Lobotomerte, det norske folket?

Av Dan Odfjell. 

Folkedemokrati, glem det, vi blir lurt trill rundt. En politistat, ja vi er godt på vei pga de mange dumme, enkle, bortskjemte og overbetalte politikerne som ledes av de mest kyniske og egoistiske blant dem.. Og jeg skal her bare nevne de opplagte, de mest diskvalifiserende av dem alle, for øyeblikket vår nåværende statsminister, Jonas Gahr Støre, samt den forrige, Erna Solberg, hun nå på vent og på lur som krokodillen, stille i sivet. For Jonas gjør jo jobben og tilrettelegger samtidig for henne, de to er i realiteten blitt samme parti, nær som eneggede EU-tvillinger og under mottoet: ingen politisk forandring takk, mht deres felles og Norges dødelige kjøreretning. Og folket ser dessverre ikke tegningen, som er oss fattiggjorte, underdanige og bevisst underlagt fremmede, oss tilsvarende de siste mohikanerne og deres skjebne, dvs med oss reservater i vente. Hvilken spennende fremtid å kunne glede seg over, vi kan bare lene oss u-trygt tilbake, for Erna har verken baller eller vilje til å beskytte oss norrøne maskuline, mot de kjekke, ja spennende og de mørkhudete, de oss mange reddende..

I dag hørte jeg på Hans Rustad i samtale med Alf R. Jacobsen om norsk utenriks galskap, som representert ved Jens Stoltenberg, ikke den smarteste - samt hans gode kontakt med Jonas, den svake - om deres felles ledtog videre, med og under kjeltringen Joe Biden, og krigføring i Ukraina, uten en vellykket vestlig utsikt overhodet i sikte. Tvert imot, Joe, Jens og Jonas, deres felles krigføring etterlater seg 400,000 ukrainere døde, kanskje det samme antall mer eller mindre invalide, i hvert fall skadete, og da ikke medregnet de russiske falne og skadete, pytt pytt, bare russere. Altså, dette er hovmodige, kyniske mennesker som knapt evner å si nei, som tror seg overmenneskelige og som ikke frykter Gud, det siste mener jeg gir seg selv etter dette Nato-felttoget i galskap. Men se, Joe Biden´s uttalte mål, Russland ble ikke knekket - og alle burde trukket seg fra prosjektet for lengst. Russland har vunnet bakkekrigen og dette dekadente trekløveret, 3xJ, og Vesten er blitt påført en sviende global fornedrelse.

Jeg velger å se det hele fra en norsk vinkling, men hvem vet, ennå kan denne meningsløse krigen utvikle seg til den tredje verdenskrig, da med ytterligere vanvittige menneskelige og materielle skader. Selv uten en atomkrig, den verst tenkelige utvikling, er Vesten vesentlig satt tilbake på flere måter. EU, som USA lakei, er svekket som del av den imperialistiske USA strategien, med svake byråkrater og tilsvarende individuelle lands ledere, i en grad som vil true EUs selveste eksistens: For når krybben er tom, bites hestene.. Det korrupte Biden-regimet henger også i tauene, ja dets ekstremistiske politikk truer med en USA borgerkrig. Men se, det svake Europa inkludert Norge tør ikke media rapportere hvor galt det står til der borte, rene mafiatilstander. Og selvfølgelig, dette til tross, norske medier, med NRK i spissen, tør ikke innrømme til det norske folket at de lenge har vært på USA galskapens feile politisk side i et Biden regime´s skakk-kjørt USA. Også Nato kan gå i opp-løsning kanskje pga terrorismen mot gassledningene i Østersjøen som senker Europa, Tyskland er allerede nær desperat.

Norge har felles grense og store felles russiske interesser i nord, omtalt i dag også av den erfarne Jacobsen som stiller spørsmål med Jonas og norsk fornuft hva angår fremtiden, når Norge er totalt forsvarsløst og neppe kan forvente hjelp utenfra, noe russerne opplagt godt vet, som Norge har gjort seg til fiende med. Var nå det så lurt, Jonas, er ikke Norges beste interesser hva du alltid skal verne om, heller enn unødig å sette oss i fare? Ved å ta avstand til krigsdeltagelse, ved å erklære et klart norsk nei både til USA og til Jens Stoltenberg, en personlig betalt USA leiesoldat, som plaprer kun etter hva han blir fortalt? Snakker vi om politiker-sveklinger eller om prinsippfaste ærlige mennesker med Norges interesser i mente? Dessverre, jeg betviler det siste, nemlig at dette heller er mennesker som i grovt overmot svinger seg med den siste taler og helt på tvers av Norges interesser. Slike omtalte vi tidligere som forrædere.

Når det norske folket er lobotomerte har det en grunn, nemlig våre ideologiske statsmedier som er kjøpt og betalt og med NRK i spissen. Dette er ikke demokrati, det er et statsdiktatur og er hakket før Norge blir til en politistat. Folket er propagandert og derfor langt på vei uskyldig, det er elitepolitikerne som bevisst fordreier og holder folket nede med diktatoriske og politiske virkemidler. Si ikke at politikerne er valgt av folket, det er en løgn, vi folket fortjener ikke slikt lureri og forfeilet retningsgiving, til oss nær uopplyste under et overherredømme av løgnere. De skammer seg ikke engang, disse pøblene, de skulle vært kjeppjaget ut av landet for lengst for sin unasjonale oppførsel. Vi er i ferd med å miste vårt eget land, se til Sverige for hvor vår unasjonale kjøreretning fører oss hen. Eller tar jeg feil? Stå da opp og frem for å bli tellet, de av dere stortingspolitikerne som ønsker svenske tilstander; så grelt og enkelt er det hele.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer