Støre, konsekvent i sin galskap?

Av Dan Odfjell. 

At Jens Stoltenberg er positiv mht F-16 fly til Ukraina, kan forklares, som betalt fra USA og NATO for å drive krig mot Russland, via Ukraina. Det gjør han som en av fri vilje, lønnet arbeide det, selv om jobben er skitten, all krig er skitten. Jonas Gahr Støre, som statsminister for Norge, er positiv til at våre F-16 fly skal kunne videresendes til Ukraina, dvs så snart vi har trent opp ukrainske flygere og teknikere - for først da vil USA godkjenne forsendelsen. Dette ifølge NTB og gjengitt på document.no 18/8/23. Jeg tror neppe Russland er tilsvarende positiv, så hvorfor Støre hisser og utbasunerer slike «positive» signaler høyt og tydelig, synes totalt bak mål, som farlig støtte til Stoltenberg og det korrupte Biden-regimet. Dette er kun egnet til å terge en russisk bjørn nærmere norske grensen, vi et lite overmodig og forsvarsløst land.

Var nå dette så smart, Jonas, nå som Russland har vunnet bakkekrigen og sympatien fra verdens fleste land, som forstår Russlands rasjonale, at denne krigen ikke startet i februar i fjor, at USA og Nato lenge har eglet på seg en russisk reaksjon, siden 2014 om ikke før. Selv Robert Kennedy Jr sa såpass i en intervju med Tucker Carlsen forleden. Kennedy er Joe Bidens demokratiske motkandidat til presidentvalget neste år, med klar kritikk av denne fatale krigen som skulle vært kompromisset for lengst. At Stoltenberg som fyrstelig betalt snakker USA´s falske narrativ, er hans ting, men for hva annet «enn en farlig Stoltenberg vennetjeneste» blander Støre seg og Norge ytterligere inn i en storpolitisk konflikt? I det minste, hold kjeft..

Mye tyder på at USA har tapt sitt imperialistiske imperium, og at Europa må reorientering seg i en ny verden etter Ukraina krigen. Nato kan bli oppløst, EU også og lille Norge trenger venner, ikke fiender. Støre virker «stivnet» overfor en verden i forandring, en politisk bløffmaker som representerer et Ap i oppløsning, det også. For Norge er Erna Solberg heller ingen løsning.. Hadde hun vært villig til en konservativ omstilling og distansering fra hele sosialist-globalisme-ideen, da hadde mange stemt på Høyre. Men ikke som nå tett på lag med Ap. Faktisk, ingen ser forskjell på Jonas og Erna lenger, begge dessverre del av den dype staten som ikke er et folke-demokrati verdig, tvert imot - ikke når folket bevisst fattiggjøres og herses med, dvs vindmøller og alt. Bare les Ragnar Larsen, han avdekker brutalt dette slette skuespillet.

Norge forretningsmessig og menneskelig må forvaltes profesjonelt. Når den vandrende ulykken, Anniken Huitfeldt, tillates representere Norge som utenriksminister, da er svaret, den absolutte politiske galskap. Ikke at den yndige Ina Eriksen var så mye bedre, kun en Erna-kopierende lettvekter, som ingen andre enn hun selv kunne ta høytidelig.. Men er der en parallell her? Liker Jonas og Erna slike svake føyelige utenriksministre nettopp fordi de ønsker utenrikspolitisk jern-kontroll for selv å kunne kopiere Gro Harlem Brundtland til skattefrie jobber utenlands? Er Norge for lite blitt for disse «storhetene» eller har de sine UD-pålitelige opp-passere fra embetsverket, nemlig, at ministrene kun skal være fasader? Mye tyder faktisk på ministre-på-lissom, løgn-ministre altså? Men Jonas, der må da være grenser for amatørmessig å dumme oss ut..

Det vi leser fra USA om Ukraina-krigen, kommer angivelig 85% fra såkalte spinn-doktorer som vi ville kalt dem i Norge, representanter for våpenindustrien som vil ha krigen uendelig fortsatt, og/eller slike som representerer andre spesielle interesser, politiske eller andre. Til formålet benyttes mediene, hvilket betyr, stol aldri på noe fra maktmediene, dvs riksmediene i Norge som blander sant og usant for å forvirre oss og/eller ved ikke å rapportere i det hele tatt. En Rachel Marsden, tidligere ansatt spinn-doktor har skrevet om dette som gjengitt på steigan.no 18/8/23. Men mht Ukraina-krigen, min mening, det er bare forhandlinger og fred som nå venter, og det tror jeg snart i komme. Dog de negative konsekvensene kan bli mange og lange, Vesten og Norge har dummet seg ut for hele resten av verden å se, uten at jeg vil spå lenger..

Hvordan Norge vil straffes, gjenstår altså å se. Men ved selvskudd er EU skadet, av minst to grunner, forsvarsløst underlagt USA gjennom Nato og slik påtvunget selvskadelige russiske handelssanksjoner av det korrupte, venstrevridde Biden-regimet, og slik, med en fra før av svak EU økonomisk situasjon, gjort verre. Så kom sprengningene av Nord Steam ledningene som etter alle solemerker var en akt fra Biden-regimet for å sette både Europa og Russland tilbake i sitt imperialistiske, uendelige spill, bare at Europa er rått blitt misbrukt.. USA måtte stoppe trusselen «av Tyskland og Russland seg samarbeidende», det var en for stor industriell trussel mot USA-hegemoniet. Og USA ville selv selge gass til Europa, dyrt.. Men som en alliert gjennom Nato, hvordan Tyskland vil kunne akseptere seg av USA ødelagt, det gjenstår å se. Hele EU tør være bitter mot USA etter Ukraina fiaskoen og kan derfor lett gå i knas, Nato også. Og USA synes idiotisk å ha har satt seg selv i beknip.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer