Korrupte æreløse klatremus: Stoltenberg, Støre samt Biden-regimet

Av Dan Odfjell. 

Snakk om løgnaktige politikere, det er hva Ukraina-krigen indirekte har synliggjort for oss, samt at NRK og riksmediene villig hjelper dem ved å tildekke sannheten. Nemlig at krigen gjennom Nato var ønsket for å knekke Russland. Det argumenteres falskt og propaganderes med at Russland må ansvarliggjøres, at Putin startet krigen 24/2/22. Nei, helt feilt og styrt fra USA, denne krigen begynte i 2014, ved et regime-skifte-kupp i Kiev for å fjerne en russisk-vennlig lovlig valgt president. Minsk-avtalene representerte også falskhet fra Vesten sin side; Angela Merkel har røpet sannheten; avtalene var kun for å tjene tid til å kunne ruste opp Ukraina, slettes ikke om fred med Russland. Den amerikanske statsviteren John Mearsheimer har forklart denne krigen bedre enn noen annen, dvs den virkelige historiske sannheten. Det visste Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre utmerket godt, men de så seg tjent med å legge det døve øret til.. Ingen av dem bryr seg om Norge og sannheten, de er usle egoistiske klatremus for egen lykke, på lag med det venstrevridde korrupte Biden-regimet som er i ferd med fullstendig å senke USA og den vestlige verden til fordel for Kina. Snakk om makt «kraker» som søker hverandre, koste hva det koste vil, en råtten verden. 

Om dette hadde Alf R. Jacobsen et innlegg 1/8/23 på document.no under tittelen «Hvorfor ljuger du, Jens?» hvor han spådde at Ukraina vil tape krigen i løpet av få uker. Og han fortsatte: «Likevel fortsetter den tidligere fredselskeren Jens Stoltenberg, åpenbart i konsultasjon med den like fredselskende regjeringen Støre, å ljuge. Hvorfor det, tro? Er det bare fordi krigshisserne i Washington D.C. bak den sterkt reduserte Biden har en sårbar kroppsdel i en skrustikke, eller er forklaringen verre?» Eller er det fordi både Støre og Biden begge har politiske store problemer på hjemmebane som best kan druknes eller overdøves gjennom respektive, lokale stadige overskrifter om krigen, et kjent gammelt politisk triks fra maktmennesker som ellers står i fare for å tape sitt ansikt og sin makt? For i min bok står Norge og nær hele den svulstige selvgode vestlige verden, foran en smertefull erkjennelse av å ha tapt sitt gamle hegemoni; at Russland og resten av verden har fått nok av tåpeligheter og, spesielt, av USAs imperialistiske anstrengelser, gjennom de mange og mislykte regime-skifte-kriger. Med Norge som en globalistisk rævedilter villig på slep? Og med globalismen nå dødsdømt til fordel for nasjonalstater, står derfor et tafatt EU nå også på hell?

Land som slik mister sin patriotisme og sin historiske erkjennelse, kultur og stolthet, de står for fall. Etter 400 år under Danmark ble det tidligere Norgesveldet sterkt redusert til nær det ukjennelige. Dette står klart for meg etter å ha studert det nye storverket i 6 bind under navnet Flatøybok, nedtegnet på Island rundt 1380 om Norges ærefulle saga fra norrøn tid, med sine mange viking-konger. Kristendommen kom til Norge lenge før Olav den Hellige, men han var den som bestemte den innført nasjonalt. Med det fikk Norge i tillegg til ting-kulturen og slik lokalt selvstyre en ekstra dimensjon av utvidet med-menneskelighet. Kvinner fikk like rettigheter til arv som menn, flerkoneri ikke lenger tillatt og utsettelse av uønskede, nyfødte barn til skogen for å dø ble forbudt. Etter Martin Luther med sine teser 1517, og med trykkekunsten nådde Bibelens budskap ut direkte til de nordeuropeiske land og språk og skapte en frigjøring fra Paven i Roma og nytenkning som igjen skapte protestantismen og den industrielle revolusjonen med England og Tyskland i spissen. Spesielt England sto Norge nært både før og etter Saga-tiden med kun Nordsjøen som skilte oss. Med vikingenes solide skip kunne «nærhet» dyrkes på godt og ondt, det siste mht krig og plyndringer. Skipene var også store og tillot transport helt til Island og Grønnland av både folk og fe, og slik for eksempel kom fjordhesten dit.

Men tilbake til vår egen løgnaktige tid, vi viking-ættede trues av våre grunne politikere til tilintetgjørelse gjennom en feig og uforståelige politikk som er sterkt preget av alt annet enn nasjonale, stolte hensyn, nei kun av egoistiske og smålige karriere-hensyn, av ideologiske ideer som slettes ikke er bærekraftige. Vi, et gammelt folkeslag, er i ferd med å bli utvannet og tapt for alltid gjennom politikernes «påståtte godhet» overfor en «stakkers» og korrupt, stor verden som uansett ikke kan reddes av oss få, og som aldeles ikke er bedre enn vår egen kultur. Nasjoner holdes sammen av fellesskap, ikke av mangfold og multikultur; men med etablerte kontrollerte grenser og av evne til selvforsvar. EU er slik en opplagt sivilisatorisk, udemokratisk katastrofe som rammer også oss - nettopp fordi politikerne ønsker multikultur velkommen og ingen grenser overhodet, ingen kontroll. Med fri flyt av allslags ideer, mennesker og varer enten de er gode eller dårlige. Hvor går grensen for nasjonalt idioti, er den ikke nå for lengst passert? Med uansvarlige politikere og likeens riksmedier, som om der ikke finnes en dag imorgen? Ja, som om en fremtidig generasjon i morgen ikke behøver å eksistere, alt vårt nasjonale tapt, som våre forfedre bygget og døde for, nemlig for oss etterkommere og landet. Så stem konservativt før alt er tapt og helt nytteløst. 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer