Valg er dårlige for vårt demokrati, sier WEF og Bill Gates' seniorrådgiver


Vi trenger ikke noen stinkende valg.

World Economic Forum har vært på en tåre i det siste! En fersk artikkel i New York Times (bak betalingsmur) av en senior WEF-agendabidragsyter, Adam Grant, en ledelsesekspert fra Wharton og rådgiver for Bill Gates, sier: "Valg er dårlige for demokratiet."

I USA kan enhver privat borger publisere hvilken som helst mening på nettsiden eller tidslinjen for sosiale nettverk. Mr. Grant er imidlertid ikke en vanlig privatperson; han er en WEF-bidragsyter som deltok i en rekke WEF-funksjoner og forfattet mange agendasettende artikler. Han er også rådgiver for Google og Bill Gates.

Langt fra uklart er lokalet som ga ham en plattform for å bli hørt: The New York Times er den fremste "rekordavisen", som pleide å være den mest respekterte publikasjonen for mange år siden.

Hvem er Adam Grant? New York Times "glemte" å nevne at han er et svært høyt medlem av WEF. Her er hans World Economic Forum-side:

Mr. Grant er en hyppig foredragsholder og skribent ved WEF, og setter og promoterer deres agenda:

Adam Grant er en produktiv WEF-forfatter, med innlegg for mange til å liste opp individuelt.

Du er for dum til å stemme, forklarer Adam Grant

Tjenestemenn har jobbet hardt for å sikre valg og sikre innbyggerne deres integritet. Men hvis vi vil at offentlige verv skal ha integritet, kan vi være bedre av å eliminere valg helt.

Hvis du synes det høres antidemokratisk ut, tenk om igjen. De gamle grekerne oppfant demokratiet, og i Athen ble mange myndighetspersoner valgt gjennom sortering - et tilfeldig lotteri fra en pool av kandidater. I USA bruker vi allerede en versjon av et lotteri for å velge jurymedlemmer. Hva om vi gjorde det samme med ordførere, guvernører, lovgivere, dommere og til og med presidenter?

Mr. Grant tar til orde for å «tilfeldig velge» tjenestemenn fra en «pool av kandidater».

Hvem utgjør utvalget av kandidater? Hvem er tatt opp i "poolen"? Mr. Grant er vag på dette spørsmålet, men vi kan gjette. Bassenget ville bli dannet av de ikke lenger valgte "vokterne av vårt demokrati"; bare de personene som er akseptable for dem ville få lov til å bli tilfeldig valgt.

Herr Grant forklarer faktisk at de som ønsker å gå inn i "bassenget" må bli undersøkt:

I Amerika, forestill deg at alle som ønsker å gå inn i bassenget, må bestå en samfunnsprøve - samme standard som innvandrere som søker om statsborgerskap.

Jeg er sikker på at de som ikke tror de WEF-fremmede ideologiene ville ikke være kvalifisert for bassenget og ikke kunne bestå samfunnsprøven. Vi ønsker ikke at tvilere skal undergrave demokratiet vårt, tross alt! (Merk sarkasmen)

Hvis du, min kjære leser, lurer på hvem som skal sørge for at "tilfeldig utvalg" virkelig er tilfeldig, er du ikke alene!

Mr. Grant er seniorrådgiver for forsvarsdepartementet, Google og Bill and Melinda Gates Foundation. Så vær så snill å ta ham på alvor, det samme gjør organisasjonene ovenfor som tar hans råd. Han mener det han sier.

Bare forestill deg besparelsene, sier Grant:

Å bytte til sortering vil også spare mye penger. Valget i 2020 kostet over 14 milliarder dollar. Og hvis det ikke er noen kampanje, er det ingen spesielle interesser som tilbyr å betale for den.

Vi kan sikkert spare mye penger hvis skitne folk som deg og meg ikke får stemme!

WEF ser seriøst på å avskaffe stemmegivning

Er det ovenfor bare en merkelig individuell mening? Ikke helt!

I denne videoen diskuterer Klaus Schwab ideen om å bruke en "preskriptiv modus" for å danne velgernes vilje og klare seg uten valg:


Kommentarer