Vestlig splittelse over Ukraina-krigen øker

Av Dan Odfjell. 

Det er pro-Nato tidsskriftet The Atlantic som sier dette. Ikke rart det, når det fjerntliggende USA vil fortsette krigen, mens Europa stort sett vil ha snarlig fred. Hva Norge vil, er hemmelig, knapt noen vet det. Dog Jonas Gahr Støre synes ikke å ville svikte Stoltenberg, viktigere det enn krig i Ukraina, USA mot Russland? Samtidig som det korrupte Biden-regimet fremstår mer og mer uforklarlig, noe det offisielle Norge ikke vil innrømme, ja tildekker, det samt at Nato økende mister støtte, kanskje fordi det er USA som dirigerer denne tidligere forsvarsunionen, omgjort nå til et krigersk instrument for USAs imperialistiske handlinger. EU settes samtidig og derved alvorlig tilbake ved alt dette. Atlanterhavs-alliansen lider og konsekvensene av de sprengte gass-ledningene i Østersjøen hjelper knapt på stemningen, spesielt ikke i Tyskland når nå energiknappheten forsterker landets økonomiske nedgangstider. Og aller verst, når USA synes å være den sprengningsskyldige.. Ikke rart Kansler Olaf Scholz har problemer.

 

Pessimismen innen EU forsterkes av fremmedinnvandringen, og at befolkningsutskiftingen knapt tillates omtalt; ei heller at Afrika representerer uendelige masser av mennesker på vent som vil immigrere hit, nær ustoppelig. Dette går nok som i Syd-Afrika, de hvite som har bygget Europa tør knapt sette barn til verden når lovløsheten som følger av innvandringen bare øker. Dette akselererer utskiftingen og uregjerligheten, spesielt når de enkelte EU-land ikke tør hevde sitt voldsmonopol strengt og rettferdig. Kun to land innen EU har forstått å forsvare seg selv og sin kristne kultur, Polen og Ungarn. Utflyttede polakker flytter hjem i stor grad, og Ungarn er blitt et pustehull for trygg ferie og turisme. Det utrolige er at et tafatt EU i Brussel ingenting gjør for å stanse et brennende Europa, opptatt byråkratisk og egoistiske av sine politiske og sosialistiske hensyn.

 

Alle oppegående mennesker ser at det kun er et tidsspørsmål før en reversering av Europas ikke-hvite utforkjøring ikke lenger er mulig, desto mer som fremmed-integrering og assimilering av religiøse og andre grunner ikke er mulig. Sverige er et skrekkeksempel på selv-utslettelse allerede. Men våre to fremste elite-politikere, Jonas Gahr Støre og Erna Solberg, gjør ikke annet enn å toe sine hender, mens huset brenner, dvs ansvarlige brannmenn er de ikke, de feiler i sin betalte jobb. Hvor er deres fedrelandspatriotisme blitt av? Hadde ikke Norge vært et EU- og Nato-land med pulverisert norsk politiker ansvar, hadde unnfallenheten vært skrikende og lett å se, noe som i praksis har betydd norsk «beggar thy neighbour» politikk. Som nå skyves lettvint under teppet.

 

Løgn og atter løgn er hva som tillates å regjere.. Og kanskje verst, dette kan du lese om på document.no 8/9/23 under overskriften «Klaus Schwab og drømmen om global fascisme» med et stort billede av denne WEF-Hitler-typen, og med våre elite-politikere Jonas og Erna sågar stilltiende på WEF-slep, med sine unorske, tyranniske, globalistiske hensikter? Dette er mye verre enn du tror, og derfor holder våre myndigheter det hele hemmelig; slik avskaffes demokratiet rett foran øynene våre. Les dette Erling Mathisen-innlegget selv; globalistene vil frata oss individuell frihet og overlate samfunnsavgjørelser til EU og «eksperter». Men etter pandemien og klimagalskapen, hvordan kan vi overhodet noen gang igjen kunne stole på eksperter avslørt som svindlere og sjarlataner, misbrukt av løgn-myndigheter?

 

Norge er ekstra godt representert innen WEF-organisasjonen i Davos med Espen Barth Eide for Ap og Børge Brende for Høyre, tidligere utenriksministre for hhv Ap og Høyre. Se igjen begge partiene skummelt på lag.. Børge Brende er for tiden sågar mafia-høvdingen Schwab´s Høyre hånd, dvs som administrerende direktør. WEF arbeider for oligarker som Bill Gates og andre rikfolk, som tjener seg søkkrike på en «flat» og globalistisk verden, som igjen er på lag med FN´s en-verden utopi. Hvordan kan noen tro at de superrike har sammenfallende interesser med Ola og Kari, når de sågar påstår alle skal bli fattige og uten eiendeler, men likevel lykkelige.. Dette er så opplagt utopisk kommunistisk at det faller på sin dumhet, men i alle systemer er der dessverre folk som lar seg bruke for makt og betaling, gjerne kalt våpendragere. De selger sin sjel for sølvpenger; falske apostler.

 

Med Jonas og Erna på slep ønsker Schwab en verden styrt av en global regjering som helt opplagt må bli diktatorisk, dvs høyt hevet over oss alle, og slik farvel til folkedemokrati etc. Om Schwab tror han kan tvinge massene til å gi opp sine friheter, rettigheter og suverenitet til fordel for fascisme-makt med eksperter, da håper jeg han tar feil.. Norske eksperter, eksempelvis, fortalte oss at strømkabler og tilknytning til et skakkjørt EU energimarked, det ville koste oss norske forbrukere kun noen få øre ekstra per KWh.. De «globale» står slik imot våre nasjonale interesser og virker virkelighetsfjerne, men se, Jonas og Erna bekrefter ikke sin lojalitet til vårt norsk styre, stell og uavhengighet. Meget urovekkende dette, at EU ønsker å fortsette å rasere oss med sine hodeløse klimatiltak, hvorved store deler av norsk næringsliv ender opp i konkurs eller ut av landet.. Molbo-politikk på sitt verste.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 


Kommentarer