Norsk politi til kriminalitets bekjempelse i Sverige?

Av Norvald Aasen. 

Åpent brev til tidligere justisminister, Per-Willy Amundsen, Frp, og nåværende justisminister Mehl. 

Jeg ser med forbauselse at du, Amundsen, ønsker at norsk politi skal til Sverige for å bekjempe gjengkriminalitet, hvis svenske myndigheter ber om dette. 

Hvem er disse gjengene? Hva slags politi har du å tilby Sverige? Svenskene opplever en kriminalitet som verken de eller vi har sett maken til, og at Norge følger etter må vel enhver se. Vi ligger bare noen tiår etter vårt naboland når det gjelder innvandring, og allerede burde alarmen gått også her både hos myndigheter og innen politiet. Men disse skal verne om "sårbare barn"!

Vi har sett tvilsomme tendenser innen vårt lands politi gjennom mange år. For en tid siden var der alvorlige opptøyer av eritreere i Bergen. Rasende sammenstøt mellom negrer som brukte stokker og stein i kampen, og rundt stod et passivt politi. De fortalte at de ikke ventet at disse afrikanerne skulle bruke vold, men hvorfor var da politiet feltutrustet og stilte i kamputstyr? Det eneste som var i bevegelse det jeg kunne se var bildøren til en politibil som ble åpnet og lukket, uten at noen gikk inn eller ut, og politikvinner med lyse lange fletter var tilskuere. Er det med et sånt politi du vil skal bekjempe kriminalitet i Sverige? Og hvorfor fikk disse voldsutøverne lov til å bære det norske flagget?

Tidligere på året kunne vi også få se at innvandrergjenger brant paller og bosspann i en gate i Oslo, de kastet stein på politi og forbipasserende. Det ble sagt at politiet holdt seg i bakgrunnen for ikke å provosere gjengene. Er det dette politiet du vil sende til Sverige for å bekjempe alvorlig kriminalitet, Amundsen?

For en tid siden ble vi vitne til at ca. 30 skandinaviske ungdommer gikk fredelig i Oslos gater med et flagg som ble fortalt var naziflagg, noe som forresten ikke jeg kunne avgjøre. Politiet fortalte at alle disse ble innbrakt. Men dette var altså hvite ungdommer som opptrådte fredelig. Disse ble innbrakt! Men overfor de som brukte vold og herjet i gatene, da holdt politiet seg i bakgrunnen og ville ikke provosere. Hva slags klientell og hva slags politi? 

For bare noen dager siden skulle SIAN ved sin leder, Lars Thorsen, ha en fredelig informasjonsstand i Oslo. Han kom ikke så langt. Han ble jaget bort av politiet og fratatt utstyr. Og politiet ble hyllet av dem som ikke ønsker at nordmenn skal kunne benytte sin Grunnlov bestemte ytringsfrihet. "Godt jobbet" skrøt disse av politiets aksjon. Men se her, Amundsen, du vil sende norsk politi til Sverige for å bekjempe innvandringskriminalitet, mens politiet jager bort en person og hans organisasjon som nettopp advarer mot at vi skal få samme tilstander her som i Sverige. Hvordan rimer dette, tidligere Justisminister, og nåværende justisminister? 

Men Thorsen gikk ikke tomhendt fra sin stands, han fikk avkledd til skinnet den norske politistaten. Denne politistaten og etaten som unnskylder alvorlig kriminalitet ved å si at det er mindreårige som herjer og ødelegger, bl.a med bilbranner og vold, disse er "sårbare barn"! Unnskyldninger har også kommet fra politiet om at gjengkriminaliteten skyldes "fattigdom og trangboddhet". Med slike unnskyldninger kan da innvandrergjengene bare fortsette sin "samfunnsbygging" i tråd med egne kulturer.

La oss være ærlige, Per-Willy Amundsen, nordmenn har stadig mindre grunn til å ha tillit til politiet og justismyndighetene. Norsk politi har tydelig fått sine idoler som de slår ring om og degger for. Justismyndighetene og politi synes ikke av være for landets to egne folkeferd. Erfaringene er etterhvert blitt mange på at dette er tilfelle. En tidligere PST-sjef snakket om dette "anti-statlig tankegods". Ja, så har vårt folk også fått tankepoliti på nakken. Vår tanke skal ikke være fri lenger!

Norsk politi burde i det minste prøve å bekjempe vårt lands farlige kriminelle utvikling, og denne utviklingen er det ikke først og fremst Norges urfolk som står som utøvere av. Så igjen, Amundsen, har du kompetent politi til å avse til å bekjempe galskapen i Sverige? 

Dette er en bekymringsmelding fra en nordmann som aldri har bedt om denne ødeleggelsen av mitt land og samfunn! Jeg vet nå at mine tanker kan få alvorlige konsekvenser for meg, men det får så være, jeg er glad i mitt land!

Norvald Aasen, 6983 Kvammen

Kommentarer