Norge styres av galninger

Av Norvald Aasen. 

Jeg har vel før nevnt at jeg frykter norske politikere kan tenke seg vertskap for en ny stedfortrederkrig mot Russland. 

Når Norge med Støre er så aggressiv og pågående i sin krig mot Russland gjennom Ukraina, så skal vi ikke se bort fra at USA/NATO med Stoltenberg kan være villige til å bruke Norge til en provokasjon mot russerne slik at USA/NATO kan få en anledning til å starte en proxykrig gjennom Norge. 

Nå er hele Skandinavia, Finland og de baltiske stater i en kompakt front mot Russlands grense i nord og nordvest. Norge har en lang kyst som kan brukes til amerikanske hangarskipsflåte inn i Barentshavet og mot Sibirkysten. 

En stedfortrederkrig mot Russland ville trolig knekke russerne, og Stoltenberg og Støre kunne ta med seg Biden når Nobels fredspris skulle tildeles engang i fremtiden? 

Fra spøk til alvor: Sylvi Listhaug har jo også uttalt at Norge skulle være en permanent NATO-base, d.v.s. amerikansk okkupasjon av Norge. 

Norge styres av galninger, og når slike styrer så kan verden bli gal, husk at alle partier på stortinget er med på stedfortrederkrigen mot Russland der Ukraina og ukrainske liv blir brukt som kanonføde. 

Og hva med Svalbard med lovlige russiske bosetninger. USA/NATO vil uten tvil okkupere øygruppen i en mulig galmannsoperasjon fra Vesten for å ha øygruppen som støtte inn mot Barentshavet! 

Vesten sikler trolig etter å få kloa i Russlands naturrikdommer. Men Russland har all rett til å forsvare seg.

Kommentarer