Tydelige store forandringer i Ap-Norge

Av Dan Odfjell. 

Av private grunner flyttet jeg til Chile for snart 9 år siden, ikke av skattemessige grunner, det må jeg få legge til. Men fordi jeg årlig i over 50 år nå, siden 1970, har frekventert og arbeidet i dette fjerntliggende landet. Før jeg kastet loss fra Norge i 2013, tillot jeg meg åpent å være meget skeptisk til stor fremmed innvandring og ble av venner og kjente  kritisert for å være for direkte. Men nå, på et årlig sommerbesøk hjemme, oppdager jeg en plutselig forandring, at riksmediene er blitt mer stilltiende, og at dem jeg møter, mer eller mindre tilfeldig, knapt kritiserer meg lenger. Men at nå kritiseres muslimene i tydelige ordelag.. Det er helt klart at nedsidene, spesielt av Ap´s politikk, er kommet frem, noe som muligens forklarer partiets noe negative meningsmålinger. Nedsidene av Islam, som mange med meg tidligere påpekte, de er faktisk nå opplevd, ja hurtigere og verre enn jeg trodde. Dog er jeg enig med muslimene om en ting, at Pride-flagget er forkastelig. Selv kommer jeg aldri til å glemme bildet av Ap-klovnene Jonas Gahr Støre og byrådsleder Raymond Johansen dansende «liberalistisk» til Pride´s ære på selveste Karl Johan. Galskap satt i scene, fremdeles i beste velgående?

Sylvi Listhaug ble tidligere kritisert og grusomt ufordelaktig holdt frem av riksmediene for sitt ærlige uttrykk «de svenske tilstander» etter en tur til vårt naboland for vel 8 år siden. Men i mellomtiden er Sverige blitt til et absolutt tapt nordisk land, stygt voldelig og ute av kontroll, da bortsett fra i enkelte utkantområder. Selv om riksmediene fortsatt og omhyggelig har tildekket realitetene der på bakken, pipler sannheten ut til mer almen norsk erkjennelse. Det gir folk vann på møllen, i tillegg til personlige erfaringer og/eller indirekte gjennom kjente og venner. Bergen lå «muslimsk» lenge langt bak Oslo, men etter nylig besøk på butikksenteret «Lagunen» i Bergens utkant syntes våre nye nordmenn dominerende. Hvor de får pengene fra, er til å undres over når smykke- og kosmetikk-butikkene flommer over av høylydt arabisk tale. Spesielt når vanlige nordmenn må spinke og spare. Det er blitt så prekært at Kirkens Nødhjelp, eller var det Frelsesarmeen, måtte be om stats-hjelp nylig pga nødstedte norske familier.

Vi «tilreisende» er forferdet over hvordan den norske valutaen har mistet sin verdi og hvor skrekkelig dyrt alt er blitt. Det mens Norge opplever nærmest en pengeflom, bonanza pregede «eksport-inntekter» fra olje, gass og elektrisitet. Det mens folket selv blir fattig-gjort. Hvordan kan dette forklares, eller rettere sagt, hvordan kan landets myndigheter bortforklare denne helt urimelige virkeligheten, i verdens angivelige beste land å bo i? Er vi nordmenn degenererte blitt i en grad som gjør at vi lite forstår eller makter lenger? Om dette hadde jeg 21/6/23 et innlegg på SC under tittelen «Norsk motstandskrafts endelikt?» I kommentarfeltet som fulgte tok Norvald Aasen kraftig til orde, beskjeden, sterkt forkortet, var omtrent slik: «Vi som kjemper for at Norge skal være norsk, vi blir effektivt motarbeidet av et kompakt anti-norsk anti-nasjonalt maktapparat. Men motstandskraften finnes ennå i en del arbeidende, ærlige miljøer, dog er min erfaring at folket er så fylt med mat, drikke og stats-propaganda at livet heller fortoner seg rimelig for mange. Brød og «sirkus» virker det enn så lenge..».

En tidligere NRK-profil hadde et innlegg 20/6/23 som jeg ikke finner igjen, det samme gjelder mitt eget samme dag på document.no. Men jeg husker godt at NRK-profilen hadde gledelig fjernet seg fra statskanalens vanlige narrativ. Han skrev fornøyelig om et Norge som et land som ledes av idioter i alle ledd.. Men det er verre enn som så: USA, ja nær hele den såkalte siviliserte verdens «lederskap», synes degenerert eller løgnaktig mht Ukraina-krisen. Når Jens Stoltenberg for Nato kan stå frem og forsvare seg (samt det korrupte Biden-regimet) med å si at «det var Russland som begynte», da oppfører han og vestlige ledere seg på barnehagevis. Kina og Russland i motsetning snakker logisk og mer balansert. For i denne Ukraina-krigen er Norge og Vesten på feil side, hvilket den voldsomme, ensidige propagandaen blokkerer for, utgått fra det krigerske USA og slukt og absorbert av den vestlige sivilisasjons-blokken.. Trist, men sant, vent og se. Grunnen tilfeldigvis ligger mye i min egen 20/6/23 overskrift: Regime-medier, pr definisjon «udemokratisk forbannelse.»

Jens Stoltenberg er godt betalt leiesoldat for USA. Jonas Gahr Støre derimot er betalt av Norge til vårt lands beste. Derfor er det bemerkelsesverdig hvordan Jonas synes å forkludre sin rolle med feil vinkling. Han brøt vårt eget eksportforbud mot det å levere angrepsvåpen til «krigende parter» ved å støtte Stoltenbergs Nato krig mot Russland gjennom Ukraina, og han sendte 75 milliarder av våre penger direkte til Ukraina, et av verdens mest korrupte regimer. Og indirekte mer milliarder, jeg husker ikke alt. Dersom Jonas også hjalp Biden-regimet med dets sprenginger av gassrørene i Østersjøen, noe den verdenskjente journalisten Seymour Hersh sier, er det toppen av uansvarlighet fra Jonas og mot Russland, vår store nabo i nord. Da er det langt verre enn Stoltenberg´s  barnehage fasong, ja Norge uansvarlig forræderisk.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer