Erna Solberg er Norge og nordmenns fiende nummer EN

Av Pluto. 

Tidligere sta(t)sminister Erna Solberg er det minst kompetente vesen Norge noen sinne har hatt som lederfigur! - Både allmenn-kunnskapsmessig og fagpolitisk er denne "PK-femme-fatale" intet lederemne internasjonalt - naturligvis. Hun har i tillegg null karisma, samt lider av dysleksi - hvor forøvrig hennes avhengighet av dataspill kompenserer for en del andre manglende praktiske ferdigheter i hennes brødpolitisk-strebende, super-opportunistiske liv.

Hun er en fanatisk-fundamentalistisk globalist, hvor hennes store politiske idol er høyre-feministen Kaci Kullmann Five og høyre-multikulturalisten Jo Benkow.

Hennes eneste sjanse for penger, makt og videre rampelys er nettopp her i Norge, hvor dessverre alt for mange nordmenn er naive, konforme og systemtro via en politisk-korrekt, ensrettet stats-sponset presse. - Her i Norge, så er hun et heslig-middelmådig speilbilde på den husmannsånd som råder grunnen - og kynisk-kalkulerende så vet dette manipulative fruentimmer dette så alt for godt.

Erna Solbergs egen-solvente overlevelses-framtid er her på berget, og med dét så vil alle nordmenn miste sin egen framtid, ditto - i raskt tempo.

Når dette global-infiserte (u)vesen uttalte til verdenspressen i München i 2020 at vi Nordmenn ikke har noen som helst rett til vårt eget fedreland Norge, så forklarte hun egentlig hva hennes EU-globale prosjekt og målsetting for fremtiden er!

Erna Solberg er Norge og nordmenns fiende nummer EN - og VIL så absolutt bli vår bane OM hun får en ny sjanse for sin destruktive anti-norske virksomhet!

Pluto

Kommentarer