Støre er ei nikkedukke

Av Per Klaveersen. 

Folket tror at i han har de trygghet og fremtid.. men dessverre han jobber totalt for interesser i utlandet som ikke bryr seg om det norske folks trygghet overhodet.

Det er jo trygghet vi skulle hatt representanter for på Stortinget,, se hva vi har fått en gjeng sopere og sopervennlige globalister som ville vært Sodoma verdig..

De har gitt folket en illusjon om alt skal bli bra.. Målet derimot er det motsatte vi skal få redusert både livs kvalitet og alt av verdier..

Politikere som sparker ballen inn i eget mål.. helt bak mål er nå politikerne som er koblet på WEFs ideologier om the great resett store omstarts bløffen..

Norge blir krise satt for det er eneste måten de kunne voldta folket med iscenesatte kriser på kriser på , nå når folk sover så dypt som det Norske folk åpenbart nå gjør..

Folk må våkne!

Krisene vi opplever er iscenesatte del av the matrix world simulation der landet vårt er blitt lurt inn i via ikke bare EØS eller Schengen ,men på alle måter selges landet vårt nå ut billig ..

Norge er blitt ei billig hore for makt interessene i utlandet ..

Her i landet kunne vi hatt det så trygt og godt.. Men neida, vi må ha det kjipt og trist uten særlig naturlig blå himmel og sol..

Det gode naturlige klimaet blir geoengineering sprøytet bort med Chemtrails Chembombs + HAARP
Så hvor og når ønsker eliten som tjener utenlandske makt interesser oss noe godt?

Det blir som å ha en pyroman sjef ansatt på brannstasjonen når vi har ledere som Støre ..

Med det å ha skruppelløse grunnlovs brytende globalister WEF tjenende parasitter sittende som lissom våre kjære "folkevalgte " Bare en stor bløff alt sammen der folket blir rundlurt og ført bak lyset..

Det virker nesten som alle i dette landet har nok med seg selv og sitt og ikke bryr seg om at Norge blir demontert bit for bit.. Vi trenger ikke politikere som kobler seg på eliten i utlandet i hver eneste ting.. De strever hardt ikke for det norske folks interesser. Neida, de jobber hardt som svetten siler for å tjene all umoral sodoma Tyskeres behov for energi. Det korrupte Biden regime inkl skyggen bak ham som er Obama,, Skyggeregjeringens representant forlot aldri roret i USA.. Alt dette svineriet vi som Folk i Norge må tåle har fått svært destruktive konsekvenser når vi ser infrastrukturen i Norge totalt blir skyllet på havet..

Norge blir en dyvåt dynamo for utlandets behov for strøm inkl det destruktive "grønne" sataniske skifte bærekraftige plyndringen av norsk natur..

Norge er styrt og kontrollert massivt fra eliten i utlandet som bare lager seg fine organisasjoner stiftelser når de ønsker Norge skal bidra med penger stiller "våre" såkalte lissom folkevalgte opp og gir milliarder, som er totalt bortkastede penger inn i svindel på svindel..

Selv pyramidespill er mer ærlig enn det de nå putter milliarder inn i..

Det grønne skifte er miljøkriminalitet som er grønn hvitvasket med milliarder av folkets penger.. Slå den Støre.. Vi vet hvem du representerer og det er så absolutt ikke det Norske folk som fremdeles håper og tror på Grunnloven skal komme å redde oss fra en tragedie.. problemet er bare at de "folkevalgte representerer mest pampevelde fiendtlig makt i utlandet.

Målet er nok å gjøre Norge fattigere enn Albania.. Det går som det suser fordi penger på bok brenner snart opp i begge ender slik eliten fråtser med felles arvesølvet de kaster bort i rennesteinene..

Det er bare invasjon fra Russland som mangler nå, så er vel katastrofen komplett..

Kommentarer