Mike Pence tok hemmelige notater av samtaler med Trump før 6. januar


DIRTY PENCE: Jack Smith-tiltalen avslører at Mike Pence tok hemmelige notater av samtaler med Trump før 6. januar – løy for Trump-supportere 4. januar.

Nok en gang ble president Trump tiltalt på tirsdag – DAGEN ETTER Hunter Bidens beste venn og forretningsforbindelse Devon Archer vitnet om at Joe Biden ble inkludert på 20 samtaler da sønnen hans satt sammen med utenlandske tjenestemenn og arrangerte innflytelsesavtaler for familien.

Archer vitnet også om at Joe Biden møtte russiske Yelena Baturina som investerte 40 millioner dollar i Hunter Bidens eiendomssatsinger. Og hun betalte Hunter Biden 3,5 millioner dollar i konsulenthonorar. Joe Biden ekskluderte senere Baturina fra sin russiske sanksjonsliste.

Så hva skjedde videre? President Trump ble igjen tiltalt i dag av den korrupte spesialadvokaten Jack Smith.

For de som følger med er dette ikke første gang dette har skjedd. Det har vært minst seks ganger nå hvor nye bevis ble frigitt som impliserte Biden Crime Family, og deretter blir president Trump tiltalt av Biden-regimet dagen etter.

Trump ble rammet av 4 punkter for å utfordre det uredelige valget i 2020: Konspirasjon for å svindle USA, konspirasjon for å hindre en offisiell prosedyre, hindring av og forsøk på å hindre en offisiell prosedyre, og konspirasjon mot rettigheter.

I sin 45-siders tiltale om regummering av komiteens diskusjonspunkter og feilinformasjon avslørte Jack Smith tirsdag at Mike Pence tok hemmelige notater fra samtaler med Trump.

side 33 i tiltalen avslører Jack Smith at Mike Pence tok hemmelige notater fra samtalene sine med president Trump før 6. januar.



Kommentarer