Med mistet territorium-kontroll, hva er det neste i Sverige?

Av Dan Odfjell. 

Det synes som vårt nære naboland går fra å være et trygt, nordisk land til noe kaotisk, ja til et nær Midtøsten land blitt, og det rett foran øynene våre. Det til tross, NRK og våre riksmedier rapporterer knapt om denne pågående og uhyggelige voldskulturen som også truer vårt eget land. Hvorfor ikke, ønsker våre politiske myndigheter (som klart kontrollerer riksmediene..) at Norge skal lide tilsvarende Sveriges skjebne (som vi kan takke Gro Harlem Brundtland, og hennes koffertbærer Jonas Gahr Støre mest for..), eller styres nå Norge med vitende vilje til fortapelse? Er det lederen i unge Høyre, Ola Svenneby, en av få modige og ærlige(?) som synes å ha meningers mot, på tvers av sågar sin egen sta partileder, Erna Solberg. Han viser vei ved enkelt å foreslå et totalt ufarlig strakstiltak, nemlig midlertidig innvandringsstopp, det eneste fornuftige.

Hans Rustad, den viktigste redaktøren i landet her, beskrev 17/8/23 hva som skjer i Sverige, med denne overskriften: «Situasjonen er langt mer alvorlig enn under karikaturstriden i 2006». Deretter kunne vi lese om alle skytingene, drapene, brannene, sprengningene etc som klart bekrefter tapt samfunnskontroll. Fra før av er Sverige omtalt som voldtektenes, den «hvite» verdens eldorado, en fryktinngivende beskrivelse. Og med de kriminelle gjengene der nå som er økende regjerende. Rustad poengterte at dersom de kriminelle miljøene vil løpe islamistenes ærend, er Sverige virkelig ille ute.. Men det at det bare er document.no som referer sannferdig fra broder-folket, sier noe om hvor skjev-kjørt det politiske Norge er, underlagt et teppe av løgn, noe som medfører at vi raskt kan følge i Sveriges kjølvann, altså med Støre´s vitende vilje..

Men Norge er verre enn som så, tildekning om Sverige er en ting, tildekning om krigen i Ukraina er en annen riksmedia uærlighet, bare at den springer ut fra det korrupte Biden-regimet som riksmediene også tildekker, dvs de er på sistnevntes parti.. Ikke nevnt er at Biden´s hensikt og ønske var å knuse Russland og å bli kvitt Vladimir Putin, altså nok en regimeskifte-krig i USA-imperialistisk stil, med Norge lite ærefullt og farlig på lag. Tildekket er at USA sto bak kuppet i 2014 i Kiev mot den russisk-vennlige presidenten, samt at hensikten med Minsk-avtalene var å vinne tid for å oppruste Ukraina og gjøre landet til medlem av Nato, samt å omringe Russland fra alle kanter og samtidig å sabotere avtalen om at de to østlige provinsene i Ukraina skulle tilkjennes en spesiell status, også fordi disse snakket russisk, noe Kiev også bevisst saboterte. Så når Jens Stoltenberg sier krigen begynte i februar i fjor, er det klar løgn mot bedre vitende.

Russland, vår store nabo, synes klart å ha vunnet bakkekrigen, men mer: Putin har også vunnet respekt fra de fleste land i verden, og han er kommet styrket ut på hjemmebane. Det er USA og Vesten, med Nato, som har tapt respekt og verdens støtte. Men se, uklokt og unødvendig er Norge blitt en fiende av seierherren, ved ureglementert å ha sent krigs-våpen til krigende parter, samt, ved Støre, å støtte krigen og Stoltenberg mot Russland med enorme penger. At Stoltenberg er norsk, hjelper heller ikke mht vårt forhold til Russland, når han og Støre opplagt nært har samarbeidet. Dersom det viser seg Norge har hatt noe med Nord Stream sprengningene å gjøre, lover det ekstra dårlig slik ting nå utvikler seg. Joe Biden trodde seg kanskje enial, at han ved å stoppe gassen til Tyskland kunne svekke både Russland og Tyskland og slik EU samtidig, med et enkelt knockout-slag, denne kombinerte industrielle kraften som truet USA-hegemoniet. 

Men det fikk fanden fordi han var dum og ikke beregnet sitt verdenspublikum - med Kina i spissen.. Konsekvensen av Natos krigføring gjennom Ukraina kan bli til både desintegrering av Nato og oppløsning av et trøstesløst, falleferdig EU. Norge synes også på feil side i mer enn en sammenheng, det takket være våre svake, hovmodige og griske politikere. Som istedenfor å gjøre hjemmeleksen og å konsentrere seg om Norge og landets beste, som en forsvarsløs uvettig spurv, stadig forsøker seg i tranedans med de store og mektige og som sender folkets milliarder i alle himmelretninger i et forfengelig skamløst forsøk på personlig å fremme seg selv, ikke Norge. Resten av verden ler av våre politikere bak deres rygg, det tjener ikke til norsk ære å oppføre seg som russiske nyrike. Vi er et lite og rikt land, det inviterer til spyttslikkere og snyltere med tydelige nedsider, innvandring inkludert..

Avslutningsvis, at terror-nivået i Sverige nå heves fra 3 til 4, det nest høyeste nivået, at politiet må bære maskinpistoler, forklares best med Koran-brenningene. Pessimismen råder generelt i Sverige, og det reflekteres i boligprisene som holder seg lave. En selverklært «Sverige-kjenner» i debattfeltet sa det brutalt sikkert sant slik: Landet er fortapt og ugjenopprettelig ødelagt. Er dette hva våre norske, såkalte elite-politikere, Jonas og Erna så inderlig ønsker oss, at de ikke en gang kan heve sperre-listen for NRK til å kunne rapportere sannferdig fra Sverige? Da kan de begge to dra til Blokksberg og aldri mer vise seg. For jeg holder dem ansvarlige.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer