Et lands grenser slutter der neste lands begynner

Av Dan Odfjell. 

Og det samme gjelder den krigerske Nato-alliansen opp mot andre allianser, men ikke når det gjelder det Nato-ledete, imperialistiske USA i dets regimeskiftekriger, dvs for å gjøre sin makt overnasjonal. Den tiden synes over, Russland og Kina og andre suverene land sier nok er nok, ikke minst etter at det korrupte Biden-regimet har vist seg både kriminelt og sviktende, sitt eget land sågar.. Da har de ikke lenger noe å lære Verden; med sin propaganderende, selvgode oppførsel. I Ukraina- krigens sammenheng holder jeg med Russland, ikke fordi jeg tror Vladimir Putin feilfri, hvem er vel det. Men han og det russiske folket er stort sett meget patriotiske, det har vi sett før, de forsvarer seg mot Vestens dekadens og ukristelige Pride- og Woke-kultur og annet sprøyt. Men se, EU, med sin tyske president i spissen, er tilsynelatende ikke fornøyd med Norges og andre EU-lands etniske befolkninger, med en politikk til oss alles snarlige utskiftning gjennom tillatt invasjon av fremmede. Russland, på den annen side, er opptatt av å beskytte sin kultur og nasjonale suverenitet, det har jeg faktisk stor forståelse for. Og jeg vil med dette innlegget argumentere mot Jonas Gahr Støre og likesinnede, samt mot pappagutten Jens Stoltenberg som tok ansvar ved å bli sittende..


For å ta det siste først, tidligere var Ap befolket av trauste, sindige folk som hadde reell arbeiderbakgrunn og erfaring og som ville seg og landet det beste, stort sett da. Men etter 1970 og oljen har nær alt forandret seg; ikke til det bedre. Nå oppfører våre politikere seg som i dans rundt gullkalven, med tilsynelatende en enorm stor tro på penger.. Dog, som jeg mener å huske Vidar Sandbeck sang, «Penger er til bekymring for fattig og rik.. Ærlig arbeid og respekt for øvrigheten var den gang typisk. Og politikerne hadde arbeidserfaring, stort sett eldre med til dels hard livserfaring og respekt for livets virkelighet. Ikke nå lenger, nå dessverre med tidens kjøreretning utfor stupet, der Sverige er havnet; med Norge på tur. Var det ikke fordi dypstaten har kjøpt og betalt NRK og riksmediene til sin egen tildekkende brukelighet, hadde den naturlige, folkelige ytringsfrihetsrollen og folkedemokratiet vært intakt. Vi er under angrep fra et partidiktatorisk system som knapt lytter til folket, som diktatorisk durer oss i vei til å bli en ren politistat, fascistisk og underlagt en ny form for kommunisme - kaldt globalisme - et rent bedrag, med hensikten: Vi skal alle være fattige, men lykkelige; tro det den som vil..


Våre politikere tillater seg klimahysteri og annet for å skremme og holde oss nede, et nylig eksempel: pandemien som Erna Solberg diktatorisk regjerte over, men glemte at reglene gjaldt også henne selv.. Våre politikere lager regler for oss andre, men strunter selv i dem, slik som Erna med habilitetsregler for kjøp og salg av aksjer. Men de bestyrer oss andre strengt og med fengsel og bot, alt ettersom. Et annet vanvittig tvangstiltak er det grønne skiftet, det ødelegger oss og helt unødvendig, ved hjelp av og bruk av sine «eksperter», andre tillates ikke å delta i pretenderte, folkelige NRK-debatter. Debattene er ikke åpne, men er stengt for opposisjonell deltagelse. Vi har sett det tydelig mht dyr elektrisk strøm, vindmøller både på land og til havs, innvandring og annet som på liv og død skal forseres, enten folket vil eller ei.. Er dette et sant demokrati eller ei, er det bare hvert 4de år de later som de hører på oss? Senest med Jonas, som lovet at nå var det vår tur, om vi bare stemte på ham som statsminister. Hva har vi fått annet enn det motsatte, vi og landet er fattiggjort og beviselig det, men tildekket for å holde oss nede, hele tiden gjelder akkurat det. Enklest i verden er det å produsere falske forklaringer og/eller unnskyldninger. Men grensen synes nådd «til et folkeopprør» mot dagens politikere.


Politiske avgjørelser må skje på basis av våre egne interesser, ikke på basis av EU og/eller fremmede eller på basis av imaginære eller hypotetiske og verdens korrupte´s interesser, men på basis av konservative ideer som er trygge og som beviselig virker.. Dette synes glemt, også av Erna/Høyre som bare tenker egen karriere og gevinst. Derfor påminner jeg henne hva Karl Marx klart sa: «Den første kampen er å omskrive historien…Fjerner du et folks arv, er det lett å kunne overbevise dem..» Og dit har først og fremst Ap brakt oss, dessverre. Men under Erna Solbergs 8-års statsminister-virke slo hun inn på akkurat denne samme sosialistisk globalistiske EU, WEF og FNs farlige «oss nasjonalt senkende vei», dvs til kaos og et tapt fedreland. Vår store dikter Henrik Wergeland sto sterkt frem i en nasjonsdannede tid og hadde posisjonen som «17. mai-konge» og skrev blant mye annet, at «Det folk som glemmer sin historie, har ingen fremtid at vente». Og akkurat de ord har akkurat like stor gyldighet i dag, mer enn 150 år senere. Invaderende fremmede bryr seg ikke om vår kultur, de kjenner den ikke engang, kun sin egen. Men dessverre, Islam hjelper oss ikke, tvert imot den senker oss slik den har gjort med Sverige. Det fornektes av NRK og andre som tydelig, ved ikke å advare oss, ønsker oss den samme triste skjebne. 


Jonas og riksmediene etterplaprer Jens, stor stas han, som klekkelig betalt for å etterplapre Biden-regimet og lyve mht stedfortreder-krigen i Ukraina mot Russland som skulle knekkes.. De som setter seg inn i realitetene, vet at USA og Nato har eglet Russland på seg med en historie fra før Minsk-avtalene i 2014, at USA sto bak kuppet mot den russisk-vennlige og lovlig valgte presidenten i Ukraina. Minsk-avtalene ble sabotert av Vesten for å si det enkelt, bekreftet siden av Angela Merkel, for å ruste opp Ukraina til kamp mot Russland. Som motsatte seg, likt  J F Kennedy i 1962, fiendtlige missiler tett inn på seg. Jeg var i New York da JFK, tilsvarende Vladimir Putin, sa at nok var nok..


Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.



Kommentarer