Milliardærer prøver å krympe verdens befolkning


Hemmelig samling sponset av Bill Gates, 2009-møte i "The Good Club".

Er verdensomspennende avfolking en del av milliardærens "Great Reset"?

I mer enn ti år har det blitt holdt møter av milliardærer beskrevet som filantroper for å redusere størrelsen på verdens befolkning som kulminerte med Covid-krisen 2020-2022.

Nyere utvikling tyder på at "Avfolking" er en integrert del av de såkalte Covid-mandatene, inkludert lockdown-politikken og mRNA-"vaksinen". 

Flash tilbake til 2009. I følge Wall Street Journal: "Milliardærer prøver å krympe verdens befolkning".

I mai 2009 møttes Billionaire-filantropene bak lukkede dører hjemme hos presidenten ved Rockefeller University på Manhattan.

Denne hemmelige samlingen ble sponset av Bill Gates. De kalte seg "The Good Club". 

Blant deltakerne var avdøde David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg Ted Turner, Oprah Winfrey og mange flere. 

I mai 2009 rapporterte WSJ så vel som Sunday Times: ( John Harlow, Los Angeles) at

"Noen av USAs ledende milliardærer har møttes i hemmelighet for å vurdere hvordan rikdommen deres kan brukes til å bremse veksten av verdens befolkning og fremskynde forbedringer i helse og utdanning."

Det ble ikke lagt vekt på befolkningsvekst (dvs. Planned Parenthood), men på "Avfolking", dvs. reduksjonen i den absolutte størrelsen på verdens befolkning.





Filantropene som deltok på et toppmøte samlet på initiativ av Bill Gates, Microsofts medgründer, diskuterte å slå seg sammen for å overvinne politiske og religiøse hindringer for endring.


Stacy Palmer, redaktør for Chronicle of Philanthropy, sa at toppmøtet var enestående. "Vi fikk vite om det først etterpå, ved et uhell. Normalt er disse menneskene glade for å snakke om gode saker, men dette er annerledes – kanskje fordi de ikke ønsker å bli sett på som en global kabal ,” sa han.

En annen gjest sa at det ikke var "ingenting så rått som en stemme", men det ble enighet om at de ville støtte en strategi der befolkningsvekst ville bli taklet som en potensielt katastrofal miljømessig, sosial og industriell trussel.

"Dette er noe så marerittaktig at alle i denne gruppen var enige om at det trenger store hjernesvar," sa gjesten. …

Hvorfor all hemmeligholdet? "De ønsket å snakke rik til rik uten å bekymre seg for at noe de sa ville havne i avisene, og male dem som en alternativ verdensregjering," sa han. ( Sunday Times )

Krympe verdens befolkning

Media rapporterer om den hemmelige samlingen 5. mai 2009, fokusert på forpliktelsen til "The Good Club" for å " bremse" veksten av verdens befolkning .

"Shrink the World Population"  (WSJ-tittelen) går utover Planned Parenthood som består i "Reducing the Growth of World Population". Det består i "Avfolking", nemlig å redusere den absolutte størrelsen på verdens befolkning, som til slutt krever å redusere fødselsraten (som vil inkludere redusert fruktbarhet) kombinert med en betydelig økning i dødsraten.

Hemmelig møte: På høyden av H1N1-pandemien

Den 25. april 2009 erklærte Verdens helseorganisasjon (WHO) ledet av Margaret Chan en folkehelsenødsituasjon av internasjonal bekymring (PHEIC). Og et par uker senere møttes "Good Club" i NYC på høyden av H1N1-svineinfluensapandemien som viste seg å være en svindel.

Det er også verdt å merke seg at helt i begynnelsen av H1N1-krisen i april 2009, ga professor Neil Ferguson  ved Imperial College, London råd til Bill Gates og WHO: «40 prosent av mennesker i Storbritannia kan bli smittet [med H1N1] innenfor de neste seks månedene hvis landet ble rammet av en pandemi."

Høres kjent ut? Det var den samme Neil Ferguson (generøst støttet av Gates Foundation) som designet lockdown-modellen for coronavirus (lansert 11. mars 2020). Som vi husker, var den  matematiske modellen fra mars 2020  basert på "spådommer" om 600 000 dødsfall i Storbritannia.  

Og nå (sommer-høst 2021) ble en tredje autoritativ "matematisk modell" av samme "vitenskapsmann" (Ferguson) formulert for å rettferdiggjøre en "fjerde bølgelås". 

Redde liv for å oppnå «avfolking»

Var en absolutt "reduksjon" i verdensbefolkningen overveid på det hemmelige møtet i mai 2009? 

Noen måneder senere bekreftet Bill Gates i sin TED-presentasjon (februar 2010) angående vaksinasjon følgende;

"Og hvis vi gjør en virkelig god jobb med nye vaksiner, helsetjenester, reproduktive helsetjenester, kan vi senke det [verdens befolkning] med 10 eller 15 prosent."

I følge Gates' uttalelse vil dette representere en absolutt reduksjon av verdens befolkning (2010) i størrelsesorden 680 millioner til 1,02 milliarder.


"Den gode klubben" den gang og nå

Den samme gruppen av milliardærer som møttes på det hemmelige stedet i mai 2009 ved Rockefeller University på Manhattan, har vært aktivt involvert fra begynnelsen av Covid-krisen i utformingen av lockdown-politikken som ble brukt over hele verden, inkludert mRNA-vaksinen og WEFs "Great Reset".

mRNA-vaksinen er ikke et prosjekt fra et mellomstatlig FN-organ (WHO) på vegne av medlemslandene i FN: Det er et privat initiativ. Milliardærelitene som finansierer og håndhever Covid-vaksineprosjektet over hele verden, er eugenister forpliktet til avfolking.

Kommentarer