Sosialismen pretenderer godhet, dog representerer kynisk det motsatte

Av Dan Odfjell. 

Den israelske journalisten Liel Leibovitz via avisen Tablet sa det slik, i etterkant av det grusomme terroristangrepet mot Israel forrige uke: «Vi trenger ikke noe «integrert Midt-Østen». Vi har fiender som hater oss, og vi har våre egne interesser å ivareta, og det må vi aldri glemme». Og den britiske statsministeren sa det på sin måte: «Sunak om Hamas:- De er ikke militante, de er ikke frihetsforkjempere - de er terrorister». Tenk om vår statsminister og hans EU-forvridde utenriksminister og grusomt naive Anniken Huitfeldt kunne tenke og å uttrykke seg i like klare vendinger. For dersom Norge ikke kan avslutte sin 40-årige stupide AUF-romanse med Hamas og med alle milliardene i terrorstøtte, og forstå at også Norge har egne interesser å ivareta, er der knapt håp om å kunne forhindre Norge tapt i sosialistisk følge med Sverige, ja til oss et tilsvarende mareritt. For disse innvandrerne er ikke kommet for å hedre og/eller å takke oss, men for å utbytte, underordne og remplassere oss.


Min personlige konklusjon, bortsett fra at krake søker make, sosialistene og islamistene har en ubehagelig og udemokratisk ting til felles; egoisme og maktbegjær, og begge har absolutt totalitarisme i sitt forsett. Men se, islamistene er smartere og mer iherdige enn sosialistene.. Og derfor, dersom de førstnevnte ikke stoppes før det er for sent, så vinner og tar de over og undertrykker vårt hele fedreland. Så farvel til at «norske slekter følger slekters gang» om vi ikke snarest lærer sannheten fra Israel og Sverige. Samt slutter å høre på det forvridde og bortreiste, svake og sosialistiske EU. Ellers blir det slutt på Norge som et fredelig og godt land. At våre biskoper nær samstemmig ønsker Islam´s favntak velkommen, er toppen på uforstand, det har intet med norsk kristen snillhet å gjøre, kun stor fortapelse blant disse mht å forlede oss og vårt kristne kongedømme siden Kong Olav den helliges tid, sågar det nedfelt i Grunnloven, som våre ministre lover troskap til. Men akkurat det nektet EU-Erna Solberg å gjøre, og forkjært slik skiller hun seg ufordelaktig ut, en egen fanatisk globalistklasse for seg selv.


Hans Rustad sa det med sitt innlegg «Ett sannhetens øyeblikk», at dette er i ferd med å bli en sivilisasjons kamp mellom den vestlige verden og islamistene, de sistnevnte ledet fra Iran med krutt-tønnen Israel som utløsende faktor, som vi nå er tvunget til å stå solidarisk med. Og se, plutselig er Ukraina-krigen ikke lenger så viktig for det korrupte Biden-regimet, med Obama i bakgrunnen. Europa har dog historisk måttet stå sammen før, og valget er enkelt, enten holder vi med oss selv, eller så risikerer vi terroristregimet til Ayatolla Khomeini som oss overordnet. Selv ihuga sosialister vil måtte gjøre et valg, tape sin makt eller delvis redde den. Også i Europa har vi nemlig fiender blant oss som hater oss, med lukkede celler av fanatiske Khomeini-medløpere rundt som kan springe ut i aktivt virke plutselig. Det er ikke oss som utfordrer til en krig, det gjør et Hamas, som skjult er støttet av regimet i Iran, men det er hatet sågar av mesteparten av sine egne innbyggerne, som er truet og kneblet. Jeg har selv vært i Iran og vet noe om det, om mennesker som er parat til å dø for å unnslippe det religiøse tyranniet.


Verden står foran en meget kritisk periode, politisk, økonomisk og militært. Vesten, takket være stort overmot, er alvorlig svekket etter Ukraina-krigen som jeg klart klandrer USA og Nato for. I så måte er jeg enig med den amerikanske statsviteren John Mearsheimers konklusjoner, for å kunne si det kort. Kina kan fristes, under slike omstendigheter, til å legge Taiwan under seg. USA har for tiden feil president og er nær borgerkrig-liknende tilstander med åpne grenser for inntrengere, dvs uten kontroll; for øvrig omtrent det samme som det svake EU erfarer fra syd. EU er derfor økende splittet og uten det industrielle, tyske lokomotivet på skinnene, splittet også internt.. Bortsett fra Nord Stream terror-konsekvensene øker de politiske dønningene av inntrengermassene samt av motsetningene fra Italia. Andre EU land gnisser også innenfra. Befolknings-motsetninger øker og vi står foran en ny vinter med økende armod. Motstanden mot de statsstøttede, privilegerte inntrengerne øker på, bortsett da fra i Ungarn og Polen med sin langt mer klartenkte politikk.


Våre hjemlige «terrorister» har heldigvis nå gjort seg til kjenne, med Anniken Huitfeldt i spissen, en god ting det faktisk. De som nekter å innse at det er israelittene, ikke islamistene som utgjør de blodige ofrene gjennom de bestialske uhyggelighetene - som jublende skjer i Mohammeds navn. Og se, hans soldater dreper uskyldige kvinner og barn, sågar spebarn med hodene avkappet. Alt mens palestinerne jubler og danser i gatene over de drepte. All norsk Palestina-hjelp må straks kuttes, og Norge må trekke seg som formann i givergruppen mht palestinsk finansiering, krig og propagandering. Dessuten må Israel nå støttes med alle midler av alle siviliserte land som ingen unnskyldning lenger har, for ikke å gjøre nettopp det. For Israels kamp er blitt vår alles kamp mot hat og ødeleggelse, entydig synliggjort.


Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer