm forskjell her med hensyn til mengden materiale som er der," sier McKernan.

I sin Substack-artikkel 14 påpeker han også at folk tar feil som hevder at dobbelttrådet DNA og viralt RNA er en falsk ekvivalens fordi viralt RNA er replikasjonskompetent.

"Størstedelen av sgRNA-en du oppdager i en nesepinne i nesen din er IKKE REPLIKASJONSKOMPETENT som vist i Jaafar et al. 15 Det er bare et RNA-fragment som skal ha lavere levetid i cellene dine enn dsDNA-forurensende fragmenter», skriver han.

I den Substack-artikkelen har McKernan også kopiert en studie fra 2009 som diskuterte hvordan DNA i vaksiner kan forårsake kreft og fremhevet de mest relevante delene. Det er en nyttig ressurs hvis du vil lære mer.

Kvalitetskontroll er sårt mangelfull

Når det gjelder hvordan SV40-promotere havnet i mRNA-skuddene, ser det ut til å være relatert til dårlig kvalitetskontroll under produksjonsprosessen, selv om det er uklart hvor i utviklingen SV40 kan ha sneket seg inn. Mangler i kvalitetskontroll kan også være ansvarlig for den høye frekvensen av anafylaktiske reaksjoner vi har sett. McKernan sier til Greer:

«Det er i både Moderna og Pfizer. Vi så på de bivalente vaksinene for både Moderna og Pfizer og kun de monovalente vaksinene for Pfizer fordi vi ikke hadde tilgang til monovalente vaksiner for Moderna. I alle tre tilfellene inneholder vaksinene dobbelttrådet DNA-forurensning.

Hvis du sekvenserer det DNA-et, vil du finne at det samsvarer med det som ser ut til å være en ekspresjonsvektor som brukes til å lage RNA ... Når vi ser at DNA-forurensning, som fra plasmider, havner i en hvilken som helst injiserbar, er det første folk tenker på om det er noe E. coli endotoksin tilstede fordi det skaper anafylaksi for injiserte.

Og selvfølgelig ... det foregår mye anafylaksi, ikke bare på TV, men i VAERS-databasen. Du kan se folk bli injisert med dette og falle om. Det kan være bakgrunnen fra denne E. coli-prosessen med å produsere DNA ...»

Reguleringsbyråer visste at det var et forurensningsproblem

I en Substack-artikkel 20. mai 2023, påpeker 16 McKernan at Pfizer selv sendte bevis til European Medicines Agency (EMA) som viste at prøvepartier inneholdt store forskjeller i nivåene av dobbelttrådet DNA-kontaminering .

Bekymringen som folk, selv hos FDA, har lagt merke til tidligere når de injiserer dobbelttrådet DNA, er at disse tingene kan integreres i genomet. ~ Kevin McKernan

Den vilkårlige grensen for dsDNA som EMA kom med var 330 nanogram per milligram (ng/mg). Data sendt til EMA av Pfizer viser at prøvetakene hadde alt fra 1 ng/mg til 815 ng/mg DNA. McKernan legger til: 17

"Denne grensen tok sannsynligvis ikke i betraktning styrken til denne dsDNA-kontamineringen hvis den var pakket i en LNP [lipidnanopartikkel]. Pakket dsDNA er mer potent som genterapi. Vi vet nå at dette DNA er pakket og transfeksjon klar. 18 Enda lavere grenser bør brukes hvis DNA er pakket i transfeksjonsklare LNP-er …

Selv med Pfizer som er i stand til å velge dataene de ga til EMA for 10 partier, ser de en variasjon på 1 til 815 ng/mg. Hvis du skulle utvide denne studien til 100 eller 1000 partier, ville du sannsynligvis se en annen rekkefølge eller to av størrelsesvariasjoner.»

Dobbeltstrenget DNA kan integreres i genomet ditt

Tilstedeværelsen av dobbelttrådet DNA bringer også opp en annen stor bekymring, og det er muligheten for genomisk integrasjon.

"I det minste på Pfizer-siden har den det som er kjent som en SV40-promotør. Dette er en onkogen virusbit. Det er ikke hele viruset. Imidlertid er den lille biten kjent for å drive svært aggressivt genuttrykk.

Og bekymringen som folk, selv hos FDA, har lagt merke til tidligere når de injiserer dobbelttrådet DNA, er at disse tingene kan integreres i genomet, sier McKernan.

Mens McKernans artikkel ikke presenterer bevis på genomintegrasjon, påpeker den at det er mulig, spesielt i nærvær av SV40-promotere: 19

"Det har vært en sunn debatt om kapasiteten for SAR-CoV-2 til å integreres i det menneskelige genomet ... Dette arbeidet har inspirert spørsmål angående kapasiteten for mRNA-vaksinene til også å integreres i genomet. En slik hendelse ville kreve LINE-1-drevet revers transkripsjon av mRNA til DNA som beskrevet av Alden et al.

dsDNA [dobbeltstrenget DNA] forurensning av sekvensen som koder for spikeproteinet ville ikke kreve LINE-1 for revers transkripsjon, og tilstedeværelsen av et SV40 kjernefysisk lokaliseringssignal i Pfizers vaksinevektor vil ytterligere øke sjansene for integrering.

Mangfoldige risikoer

Når det er sagt, selv om genetisk modifikasjon ikke forekommer, utgjør det faktum at du får fremmed DNA inn i cellene dine en risiko i seg selv, sier McKernan. For eksempel kan delvis uttrykk forekomme, eller det kan forstyrre andre transkripsjonsoversettelser som allerede er i cellen.

Bhakti påpeker også at SV40-promotorene ikke trenger å være tilstede i cellekjernen for at problemer skal oppstå. Cytoplasmatisk transfeksjon kan i seg selv tillate genetisk manipulasjon, fordi kjernen demonterer og utveksler cellulære komponenter med cytosolen under celledeling.

I tillegg til at DNA flyter rundt og forårsaker potensielle problemer, er RNA i COVID-jab også modifisert for å motstå nedbrytning. "Så vi har TO versjoner av piggproteinet som flyter rundt som kan vare lenger enn forventet," sier McKernan, og piggproteinet er selvfølgelig den mest giftige delen av viruset som kan få kroppen din til å angripe seg selv.

Både McKernan og Bhakti er overbevist om at ALLE mRNA-"vaksiner" må stoppes umiddelbart, enten det er for mennesker eller dyr, på grunn av omfanget av risikoen involvert.


I videoen ovenfor uttrykker 20 Yusuke Murakami, professor ved Tokyo University, alarm over funnet av SV40-promotører i COVID-jabs. Intervjuet er på japansk, men har engelske undertekster. Jeg har tatt med det fordi jeg synes han gjør en god jobb med å sette problemet inn i lekmannsbegreper:

"Pfizer-vaksinen har et svimlende problem," sier Murakami. "Denne figuren er et forstørret bilde av Pfizers vaksinesekvens. Som du kan se, inneholder Pfizer-vaksinesekvensen en del av SV40-sekvensen her. Denne sekvensen er kjent som en promoter.

Grovt sett forårsaker promoteren økt ekspresjon av genet. Problemet er at sekvensen finnes i et velkjent kreftfremkallende virus. Spørsmålet er hvorfor en slik sekvens som er avledet fra et kreftvirus finnes i Pfizers vaksine.

Det skal absolutt ikke være behov for en slik kreftfremkallende virussekvens i vaksinen. Denne sekvensen er totalt unødvendig for å produsere mRNA-vaksinen. Det er et problem at en slik sekvens er solid inneholdt i vaksinen.

Dette er ikke det eneste problemet. Hvis en sekvens som dette er tilstede i DNA, migreres DNA lett til kjernen. Så det betyr at DNA lett kan komme inn i genomet. Dette er et så alarmerende problem.

Det er viktig å fjerne sekvensen. Imidlertid produserte Pfizer vaksinen uten å fjerne sekvensen. Det er uhyrlig ondsinnet. Denne typen promotorsekvens er helt unødvendig for produksjonen av mRNA-vaksinen. Faktisk er SV40 en promoter for kreftvirus."

Ressurser for de som er skadet av COVID-vaksine

Jo mer vi lærer om covid-vaksinene, jo verre ser de ut. Mens de er dårlige som vaksiner, er de virkelig mesterlige biovåpen, ettersom de er i stand til å ødelegge helsen på en rekke måter, gjennom utallige mekanismer.

Hvis du har fått ett eller flere stikk og nå vurderer på nytt, må du først og fremst aldri ta en ny COVID-booster, en ny mRNA-genterapisprøyte eller vanlig vaksine. Du må avslutte angrepet på kroppen din. Selv om du ikke har opplevd noen åpenbare bivirkninger, kan helsen din fortsatt bli påvirket på lang sikt, så ikke ta flere skudd.

Hvis du lider av bivirkninger, er din første oppgave å eliminere piggproteinet som kroppen din produserer. To midler som kan gjøre dette er hydroksyklorokin og ivermektin. Begge disse stoffene binder og letter fjerningen av piggprotein.

Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) har utviklet en behandlingsprotokoll etter vaksine kalt I-RECOVER. Siden protokollen oppdateres kontinuerlig etter hvert som mer data blir tilgjengelig, er det beste alternativet å laste ned den nyeste versjonen rett fra FLCCC-nettstedet på covid19criticalcare.com 21 (hyperlenke til riktig side ovenfor).

For ytterligere forslag, sjekk ut World Health Councils spike protein detox guide , 22 som fokuserer på naturlige stoffer som urter, kosttilskudd og te. For å bekjempe nevrotoksiske effekter av piggprotein, foreslår en anmeldelsesartikkel fra mars 2022 23 bruk av luteolin og quercetin. Tidsbegrenset spising (TRE) og/eller badstueterapi kan også bidra til å eliminere giftige proteiner ved å stimulere autofagi. 

Kommentarer