Hvorfor nekter Økokrim å etterforske Utenriksminister Huitfeldt?

Av Amund Garfors og Dan Odfjell. 

Er det fortsatt noen som tror at Norge er en rettsstat eller et demokrati? Da bør de snarest revurdere sitt syn og få opp øynene for at Norge begynner nå å ligne mer og mer på en bananrepublikk. For etter at jeg fikk se og høre denne assisterende Økokrim-sjefen Inge Svae-Grotli som sto der og fortalte det norske folk eventyr, og at en av de verste korrupte saker i landet, der Utenriksminister Anniken Huitfeldt er involvert via sin mann,  ikke skal etterforskes, da er all tvil feid til sides!

Ja, Norge er virkelig blitt til en latterlig rettsstat der loven ikke lenger skal gjelde for korrupte og løgnaktige politikere innafor AP. Og når man hører Økokrimsjef Pål Lønseth (AP) fortelle oss, der han påsto tidligere, at saken skal få "en grundig gjennomgang" så går denne grundige gjennomganen ut på at disse koryfeene nok en gang slipper unna. Jaggu har vi fått mafiatilstander og et korrupt Økokrim her i Norge? Der skjulte uformelle maktkrefter står bak. Og der disse folka som er ansatt i rottereiret, bare gjør det de får beskjed om. Et styringsmønster som er innført over hele linja.  Og som folk flest ikke skal vite det minste om. Eller hvem eller hva som skjer og hvem som er det store skurken...

Vi har et eget begrep som kalles for "norsk korrupsjon" - og den har pågått så lenge jeg kan huske. Der AP har vært den førende her av. Helt siden denne lite nasjonalvennlige og skrekkens dronning, Gro Harlem Brundtland pløyet seg inn i ledelsen innafor AP, der hun presset og skremte den gode Reiulf Steen vekk fra den jobben som var påtenkt ham, ja da har det bare gått en vei for "Det kongelige norske Arbeiderparti" som de en gang hete, nemlig rett i dass! Og grunnen til at dette partiet har sett sine beste dager, er fordi ALT de sier er ren løgn! Klima, innvandring, covid, skatt, U-hjelp, helse & sykehus, kreft, sprøyter matpriser og drivstoffpriser!

Og nå begynner likene å ramle ut fra skapene, ett etter ett. Jeg har alltid sagt at Gahr Støre neppe kan ha særlig mye IQ oppe i knollen, der han vitterlig viser at han er usedvanlige dum og lite intelligent. Ja som ikke ga Huitfeldt sparken på dagen, da denne saken begynte å rulle. Og det bare noen dager før et viktig kommune og fylkestingsvalg. Hadde han fått henne bort og ikke gitt beskjed om at hun skulle fredes, der han i tillegg gir ordre til Økokrim-sjef Pål Lønseth om å legge saken død, da kunn han ha berget skiva. Men nå viser han bare enda en gang, sitt elendige lederskap. Ei papegøye som hele tiden blir instruert av makta bak makta!

Saken er den at AP gjennom flere tiår på toppen har forgiftet hele det norske samfunnet. Og Høyre og resten av Stortingspartiene er ikke langt fra å være like dårlig og en del av dette gjennomkorrupte systemet.  Mens AP har vært arkitekten og den verste. Noe som nå viser seg, der Økokrim-sjef Pål Lønseth er direkte styrt og instruert av globalisten og jesuitten Gahr Støre. Der Lønseth ikke tør vise seg på Dagsrevyen, men sender nestkommanderende til NRK/Dagsrevyen for å fortelle det vi alle vet, at Norge er blitt et gjennomkorrumpert galehus.. Og som styres av utenlandske krefter. Der noen med mye penger holder sin hånd over denne dama Huitfeldt. Og som jeg fikk i vranghalsen den gangen hun sa følgende: INNVANDRING SKAL DERE FÅ OM DERE LIKER DET ELLER IKKE! Altså en klar beskjed om at det er helt andre som bestemmer skjebnen til det norske folk og dette landets framtid!

Og de som har lest boka "Stalins svøpe" av Alf R. Jacobsen de kunne neppe unngå å få med seg hva disse skammelige AP-politikerne er og hva de står for. For det er historien og kulturen til hele dette fordømte partiet med "oppdrettsfabrikken" AUF på slep, der alle disse koryfeene har lag fartstid. Og som nå ledes av den like håpløse og naive Astrid Hoen som heller ikke er den skarpeste kniven i skuffa. Meningsmålingene viser til min store forskrekkelse at likevel gir 1 og 5 sin stemme til AP. Og da er det noe fundamentalt galt med hele denne nasjonen. Ja når et svikerparti ikke mer eller mindre blir utradert etter at de fikk fullmakt til å ødelegge dette landet på knappe to år.  Der de også fikk med disse rævdilterne i SP - med en klovn som Vedum i ledelsen.

Ja korrupsjonen renner over. Der det ha vært slik siden de kuppet makta i maidagene i 1945 og fikk eliminert en rekke gode nordmenn som visste litt for mye om disse kjeltringene. Der det aldri hadde blitt noen regjering med Gerhardsen som statsminister, dersom alle som visste hva som hadde skjedd under de fem krigsårene, hadde fått snakket fritt. Men dessvere, de døde kan ikke snakke! Likevel fortsetter slavene til AP og stemmer på dette ufyselige og gjennomkorrupte partiet. Ja, det er tragisk og trist for nasjonen Norge. For vi blir ikke kvitt søppel når i bare samler på det og aldri kaster det i søppelkassa.

Gahr Støre og resten av de 169, med djupe lommer, de skjønner rett og slett ikke at slike løgnere som både Gahr Støre og Huitfeldt skal behandles på samme måte vanlige folk. Politikere sammen med hvitsnippforbrytere og andre skurker er like gode. Bare at sistnevnte ikke har et helt pressekorps til å fremstille seg som edle og gode og ærlige. Løgnere som de er hele denne gjengen som har karret seg opp og fram. Og som har ei partibok som beskytter dem.

At Økokrim nå feiger ut og ikke ønsker å etterforske denne løgneren Anikken Huitfeldt, selv om saken er klar, det er bare skammelig. For saken er grundig vurdert og det er rimelig skjel til å undersøke saken. Ja om det foreligger straffbare forhold. Selvfølgelig "har noen"  i AP har snakket sammen, der landet  fortatt styres av de korrupte.  Svindel, løgn, svada og pissepreik er blitt i legio i dette dødsdømte landet. Sjefen for Økokrim tilhører jo sjøl AP, så de tvilsomme de hjelper nok hverandre. Og bukken er satt til å passe havresekken!

GODT VALG!

Ankenes, 8.sept. 2023

Amund Garfors

Suspendert medlem av Norgesdemokratene
Nordland.

Av Dan Odfjell:

Støre, bedre unnskyldning til å sparke Anniken Huitfeldt får du aldri..

Dessverre, hun er en vandrende og naiv ulykke som aldri skulle hun vært utenriksminister, det vet alle oppegående i landet her. 

Jeg husker henne også for sin rolle i New York sammen med FN-diplomaten Mona Juul, flotte Ap-venninner dette på det absolutt høyeste norske UD-nivået. Dessuten ser det ut som de begge har ektemenn som også utmerker seg, dvs lite tillitsvekkende. Men det er jo noe som heter at krake søker make. Jonas Gahr Støre, dersom du ikke skjærer igjennom dette rotet blir det verst for deg selv. Men gjerne for meg.

Kommentarer