Endelig, innrømmet Jens Stoltenberg Nato-skyld?

Av Dan Odfjell. 

Nei knapt, ved kun å si at Ukraina-krigen startet i februar i fjor, som en russisk reaksjon på at Nato presset østover.. For han omtalte ikke med et eneste ord forhistorien, helt tilbake til Minsk-avtalene i 2014 og før den tid. I realiteten, han misleder Europas befolkninger grovt mht USA´s lenge imperialistiske manøvreringer, ja stor skyld, senest med det korrupte Biden-regimet i ledelsen.. Om hvor hensynsløst USA virkelig er, det kommer først frem den dagen Stoltenberg eller en troverdig amerikaner innrømmer sabotasje-sprengningene av gassledningene Nord Stream fra Russland under Østersjøen til Tyskland. Som hadde to imperialistiske hensikter, på en og samme tid 1) å stoppe russisk gasseksport-inntekter fra EU, og slik sette Russland tilbake, og 2) samtidig å sette Tyskland og EU relativt tilbake som en alvorlig industriell USA- konkurrent. Det penible her for USA er å sette økonomisk fot for en alliert innen Nato-alliansen, noe som var mer enn uvennlig, og som USA knapt kan innrømme fordi det «torpederer» både det militære og hele det atlantiske økonomiske samarbeidet.

Tyskland har allerede tatt konsekvensen ved et straks-budsjett til en stor militær oppbygging for 1) å kunne forsvare seg selv, dvs mindre avhengig av Nato, men også sikkert for 2) å kunne beholde sitt enkle grep over EU, som sitt fortsatte «lebensraum». Det kan Tyskland ikke innrømme, ei heller at USA tjener grovt på å selge sin gass nå med LNG-skip fraktet til Europa. USA sitter på verdens største naturgass-forekomster og lokker nå europeisk industri til etablering i USA, nettopp pga av naturgassen. Men tyskernes bitterhet blir neppe mindre, og hele EU er relativt satt tilbake pga USA dikterte sanksjoner mot Russland før sprengningene av Nord Stream ledningene. Samt all EU-hjelpen til det korrupte Ukraina som del av det store USA-strategiske spillet, propagandert og ledet fra et kynisk USA. Som hadde håpet gjennom Ukraina med et slag samtidig å kunne knekke Russland. Da ville USA med full tynge heller kunnet konsentrere seg om Kina.. Men slik ble det altså ikke; og Vesten er svekket.

Altså, dagens situasjon, EU er senket og har dessuten de «inntrengende massene» i Afrika på dørstokken.. Russland er derimot styrket, og Kina og BRICS har funnet ny styrke. USA synes å ha tapt sitt hegemoni og, etter alle solemerker, må nå konsentrere seg heretter mer om seg selv. Nato er svekket, og USA kan måtte trekke seg ut av Nato, noe som straks har konsekvenser for Norge, nemlig, at også vi, nasjonalt, må tenke på oss selv, heller enn på den storslåtte hele verden.. Det vil falle tungt for våre elitepolitikere å måtte akseptere at i dette spillet er vi en pygme, at vi må ruste oss opp selv, stoppe innvandringen og heller følge i Ungarns kjørebane med å oppmuntre til norske barne-fødsler mens det ennå er tid. Ellers blir vi til et nytt og ubehjelpelig Sverige. Hva som trengs fra norske politikere, er ærlig, synbar norsk patriotisme, glem EU, samt våre milliarder heretter brukt, dvs utover forsvar, til a) utbygging av en forsømt norsk infrastruktur og b) ta fatt på den enorme og forfalte bygningsmassen nå med et stort oppgraderings-etterslep.

Kjedelige greier dette siste, men nasjonalt nødvendig. I valginnspurten for to år siden lovet Jonas Gahr Støre oss at med ham statsminister ville det bli oss vanlige folks tur. Straffen for det motsatte kom naturlig til uttrykk gjennom Ap´s elendige kommunevalg forleden, nemlig at vi blir lurt trill rundt. Men den arrogante DNB-sjefen, Kjersti Braathen, sa det annerledes, dog helt globalistisk politisk korrekt (med sin usle årslønn av 15 millioner) at folk må lære seg å lide.. Dette lirte hun av seg overfor WEF i Davos hvor hun menget seg med globalist-oligarkene der, som, høyt og tydelig, ønsker alle oss andre fattige og eierløse, men lykkelige likevel.. Dette høres helt kommunistisk ut, en ny og flat verden av rikfolk og deres kjøpte eksperter som fra sine høye tårn knapt behøver se ned til oss nasjonale på bakken. Disse ekspertene, slik som også sjefene i de såkalte norske statsbedriftene, alle tilhører Ap og statsmakten og er fyrstelig betalt for sin globalistiske lojalitet. Norge som nasjon skal utslettes akkurat som Sverige, pytt pytt.

Det synes sannsynlig Erna Solberg blir vår neste statsminister, og at kjøret vil fortsette i den akkurat samme fortvilede, unasjonale retningen. Erna og Jonas er av den samme overfladiske, bløffende, globalistiske sorten, det har vi oppdaget etter hvert. Så derfor, de stats-privilegerte sjefene og de såkalte ekspertene har lite å frykte gjennom et knapt merkbart, kommende politisk skifte. For NRK og riksmediene er allerede blitt del av den faststøpte dypstaten som tjener sine egne. Politikerklassen er nemlig godt fornøyd med seg selv og har rigget til et sinnrikt velsmurt system som er blitt nær uforanderlig. Og inntil Erna tar over, kjører Jonas på med dødsforakt, at folket må lære seg ytterligere å lide.. Mens pessimismen senker seg over folket.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer