Anniken Huitfeldt, symptomatisk for regjeringens hybris?

Av Dan Odfjell. 

Det usagte i den vestlige verden var utgangspunktet for diskusjonen i går kveld mellom to sindige menn, i podcast-samtale på document.no 21/8/23, nemlig mellom Hans Rustad og finnmarkingen Alf R. Jacobsen. De tok utgangspunkt i galskapen som Ukraina-krigen er. For med det korrupte og ekstreme Biden-regimet i spissen har Vesten skutt seg selv i senk ved en «make believe» politikk av ren galskap, snakk om idioti. Og Norge og NATO og andre europeiske land er med på denne utforkjøringen som ødelegger Vesten, slik vi mange har trodd og sett den, dvs med egne og tilvante dekadente forestillinger. Historisk vil Ukraina-krigen bli sett på som et vendepunkt, verden vil neppe bli den samme igjen. Det er som man må gni seg i øynene for å fatte den selvødeleggende galskapen Norge deltar i, med Støre villig på lag.

Hatet mot russerne, som er frem-propagandert av Biden-regimet, er klart politisk preget og påtvunget Europa gjennom NATO, opprinnelig en forsvarsorganisasjon, nå omgjort til et angrepsinstrument for det militær-industrielle-komplekset i USA, som skufler inn penger på krigføring i Ukraina og andre steder. Det bryr seg knapt om døde og lemlestede soldater på slagmarken langt vekk i Ukraina og andre steder. Donald Trump gikk til valg på å avslutte USAs lenge førte kriger og regime-skifte-operasjoner, for å spare menneskelige liv. Han hadde selvfølgelig rett, men kom i konflikt slik med de mektige imperialistiske haukene og andre betalte og kyniske bakspillere. For i det hele tatt å kunne fullt ut forstå alt dette samt USAs hybris må nå intervjuet til Tucker Carlson med Colonel McGregor forleden sees.

Jeg hopper over hvordan, men Joe Biden ble installert på hoved-scenen og demokratene tok makten med en øyeblikkelig venstreradikal vridning. Etter bare 3 år av en 4 årsperiode under det korrupte Biden-regimet er USA omgjort til en slagmark av ekstremisme og liberalisme som trues med borgerkrig nå. Og dessverre, den tøylesløse, venstrevridde USA-politikken har til dels smittet resten av den vestlige verden, til lignende u-sivilisert galskap. Resultatet er blitt en demokratisk fornedring som vi opplever i Norge også, med en regjering og riksmedier på lag med Biden-regimet, inkludert dets krigerske Ukraina-oppførsel gjennom Nato, som kynisk  brukes til å fremme USAs imperialistiske interesser. Men som samtidig er det forsvarsløse EU sterkt ødeleggende, gjennom selvødeleggende Russland-sanksjoner som diktert fra USA.

For det offentlig usagte er det viktigste, Europa er ødelagt, og Vesten vil neppe bli den samme igjen takket være overmodige politikere og, i Norges tilfelle, en bortreist regjering på parti med Ukraina-galskapen og mot Russland, vår nabo i nord, som vinner krigen.. Norge dessverre  er forsvarsløst, og USA har store problemer; så store at de kan måtte trekke seg fra Nato. Også EU har store problemer, EU kan gå i oppløsning. Dette kan offentlig ikke sies for høyt. Men et rasende Tyskland ser det, at Biden-regimet regelrett satte fot for sin allierte, ved terror aksjonen mot Nord Stream gassledningene i Østersjøen. Industrikjempen Tyskland er alvorlig satt tilbake, og slik ikke lenger en farlig konkurrent av USA. Samtidig er derved hele EU også satt tilbake. Og dette, i kombinasjon med nå en tyngende islamsk innvandring, er EU farlig utfordrende..

Så hva gjør Norge for å beskytte seg, med en grense også til Sverige? Derfra får vi ingen hjelp, heller tvert imot.. Og hva kan Erna Solberg gjøre, som antatt neste statsminister? Jeg blir dypt pessimistisk av mindre. For nå er gode råd dyre og mandighet må ta styringen, ellers er også Norge tapt. Vi har økonomi til å redde oss selv, ikke lenger til å redde en verden umulig å redde, hvilket for øvrig den lenge har vært, uten at Anniken Huitfeldt-typer overhodet forstår det, hun en ren skrulle, helt blottet for realisme. Norge ligger for øvrig dårligere an forsvarsmessig enn da vi ble invadert i 1940, den gang også med en bortreist Ap-regjering, som frekt i etterkant lot som nazistenes angrep kom uventet.. Blank løgn det, katastrofalt manglende mot og evne var hva som felte oss.  Så uten etterlyst mandighet tror jeg historien vil gjenta seg. Og islamistenes invasjon kan heller ikke unnskyldes som uventet, uansett Ap´s ufattelige frekkhet. 

Kina har problemer, men USA og NATO er desperate; deres forsøk på å ødelegge Russland er til en boomerang blitt. Hva jeg kaller politisk ondskap må stoppes, vanviddet blir bare verre for hver dag som går. De menneskelige og materielle ødeleggelsene er enorme og Ukraina som land svinnende, uten en fredsavtale snart. Dette kan ikke lenger benektes eller skjules av de vestlige propaganderende statsmediene som skjuler realitetene. Deres russer-hat og annen propagandert uvirkelighet skjemmer dem, med rette. Rustad i sitt narrativ brukte ordet det usagte og impliserte slik riksmedienes rolle, med sin uærlige og tendensiøse politiske slagside. Men det første som tapes i krig er sannheten, som det heter. Og se, begge sider sloss gjennom propaganda, uten tvil det. Men jeg har fulgt godt med gjennom nettstedet RT (Russia Today) og har funnet det langt mer nøkternt og lavmælt enn de fleste av de vestlige mediene. Vladimir Putin har tjent på det, relativt til resten av den store verdenen.. Som ser det hele langt mer nøytralt utenfra. Og slik har Biden-regimet og NATO tapt vår og verdens medhold.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer