Hvem andre enn politikerne kan vi skylde på?

Av Dan Odfjell. 

Men det er dere som har valgt oss, det vil Jonas Gahr Støre og de andre kunne påstå. Det er en sannhet med store modifikasjoner: For det er de selvsentrerte politikerne som selv står bak hele valgsystemet, som synes råtnet på rot. Hele den nåværende egoistiske politikerklassen står for fall, bare at de vet det ikke selv; eller vil ikke vite det.. For de har selv rigget til hele dette falske sirkuset som bevisst fratar oss andre den nødvendige informasjonen som folk trenger for å kunne reflektere og å gjøre de rette valgene, som de statsbetalte riksmedier pliktskyldigst forvirrer og bevisst overdøver. Så jeg står fast, det er vi folket som blir lurt og det ikke av oss selv, ergo må politikerne være de skyldige. Så hva kan vi da gjøre i en løgnfull verden av politiske klatremus som svømmer i bevisst løgn og betalt uhederlighet? Det er til fortvilelse! Skal vi bare gi opp?

Mange gjør det (og politikerklassen applauderer..) selv mange av oss som ser, eller innerst inne forstår at vi blir forledet og lurt; vi kan knapt sloss mot vindmøller. Men verst, også Jonas forstår det, Erna Solberg likeså, men innrømmer det ikke.. Og deri ligger løgnen, deri ligger selve galskapen begravet; deres selvbedrag er enormt, så enormt at de blinder seg selv til å tro seg selv de reneste Messiaser av godhet og oppofrelse. Det trodde mange lignende, forfeilede maktmennesker før dem, nemlig at historien var feil, at de som de sist ankomne, hadde rett. At dette strider mot all sunn fornuft, biter overhodet ikke på de sist ankomne.. Derfor må det bli våre elite-politikere som har skylden, ikke vi andre som Jonas og Erna herser med, for hva? For at de skal kunne redde en verden som ikke kan reddes med oljepenger, deres absolutte og globalistiske bedrag. Men se kommunisme og globalisme er nært beslektet, altså et nytt bedrag dette fra de få og mektige mot de mange små. 

Norsk folkedemokrati er tapt, en fornærmelse blitt, vi er udemokratisk og unorsk fremmet til, og under det udemokratiske EU i Brussel, som beviselig evner å drukne seg selv i uforstand og fremmed-innvandring, håp knapt i sikte. Afrikas millioner er i sikte.. Den nær eneste lederen innen EU-landene som tør stå opp og ta konsekvensen av utforkjøringen er Viktor Urban i Ungarn. Som vår egen Ibsen sa det, ofte er det mindretallet som har rett. I økonomi og mye annet tar flertallet nesten bestandig feil, og EU er en slik hjelpeløs sammenføyning av byråkrati og bedrag som senker Europa, det syke kontinentet. At våre elitepolitikere underlegger oss EU er forskrekkelig. Jeg tenker ikke bare på våre energiressurser, til tapt strømkontroll og Norge fattig-gjort. Nei, EU er igjen underlagt og dominert av et imperialistisk USA som har vist sitt sanne jeg gjennom Ukraina-krigen. Konsekvensene samt klima-hysteriet fattig-gjør hele det nå falleferdige EU og Vesten med Norge ubehjelpelig på slep.

I Norge gjentar den politiske historien seg, Jens Stoltenberg i sin tid tok en spansk en ved å ta ansvar for grovt manglende beredskap ved å bli sittende.. Og nå sier Jonas at han også tar ansvar etter et eventuelt elendig valgresultat ved å bli sittende; demokratiet, eller rettere sagt politikerne, lytter overhodet ikke til protester fra folket, de bare durer på. Norsk asylpolitikk for eksempel er helt åpen for juks og lureri noe som ble grundig avslørt og dokumentert ved de voldelige opptøyene nylig. Les Ragnar Larsens innlegg på document.no 3/9/23: «Eritreernes opptøyer i Bergen blottstiller det norske asyljukset.» Jeg sier, gå av Jonas, du bestyrer oss elendig og har mistet den naturlige autoriteten til å være statsminister. Forstår du det ikke selv, blir nedgangen til Ap ennå mer utslettende. Men ta trøst, Høyre er like ille ute, den mangeårige nestlederen, Jan Tore Sanner, presterte å fortelle det norske folket at fremmedkulturell innvandring er til vår berikelse, det samme som deg, Jonas.

Og sjefen selv, Erna Solberg fra Bergen, hun bestyrte norsk asylpolitikk i hele 8 år og gjorde meg bekjent absolutt ingenting.. Så tenk selv, folkens, og hold ikke pusten; liksomglobalistene får kanskje snart følge av EU-Erna og andre fedrelands-fornektere. Men likevel de er alle og glatt fordømmende Eritrea-opptøyene; dog innrømmer selv intet. Eller som det gjerne het tidligere, de protesterer for all verden, men er like fullt med på ferden.. Mange resultat-opptatte med meg har løsningen: Ut av EU, og snarest, det er nemlig den helt opplagt løsningen og vips, vår billige elektrisitet er vår igjen, samt kontroll over eget land - knapt for mye å forlange, av gode nordmenn. Og selvfølgelig, en innvandringsstopp. Der ligger den Unge Høyre-lederen an som den seneste og eneste stjernen på Høyres lag, med sitt forslag. Alle andre og nesten hele Stortinget er utgått på dato, det Norge fatalt. En Viktor Urban er hva landet trenger. Den som etter min mening har fått frem Norges uvirkelighet best, er Øystein Steriro Sr med Document innlegget 1/9/23 «På vei til Jernbanestasjonen». Les selv, han la ikke fingrene imellom, nemlig at folk er forbanna..

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer