Angela Merkel: - "Multikulturalisme er en livsløgn"

Fra P54. 

Selveste Angela Merkel som stod i ledelsen under masseimport av folk fra MENA land uttalte i ettertid at multikulturalisme har feilet totalt. Sitat:

"Multikulturalisme fører til parallelle samfunn og forblir derfor en "livsløgn," eller en skamplett.

Selvfølgelig hadde tendensen vært å si: La oss adoptere det flerkulturelle konseptet og leve lykkelig side om side, og være glade for å leve med hverandre. Men dette konseptet har mislyktes, og feilet fullstendig."

NÅ HAR EN ANNEN KJENT PERSON STÅTT FREM:

Henry Kissingers siste advarsel til vesten kan vise seg å være dødelig hvis den ignoreres.

Elsk Henry Kissinger eller hat ham, media var alle enstemmige i å prise effektiviteten til den tidligere utenriksministerens pragmatiske tilnærming til geopolitikk da han døde onsdag i en alder av 100 år.

Og likevel vil de sannsynligvis ignorere et av Kissingers siste råd til Vesten – spesielt når det gjelder antisemittisme, pro-palestinsk aktivisme og farene ved massemigrasjon.

I begynnelsen av oktober, bare halvannen måned før han døde og dager etter Hamas-terrorangrepene 7. oktober, fortalte han Axel Springer-sjef Mathias Döpfner i et intervju for Tysklands Welt TV at feiringen av Hamas-angrepet i Berlin var et resultat av massemigrasjon inn i landet.

"Jeg har ikke en klage mot det tyske folket," sa Kissinger til Döpfner. "Jeg synes feiringen av det som skjedde - som teknisk sett var en slags kriminell handling - som smertefull."

"Det var en alvorlig feil å slippe inn så mange mennesker med en helt annen kultur og religion og konsepter, fordi det skaper en pressgruppe i hvert land som gjør det," sa han

Med feiringen av det som skjedde siktes det til PRO HAMAS feiringer i over 20 større byer i vestlige land som også vestlige lands egne innbyggere ble revet med i, hvor venstresiden og Soros støttede NGOer står bak.

Kommentarer