Agenda2030 Mål 16: Bygging av den globale politistaten

Fra regjeringen.no (tipset av "mmama"). 

Agenda2030 bærekraftmålene: 

"Mål 16: Del 1 – Bygging av den globale politistaten"

"FN hevder at formålet med bærekraftsmål 16 (SDG16) er å fremme fredelige og inkluderende samfunn og å gi tilgang til rettferdighet for alle. Å gjemme seg bak retorikken er det virkelige målet: å styrke og konsolidere makten og autoriteten til det "globale styringsregimet" og å utnytte trusler - både reelle og innbilte - for å fremme regimets hegemoni."

"Under vår undersøkelse av bærekraftige utviklingsmål (SDGs), har den falske bruken av språk for å selge SDGs til et intetanende publikum dukket opp som et felles tema.

De forente nasjoner (FN) hevder at formålet med bærekraftsmål 16 er å:

Fremme fredelige og inkluderende samfunn for bærekraftig utvikling, sørge for tilgang til rettsvern for alle og bygge effektive, ansvarlige og inkluderende institusjoner på alle nivåer.

Hvis vi aksepterer antagelsen om at "bærekraftig utvikling" er global utvikling som tilfredsstiller behovene til verdens fattige, er det lite sannsynlig at en fornuftig person vil være uenig i dette uttalte målet.

Men å hjelpe de fattige er ikke hensikten med bærekraftsmål 16.

Den egentlige hensikten med bærekraftsmål 16 er tredelt: (1) styrke et globalt styringsregime, (2) utnytte trusler, både reelle og innbilte, for å fremme regimets mål; og (3) tvinge et uberettiget, uvelkomment, sentralt kontrollert globalt system for digital identitet (digital ID) på menneskeheten.

Vi finner FNs mål om digital ID gjemt bort i bærekraftsmål 16.9:

Innen 2030 sørge for juridisk identitet for alle, inkludert fødselsregistrering.

Selv om SDG16 ikke henspiller spesifikt på «digital» ID, er det dette betyr."


"Det sørger for at alle - små og store, rike og fattige, frie menn og treller - får et merke på sin høyre hånd eller på pannen. Og ingen kan kjøpe eller selge uten å ha dette merket: dyrets navn eller det tall som svarer til navnet." (Åp 13,16-17)



Kommentarer